- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.021
Beni bugun hicran aradi erbil hocayla konusamadim hicranin dedigi su o gun parca gonderildiyse ve uygun degilse 12 saat onceya 12 saat sonra transfere uygun deniliyormus saaatler farazi soyledim
Aynen oyleymişTransfer yapilacagi zaman degil dimi daha oncesinde bakiliyor buna.ozaman ne sonuc ciktiysa transfer zamanindada ayni gunlerde embriyo veriliyor.
1 ay once yapiliyir transfer gibi hazirlayip parca aliyorlarTransfer yapilacagi zaman degil dimi daha oncesinde bakiliyor buna.ozaman ne sonuc ciktiysa transfer zamanindada ayni gunlerde embriyo veriliyor.
Kızlar bu climare forte bantı devlet haftada bir olarakmı karşılıyor doktora günde bir yazdıramıyormuyuz??
Cidimisin ua bende onun hastasıyım ramazandan sonra onunla devam etcektim çok üzgünüm nereye gidiyomuş bibilgin varmı canım bahçecinin dok torlarıda tek tek ayrılıyolar aylin hanımda ayrıldı bişiyler var ama anlayamadımMerhaba, ben Erbil hocanın yeni hastayım. Erbil Bey in geçen hafta ayrıldığını öğrendim. Aranızda Erbil hoca ile konuşanınız görüşeniniz var mı? Ben doktorum değişeceği için kötü hissettim kendimi.
Doktor 4 kutu yazdı.ama eczane 2 kutu verdi.eczacı daha fazla vermez dedi.ama 1 ay dolunca 4 kutuyu sistem verir dedi.Kızlar bu climare forte bantı devlet haftada bir olarakmı karşılıyor doktora günde bir yazdıramıyormuyuz??
Bizde onu cok seviyoruz.ben son asamalardayım.embriyom donduruldu vs. Transfer asamasına geldim.merkezden cıkamıyorum.siz direkt erbil beyin muayene acmasıni bekleyip kendisinde tedavi görün bence.ben cok sevdigim icin imkanım olsa öyle yapardım.ins. tedavin ugurlu gelirMerhaba, ben Erbil hocanın yeni hastayım. Erbil Bey in geçen hafta ayrıldığını öğrendim. Aranızda Erbil hoca ile konuşanınız görüşeniniz var mı? Ben doktorum değişeceği için kötü hissettim kendimi.
Malesef yanımda değiller, çok saçmaymış doktordan iyimi biliyorlar, bir hafta etkisi varsa biz niye iki günde bir değişiyoruz acaba, ayrıca tek seferde birden fazla takmayı hiç hesaba katmamışlar bile..HAFTADA 1 OLARAK YAZILIYOR CANIM HER GÜN OLMUYOR. ANCAK ANNENİN YA DA KIZ KARDEŞİN VARSA YAŞI TUTUYORSA ONLARIN ADINA YAZDIRABİLİRSİNİZ.
Ben bulamadim o grubuumerhaba kendisi muayenehane açacak Erbil beyin hastalarının açtığı grup var yağmurla atan kalpler katılmanızı öneririm
Benim sadece transfer olacak oyuzden mustafa hocaya gidicem benim erayida iptal ettihepimiz beklemedeyiz. Erbil bey kliniğini açsın da kararımızı verelim
Erbil bey artik bahcecide degil ama ben memnundum b3nim sorunum erken menepozduArkadaşlar merhaba.ben cikolata kisti hastasiyim.onunuzdeki ay tedaviye basliycam insallah.endometriozis olup erbil beyin hastasi olan varsa memnunmusunuz diye sorcaktim erbil beyden.sizce erbil beyimi baska bir dr mu tercih etmeliyim tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?