Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bendede rezerv azligi var 25 binimi buluyor fiyati cok pahali geldi.birde testlerin bir kismi devlette oluyormu acaba ???
Ilk basta simir testi röntgen bir iki kan testi istemisti doktor.onu devlette yaptırdım.başka testler doktorun anlaşmalı yerinde oluyor.benim full hersey yapıldı.era testi ve cd56 testi yani 5.104 tl öylece 30.000 tl. Ye geldi.zaten 1 kez denemek 10.000 e geliyor.rezerv azlığında havuz yöntemi cok iyi.bir kez yaptır herseyi yaptır bence.eksik birsey kalmasın

BEnde Erbil bey ile tüp bebeğe başlıyorum. Acıbadem Lab iyi mi bilmiyorum ama önce Allahıma sonra doktora teslim ediyorum kendimi. Çok inceleyince de kafayı sıyıracak gibi oluyorum. Başıma neler gelecek acaba? Kaç ilaç içeceğim neler olacak bilmiyorum....

Benimde yarin randevum var bende basliyorum k8smetse 2.denemem olacak oncelikle rahat olmak lazim zor bir donem

Benimde yarin randevum var bende basliyorum k8smetse 2.denemem olacak oncelikle rahat olmak lazim zor bir donem
zor bir dönem derken işte onu anlayamıyorum. herkes zor diyor ama zorluğu nedir? ilaç yan etkileri mi? psikolojik mi? yoksa iğneler ağrı mı yapıyor? kaç tane ilaç içeceğim diyorum kimse yanıtlamıyor(

Zenka bana da 7000 TL dedi. Ama şöyle birşey dedi. Misal 10 yumurta oluştu ama içinden 1 tane sağlam çıktı. O 1 taneyi transfer etmiyorum bekliyorum ve diğer ay tekrar topluyorum. Ordan da 1 tane çıkarsa 2tane sağlam yumurta koyuyorum dedi. 2. seferinde bir daha mı ücret verilecek onu bilemedim.. Çünkü kendisi ile para konuşmadım. Sekreterlerine yönlendirdi beni.. Sence?

Erbil bey iyi secim emin olun her opu ayri ucret oluyor bence detayli konusun
Wala neler yaşanıyor meraktayım. Belki bin defa sordum kaç tane ilaç içeceğiz, ilaçların yan etkileri çok mu, nedir bu kadar acılı ve katlanılmaz olan şey kimseden cevap alamadım. Yaşayarak öğreneceğim heralde.

Canim sende sorun ne mesela?bende rezev azligi vardi.surec soyle olmustu tedaviye baslarken ilac ve gobekten ignelere baslaniyor 15 gun takibe cagiriyor falan sonra tekrardan igne ve ilac bu arada ilaclar yavas yavas psikolojiyi etkiliyor ama anlayisli bircesin varsa sorun yok.sonra en son bir kontrol daha yumurtalar olgunlasiyorsa catlatma ignesi veriyor onu tam saatinde yapiyorsun ertesi gunu opuya gidiyorsun.esinden ayni gun sperm aliniyor opuda bayiltiyorlar hicbisey hissetmiyorsun.ancak birkac gun agrin oluyor adet agrisi gibi.sonra yumurtalari dolluyorlar bekliyorsun.bu sefer rahimi hazirlamak icin ilac veriyorlar igneler falan .yine kontrole gidiyorsun bi 15 20 gunde boyle geciyor.en son bir muayene daha eger rahimin istenilen kalinliga geldiyse transfer icin gun veriyor.5 gun sonra demisti bana.bu arada embriolari cozduruyorlar bekliyorlar en iyileri transfer ediyorlar.transfer gunu geliyorsun islemini yapiyorlar eve geciyorsun 3 gun agir kaldirmiyorsun ikinmiyorsun ev isi yok ama hareketsizde yatmiyorsun.10 gun sonrada test.yani zor tarafi olacakmi olmayacakmi esinde sana destek olmali.ben cok kotu gecirdim esimle hep kavga ettik cok uzdu beni tedavim boyunca ve tutmadi.yani esinle konus pesin pesin.bide tutmayinca aylarca etkisinde kaliyorsun.ben 5 aydir atlatamadim simdi tekrardan baslicaz eylulde .eskisi gibi tedirgin degilim daha rahat olacam hep pozitif olacam diyorum.seninde hakkinda hayirlisi hep pozitif ol kimseye kulak asma geriside allahtan kolay gelsin.

