- 5 Ocak 2017
- 95
- 34
- 3
- 34
- Konu Sahibi merhametli
-
- #6.861
İnşallah olumlu sonuclanir burdan olumlu haberini alırız :)Benim 4 bucukta transferim :)
Canim nasık geçti trasverin zor bir işlemmiHesaplarıma göre 20. Gün oluyor yarın :)
Ben burdayım :) transfer günümü bekliyorum:)Erbil hocanin hastalari nerde acaba :)
Kac gun kaldi :)Ben burdayım :) transfer günümü bekliyorum:)
Ayın 18 inde kontrolum var ayın 23 ünde transfer erbil bey 14.gun test isticek garanti olsun diye ama ben 11.gün yapcam çünkü evlilik yildonumume denk geliyor :)Kac gun kaldi :)
Ayın 18 inde kontrolum var ayın 23 ünde transfer erbil bey 14.gun test isticek garanti olsun diye ama ben 11.gün yapcam çünkü evlilik yildonumume denk geliyor :)
Kaçıncı gün embriyosu konulduBen bilmiyodum önceden ne transfer günümü,ne ne zaman test isteyeceğini...
Bana 15. Gün yaptırmam söylendi.Bakıyorum en geç benim,sordum Hicran hanıma,12. Gün yapabilirsin dedi...
Ya ben acayip rahattım transfer sonrası ama yavaş yavaş korkmaya başlıyorum.Çünkü benim hiç bir belirtim yok.Gerçi bana ağrın,lekelenmen olabilir dediler.Ama ilaçtan kaynaklanıyordur,belirti arama demişlerdi...
Yinede gördüğüm duyduğum bir çok kişi ağrım vardı,hamileyim,lekelenmem vardı hamileyim dedikçe korkmaya başlıyorum...
Oysaki fazlasıyla rahattım
herkeste aynı olmayabilir belirtiler bence kimseyi dinleme umutsuzluğa kapılma hayırlı sonuclarini bekliyoruz test günün ne zaman bugün kaçıncı gununBen bilmiyodum önceden ne transfer günümü,ne ne zaman test isteyeceğini...
Bana 15. Gün yaptırmam söylendi.Bakıyorum en geç benim,sordum Hicran hanıma,12. Gün yapabilirsin dedi...
Ya ben acayip rahattım transfer sonrası ama yavaş yavaş korkmaya başlıyorum.Çünkü benim hiç bir belirtim yok.Gerçi bana ağrın,lekelenmen olabilir dediler.Ama ilaçtan kaynaklanıyordur,belirti arama demişlerdi...
Yinede gördüğüm duyduğum bir çok kişi ağrım vardı,hamileyim,lekelenmem vardı hamileyim dedikçe korkmaya başlıyorum...
Oysaki fazlasıyla rahattım
herkeste aynı olmayabilir belirtiler bence kimseyi dinleme umutsuzluğa kapılma hayırlı sonuclarini bekliyoruz test günün ne zaman bugün kaçıncı gunun
10.günde yapabilirsiniz ama kan testi zaten değeriniz yüksek çıkarsa tekrar yaptırmazlar.ama düşük çıkarsa 2 günde bir yükselmiş mi diye yaptirirlarBugün 6. Gün daha.12. gün yapabilirsin dedi,ayın 15 i oluyor...
Kardeşimde heyecan yapıyor,test yapalım diye tutturdu dün.Ama kendimi kötü hissediyorum.Hiç bir sonuca hazır değilim ama korkuyorum
10.günde yapabilirsiniz ama kan testi zaten değeriniz yüksek çıkarsa tekrar yaptırmazlar.ama düşük çıkarsa 2 günde bir yükselmiş mi diye yaptirirlar
Transferden sonra da mı iğne veriyorlarO değil,benim kan aldırma korkum var :) Hastanede yattığım 13 gün boyunca sürekli kan alma serum yeri değiştirme falan,ömrümden ömür gitti.Damarlarım inceymiş,bir türlü bulamıyorlar,delik deşik oldum...
Şimdi altı üstü kan verdin deselerde kolum mosmor oluyor.En çok o geriyor beni :) Neyse,bir şekilde hallolucak artık.Yarında bir iğnem var
Transferden sonra da mı iğne veriyorlar
_eftelya_ canım hiç strese girme benimde cumartesi trasverim oldu hemde 2 tane 5.gün emriyosu benimde hiç belirtir yok.sadece dün adet olucak gibi kasıklarım ağrıdı ama bugün iyiym gayet o yüzden takma kafana
gaz iğnelerin etkisinden çok oluyor ya benim de 2 tane 5.gün embriyosu var 1 tane de 6.gün o dondurulacakDaha önce bir konuda sana sormuştum ama görmedin herhalde.Transfer sonrası dondurulan embriyon var mıydı senin başka?
Benim hic ağrım olmadı,sadece baya gazım var :)
Hep uzanıyor musunuz dışarı cikuyor musunuz bu süreçte geziyor musunuz_eftelya_ canım hiç strese girme benimde cumartesi trasverim oldu hemde 2 tane 5.gün emriyosu benimde hiç belirtir yok.sadece dün adet olucak gibi kasıklarım ağrıdı ama bugün iyiym gayet o yüzden takma kafana
Vitaminler de öyle sanırım hamilelik oluşur sa doğan a kadar devam ediliyorEvet.Tüm ilaçlara devam ediyorum.Birde transfer sonrası orada bi iğne vurdular kalçadan,birde 1 hafta sonra vurun dedi...
Hep uzanıyor musunuz dışarı cikuyor musunuz bu süreçte geziyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?