- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.881
Yol canım 3 tane 5. Gün emriyosu vardı 2 sini trasver etti bir tanesi çok iyi değil dedi erbil bey dondurmayalım dedi bende kabul ettim.görmedim sorunu ☺ banada iğne verdi bir tanesini trsaverden sonra vurdu Bir tanesine de ayın 11 de vurucum düşük olmasın diye vermişler.ay bakalım sonunu ne olacak☺Daha önce bir konuda sana sormuştum ama görmedin herhalde.Transfer sonrası dondurulan embriyon var mıydı senin başka?
Benim hic ağrım olmadı,sadece baya gazım var :)
Uzanıyorum kalıyorum birde vajinadan jel verdi o jeli sürünce uzanma dedi evin içinde 15 dk yürü dedi bende yürüyorumHep uzanıyor musunuz dışarı cikuyor musunuz bu süreçte geziyor musunuz
Yol canım 3 tane 5. Gün emriyosu vardı 2 sini trasver etti bir tanesi çok iyi değil dedi erbil bey dondurmayalım dedi bende kabul ettim.görmedim sorunu ☺ banada iğne verdi bir tanesini trsaverden sonra vurdu Bir tanesine de ayın 11 de vurucum düşük olmasın diye vermişler.ay bakalım sonunu ne olacak☺
Benimde öyle oldu iyi değil dediler bilmiyorum inanmaktan başka şansımız yok.içimizdekiler tutunsun artık öbürünü yapacak bir şey yok.sana kaç emriyo trasver ettilerO igneden korkuyorum bende yaa,ordaki hemşire çok güzel yapmıştı.Burdakiler öyle yapabilecek mi bilmiyorum...
Benimde 3 embriyom vardı,transferin ertesi günü aradılar,dondurulacak kadar iyi olmadığını söylediler.Bu sıra herkeste böyle birşey duyuyorum,sende de aynısı mı oldu merak ettim...
Benimde öyle oldu iyi değil dediler bilmiyorum inanmaktan başka şansımız yok.içimizdekiler tutunsun artık öbürünü yapacak bir şey yok.sana kaç emriyo trasver ettiler
36 ikinci deneme ilk denemem başka bir merkez deydi. Ve 3.gün emriyosu trasver etmişlerdi tutmadı1 tane... Senin yaş kaç ve kaçıncı denemendi?
Benim yaşım 26 acaba acaba 2 tanesini de transfer ederler mi36 ikinci deneme ilk denemem başka bir merkez deydi. Ve 3.gün emriyosu trasver etmişlerdi tutmadı
Hiç sanmıyorumBenim yaşım 26 acaba acaba 2 tanesini de transfer ederler mi
O zaman 1 tane transfer edip 2 tanesini mi dondururlarHiç sanmıyorumEğer 3. Denemense olabilir ama :)
O zaman 1 tane transfer edip 2 tanesini mi dondururlar
merhaba arkadaşım; her ne kadar yaşa göre embriyo transfer sayısı belirleniyor deseler de.Embriyonun durumuna göre transfer yapıyorlar.Benim yaşım 26 acaba acaba 2 tanesini de transfer ederler mi
Hergün vurulan versiyonu var birde o iğnenin, inş banada jel verirO igneden korkuyorum bende yaa,ordaki hemşire çok güzel yapmıştı.Burdakiler öyle yapabilecek mi bilmiyorum...
Benimde 3 embriyom vardı,transferin ertesi günü aradılar,dondurulacak kadar iyi olmadığını söylediler.Bu sıra herkeste böyle birşey duyuyorum,sende de aynısı mı oldu merak ettim...
Kızlar bu tüp bebek süreci ne kadar uzun ya 2 3 ay vitamin sonra iğne sonra tranfer gününü bekle sonucu bekle ne kadar sabır isteyen bir surec
Bence ikisiylede ön görüşme yap hangisi içine sinerse onunla devam edersin.ben erbil beyi tercih ettim çünki eşimin akrabası bahçecide çalitığı için bana erbil beyi önerdi. Bende onu tercih ettim ve memnunum.Arkadaslar Merhaba. Benden tup bebek magdurlarindanim. İlk deneyimim memorialda ve negatif. Şimdi bahceci kliniginde yaptırmak istiyorum lakin doktor konusunda kararsızim. Yardımcı olur musunuz. Yani mustafa bahçeci hasta takibi yapamıyormus. Bende Erbil bey ve Güvenç Bey konusunda kararsizim
Çok teşekkür ederim. Siz ne durumdasinizBence ikisiylede ön görüşme yap hangisi içine sinerse onunla devam edersin.ben erbil beyi tercih ettim çünki eşimin akrabası bahçecide çalitığı için bana erbil beyi önerdi. Bende onu tercih ettim ve memnunum.
Benim geçen hafta trsverim oldu bekliyorum ☺en zor olanı yapıyorum yani 1 hafta var test günüme.benimde ilk deneme başka yer deydi negatif oldu bu ikinci denemem o yüzden moralini bozma canımÇok teşekkür ederim. Siz ne durumdasiniz
Kızlar bu tüp bebek süreci ne kadar uzun ya 2 3 ay vitamin sonra iğne sonra tranfer gününü bekle sonucu bekle ne kadar sabır isteyen bir surec
Arkadaslar Merhaba. Benden tup bebek magdurlarindanim. İlk deneyimim memorialda ve negatif. Şimdi bahceci kliniginde yaptırmak istiyorum lakin doktor konusunda kararsızim. Yardımcı olur musunuz. Yani mustafa bahçeci hasta takibi yapamıyormus. Bende Erbil bey ve Güvenç Bey konusunda kararsizim
Benimde öyle oldu iyi değil dediler bilmiyorum inanmaktan başka şansımız yok.içimizdekiler tutunsun artık öbürünü yapacak bir şey yok.sana kaç emriyo trasver ettiler
Allah inşallah yüzünü guldurmeyi nasip eder. Kesinlikle çok zor bir süreç. Kac yaşındasın. Kac tane transfer edildiBenim geçen hafta trsverim oldu bekliyorum ☺en zor olanı yapıyorum yani 1 hafta var test günüme.benimde ilk deneme başka yer deydi negatif oldu bu ikinci denemem o yüzden moralini bozma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?