Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Daha önce bir konuda sana sormuştum ama görmedin herhalde.Transfer sonrası dondurulan embriyon var mıydı senin başka?

Benim hic ağrım olmadı,sadece baya gazım var :)
Yol canım 3 tane 5. Gün emriyosu vardı 2 sini trasver etti bir tanesi çok iyi değil dedi erbil bey dondurmayalım dedi bende kabul ettim.görmedim sorunu ☺ banada iğne verdi bir tanesini trsaverden sonra vurdu Bir tanesine de ayın 11 de vurucum düşük olmasın diye vermişler.ay bakalım sonunu ne olacak☺

O igneden korkuyorum bende yaa,ordaki hemşire çok güzel yapmıştı.Burdakiler öyle yapabilecek mi bilmiyorum...

Benimde 3 embriyom vardı,transferin ertesi günü aradılar,dondurulacak kadar iyi olmadığını söylediler.Bu sıra herkeste böyle birşey duyuyorum,sende de aynısı mı oldu merak ettim...

Benimde öyle oldu iyi değil dediler bilmiyorum inanmaktan başka şansımız yok.içimizdekiler tutunsun artık öbürünü yapacak bir şey yok.sana kaç emriyo trasver ettiler

Hergün vurulan versiyonu var birde o iğnenin, inş banada jel verir

Arkadaslar Merhaba. Benden tup bebek magdurlarindanim. İlk deneyimim memorialda ve negatif. Şimdi bahceci kliniginde yaptırmak istiyorum lakin doktor konusunda kararsızim. Yardımcı olur musunuz. Yani mustafa bahçeci hasta takibi yapamıyormus. Bende Erbil bey ve Güvenç Bey konusunda kararsizim

Kızlar bu tüp bebek süreci ne kadar uzun ya 2 3 ay vitamin sonra iğne sonra tranfer gününü bekle sonucu bekle ne kadar sabır isteyen bir surec
Bence ikisiylede ön görüşme yap hangisi içine sinerse onunla devam edersin.ben erbil beyi tercih ettim çünki eşimin akrabası bahçecide çalitığı için bana erbil beyi önerdi. Bende onu tercih ettim ve memnunum.

Çok teşekkür ederim. Siz ne durumdasiniz

Kızlar bu tüp bebek süreci ne kadar uzun ya 2 3 ay vitamin sonra iğne sonra tranfer gününü bekle sonucu bekle ne kadar sabır isteyen bir surec

Aynen canım,ben eylülde görüşmeye gittim,13 gün hastanede yattım,süreç uzayacak diye beklerken hastaneden çıkınca vitaminlere başla,adetle gel dedi.Hiç beklemiyordum hemen başlayacağımızı.
İlk opu oldu,tam kardeşimin sözünün haftasıydı,sanıyorum o günlerde transfer olacak.Nerdeee,3 kez opu oldu,sonra bekledik 2 ay ve nihayet transferimi oldum... 6 ay olmuş :)

Bende Güvenç beyle Erbil bey arasında kalmıştım.Erbil bey daha ağır bastı nedense.Hiç tanımadan bi sıcaklık oldu...

Benimde öyle oldu iyi değil dediler bilmiyorum inanmaktan başka şansımız yok.içimizdekiler tutunsun artık öbürünü yapacak bir şey yok.sana kaç emriyo trasver ettiler

Bende bu embriyo sayilarina takiliyorum.hep 2 tane 3 tane kaliyor.soyle benim 7 embriyom var diyeni hic duymuyorum mesela.bazi hastalar varki sebepsiz infertilite.tup bebek yaptiriyor.sperm yumurta sorunu yok.enazindan boyle hastalarin fazla embriyosu olusmasi lazim diyorum.

Benim geçen hafta trsverim oldu bekliyorum ☺en zor olanı yapıyorum yani 1 hafta var test günüme.benimde ilk deneme başka yer deydi negatif oldu bu ikinci denemem o yüzden moralini bozma canım
Allah inşallah yüzünü guldurmeyi nasip eder. Kesinlikle çok zor bir süreç. Kac yaşındasın. Kac tane transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…