Lawinya ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim. Biz de hiçbir sorun yok. 39 yaşındayım. Yani tek sorun yaş.
Yeniden deneyecek misin? İşallah bu sefer olacak..
Bana verdiğin moral için teşekkür ederim :)
Herşeyin hayırlısı.

Acili birsey yok canim yumurta gelisimine bagli olarak dozlar ayarlaniyor herkesin ilaci farkli ama surec ayni hafif anestezili yumirtan toplaniyor

Ben de kendisiyle konuşmadım parayı sekreter ilgilendi bir kağit verdi orada yazıyor her seferi için ücret alabilir ben de sormadım az yumurta olursa sonrası ne olucak diye. Muayne ücreti 450 dedi sekreter ben bahçeciden hastasıyım kolaylık sağlayın dedim 350 aldi . Yeni tedaviye başlamiştık kendi yerine geçti. İnş olumlu sonuç alırız hayırlısıyla

Merhaba kızlar bende erbil beyle başlamıştım rezervi azdı hatta yumurta oluşmuyor erbil bey cokn ilgilendi umudum var dedi her gittiğimde sonra bahcecide ayrıldı dediler mustafa bey muayne etti oda bizim yapcam iz bişi yok allah veririse olur dedi çokta ilgilenmedi suratimiza bile bakmadi 1.5 ay ara verdim psikolojim allak bullak bu kaçıncı dr ama erbil beyle devam edicem ben ve benim gibilerin ennn fakat dahi umut mutlu ediyor ve malesef her dr bizim gibi zor hastalarda ugrasmak istemiyor adetim bitince hemen gidicem kendisine inşallah Rabbim herkese evlat versin sağlıklı vede hayırlı

Bana da öyle yapti mustafa bahçeciçikolata kistim vardı kağitlarımı okumadan hemen ameliyat olmaz muayne etti sağ taraf bitik soldan çalişacağiz mutlaka ameliyat dedi moralimi bozdu bitik demesiyle. Erbil beyin yönlendirdiği doktor yıllardır bu işi yapiyorum sağ taraf bitik felan değil hasar aldi oradanda yumurtlayacağimi söledi erbil beye ve beni ameliyat eden süleyman engin akhana güveniyorum rabbim inş emeklerimizi boşa çıkarmaz benm ve tüm isteyenlerin

Rica ederim canim baslicaz sali gunu erbil beye gittik gorustuk eylul 12 de baslicaz kismetse ben 33 yasindayim yasima ramen yumurta rezervim az o yuzden elimi cabuk tutmam gerekiyor bakalim kismet artik.siz ne zaman basliyorsunuz erbil beymi doktorunuz

Bu arada b8zden 500 muayene 500 de kromozon testi icin alindi yanlis anlamadiysan opu 7 bin doktor ucreti 7 bin ilaclar 2 bin civari yani baska test olurmu bilmiyorum.birde ucret pesin aliyorlar kredi karti yokmus

Dedigim gibi ünlü dr lar yani kliniği olanlar zor vakalar almak istemio prestijleri sarsilmasin diye

Prestijden ziyade üslupla ilgili bence artık duyarsızlaşmiş mustafa hoca 20 yıldır bu işe uğraşa uğraşa . Kısmet tanıdığımız 3 kere denedi bahçecide olmadı eskişehir acıbadem de tuttu

Evet kısmet ama su noktada kızıyorum duyarsizliklari başkalarını nasıl zedeler farkında değiller adam bunları söyleyip odadan cikarken suratimiza bile bakmaya tenezzül etmedi sanki bedavaya tedavi istedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…