- 11 Temmuz 2016
- 54
- 30
- 38
- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.001
Tatlım, son durumun nedır? Birden kayboldun... olmuş mu transferin?Insallah ya bugun 4bucyk la 18 arasi ucaktaydim ozamanmi aradilar diye kafayi yiycem
Yok balim henuz transfere gelmedim 2 opu oldum 6 embiryo donduruldu sukur 2 ay sonra era testi icin gidecegimTatlım, son durumun nedır? Birden kayboldun... olmuş mu transferin?
Oh oh... zaman geçmez beklemekten... sabıııırrrrr.Yok balim henuz transfere gelmedim 2 opu oldum 6 embiryo donduruldu sukur 2 ay sonra era testi icin gidecegim
Çok teşekkür ederim yanıtınız için, hımm doğru bant kullanıyorduk. Dilerim herkes için güzel haberler olsun, emekler boşa gitmesin.. Ben de farklı bir doktor ve hastanede 1 aşılama, 2 tüp bebek tedavisinden sonra Erbil Bey'i buldum ve nedense hiç umudum olmamasına rağmen ilk seferde sonuç aldım. Birilerine umut olurum belki diye yazıyorum bunları. Sevgiler, selamlarNe mutlu size Allah bizlere de nasib etsin. Kabaca: embriyoların dondurulmuşsa rahmi kontrol eder,hormon değerlerine bakar,20 günlük bant tedavisi sonucu tranferi zaten doktorun hesaplıyo.
Aynen canim sabir :)Oh oh... zaman geçmez beklemekten... sabıııırrrrr.
Burda bir arkadas oyle gebe kalmisti simdi bebisi yaninda :)iyi akşamlar arkadaşlar ben erbil beyle yeni tedaviye başladim ilk denemem olucak 1.5 yıldır kadın doğum dr gitmemiştim erbil bey muayne ettiğinde 8cmlik sağ yumurtayı kapatan bir çikolata kisti gördü Sorunumuz birken iki oldu . Bu kisti şırıngayla çekiceğini ameliyatın çözüm olmadiğini söledi . Kist aspirasyonuyla içini boşaltacağini ve şansımızın articağini belirtti . Yapay menopoza sokucağını söyledi . Tedavi olan arkadaşlar da kist boşaltma işlemi oldu mu veya yapay menopoz korkuyorum ben bu işlemlerden Allah hepimize yardım etsin
Gözün kapalı Erbil beye güven canım benimde cikalata kistim vardı ve geçici menopoza hamiş kaldım çok şükür paşam 4 aylık oldu bile darısı başına canım geçici menopoz adı üstünde ve hamilelik şansını yükseltiyor kesinlikle kafan rahat olsun Erbil bey doğru karar..iyi akşamlar arkadaşlar ben erbil beyle yeni tedaviye başladim ilk denemem olucak 1.5 yıldır kadın doğum dr gitmemiştim erbil bey muayne ettiğinde 8cmlik sağ yumurtayı kapatan bir çikolata kisti gördü Sorunumuz birken iki oldu . Bu kisti şırıngayla çekiceğini ameliyatın çözüm olmadiğini söledi . Kist aspirasyonuyla içini boşaltacağini ve şansımızın articağini belirtti . Yapay menopoza sokucağını söyledi . Tedavi olan arkadaşlar da kist boşaltma işlemi oldu mu veya yapay menopoz korkuyorum ben bu işlemlerden Allah hepimize yardım etsin
BendeGözün kapalı Erbil beye güven canım benimde cikalata kistim vardı ve geçici menopoza hamiş kaldım çok şükür paşam 4 aylık oldu bile darısı başına canım geçici menopoz adı üstünde ve hamilelik şansını yükseltiyor kesinlikle kafan rahat olsun Erbil bey doğru karar..
Banada era testi denildi ama daha karar veremedim
Ben yaptiracağım.bahcecide tanışdığım hastalara era yapıldı.bir arkadasimın umudu era testinde 3. Denemesi olduğundanBanada era testi denildi ama daha karar veremedim
Ben dr la gorusursem sanirim sonra netlesirBen yaptiracağım.bahcecide tanışdığım hastalara era yapıldı.bir arkadasimın umudu era testinde 3. Denemesi olduğundan
Evet.dr. bizlere sormuyorda yapalım diye.ilk basta bunlari yapacaginı söylemisti.birde bende senin gibi burada okuduklarima insanlarin yorumlarina gore yaptırmayı pek düsunmuyordum.sonra merkezde tanıstığim kizların bunu mantikli buldugunu ve onlara yapıldığını gördum bende yaptirmam gerektigine karar verdim.3. Denemesi olan arkadasim yaptirdigindan kafamda tamam olustu :)Ben dr la gorusursem sanirim sonra netlesir
Ben o testi yaptırmadım canım madi olarak çökük durumdaydik Erbil beyede v bu son şansım birdaha tüp yaptiramam demistim çünkü daha önce 4 başarısız tüp bebek denemem oldu başka merkezde burda bu tür test yaptırmak durumum yoktu Erbil bey ısrar etseydi yapalım diye belki dusunebilirdim ama benim inancım olucagi varsa oluyor doktorlarımız sadece vesile ama bahcecinin labaratuvarida iyi benim başka merkezde dolenmeyen yumoslar dolendi burda..Ersoy testi vücut gebeliği ne zaman hazır diye yapılan test galiba başka bir tanıdığıma da tavsiye etmiştim Erbil beyi oda şimdi hamiş doğru yerdesin canım kafandaki bütün soru işaretlerini Erbil beyle paylaş mutlaka bizden era istemedi ama istiyorsa vardır bir bildiği nedenini mutlaka sor bende merak ettim şimdi nedeni ni.Evet.dr. bizlere sormuyorda yapalım diye.ilk basta bunlari yapacaginı söylemisti.birde bende senin gibi burada okuduklarima insanlarin yorumlarina gore yaptırmayı pek düsunmuyordum.sonra merkezde tanıstığim kizların bunu mantikli buldugunu ve onlara yapıldığını gördum bende yaptirmam gerektigine karar verdim.3. Denemesi olan arkadasim yaptirdigindan kafamda tamam olustu :)
Hamis mi canim cok güzel masallah onaBen o testi yaptırmadım canım madi olarak çökük durumdaydik Erbil beyede v bu son şansım birdaha tüp yaptiramam demistim çünkü daha önce 4 başarısız tüp bebek denemem oldu başka merkezde burda bu tür test yaptırmak durumum yoktu Erbil bey ısrar etseydi yapalım diye belki dusunebilirdim ama benim inancım olucagi varsa oluyor doktorlarımız sadece vesile ama bahcecinin labaratuvarida iyi benim başka merkezde dolenmeyen yumoslar dolendi burda..Ersoy testi vücut gebeliği ne zaman hazır diye yapılan test galiba başka bir tanıdığıma da tavsiye etmiştim Erbil beyi oda şimdi hamiş doğru yerdesin canım kafandaki bütün soru işaretlerini Erbil beyle paylaş mutlaka bizden era istemedi ama istiyorsa vardır bir bildiği nedenini mutlaka sor bende merak ettim şimdi nedeni ni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?