- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.101
Defne2518 Parisrom bende Erbil beyde tedavi görüyorum haftaya transferim olacak inş kullanılan iğneler ilaçlar acı vermiyor ama sabır isteyen bir süreç doktorun odasına her girdiğimde olumsuz birşey duyacak mıyım korkusu ile giriyorum ama Erbil bey bu konuda işinin ehli güven veren ve tereddüte yer bırakmayan açıklamarı olduğu için odadan çıkarken hep Mutlu çıktım ben Erbil beyden çok memnunum inş sende memnun kalırsın
Rica ederim canim baslicaz sali gunu erbil beye gittik gorustuk eylul 12 de baslicaz kismetse ben 33 yasindayim yasima ramen yumurta rezervim az o yuzden elimi cabuk tutmam gerekiyor bakalim kismet artik.siz ne zaman basliyorsunuz erbil beymi doktorunuz
Rapor çıkartmak uzun suruyor mu? Herkese rapor veriyorlar mı?Nasıl kredi kartı geçmiyor herkes nakit ödeyemez ki.ben mesela fiyatlar pahalı durumum yok rapor çıkartıyorum.bahçeci umutta başlıycam.keşke herkes nakit ödeyebilse ama şartlar pek öyle olmuyor.kredi kartı geçmemesi çok saçma olmuş bence
Bu arada b8zden 500 muayene 500 de kromozon testi icin alindi yanlis anlamadiysan opu 7 bin doktor ucreti 7 bin ilaclar 2 bin civari yani baska test olurmu bilmiyorum.birde ucret pesin aliyorlar kredi karti yokmus
Slm.arkadaslar Dr.erbil yagmurlu suan nerde oldugunu bana yazarmisiniz cok önemli tesekür ederim
Ben de memorial ve bahceci laboratuar kiyaslamasini sormustum kendisine benim icin laboratuar onemli oldugundan dolayi. Bana da memorial da ki herkes bahceciye geldi demisti. Simdi de bahcecidekilerin hepsi avibademe mi gitmis. Erbil bey hasta hangi tarafa daha cok guveniyorsa o kaynaktan yurumeyi seviyorAaa öylemiymiş.acıbademin lab. Kim varmış ki? Ben bahçeciylede konuştuğumda labaratuvardakilerin en az 10 yıldır onlarla olduğunu hiç değişmediğini söylemişti bi kız telefonda.acıbademin labaratuvarı iyi mi acaba.ben biraz araştırayım onları çünkü orayla ilgili çok iyi yorumlarla karşılaşmadım.sonuçta çok paralar harcayıp ümitlerle bi kapıya gidicez.acele kararda vermek istemiyorum.
Hayırlı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.Kızlar bişey soracam transferimin 13. günü kan testi verdim sonuç çok şükür pozitif çıktı sonucu Erbil beye gösterdim cuma günü keseye bakmak için çağırdı ama ben o heyecandan 2. kez kan testi verip vermeyeceğimi sormayı unuttum sonrasında hemşireyi aradım değerim iyi olduğu için vermeme gerek olmadığını söyledi ben de şimdi terettüt ettim bir daha vermem gerekir mi gerek olsa Erbil bey mutlaka söyler miydi tecrübeli arkadaşlar sizde Nasıl olmuştu
Amin inş çok saolun bu yolda emek harcayan herkese Allah hayırlısı ile olumlu sonuçlar nasip etsinHayırlı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Değer yüksek olunca ikinci testi istemiyor Erbil bey kese için çağırıyor, inşallah keseyi görüp sonrasında kalp atışlarını da duyarsınız :)
Hayırlı olsun çok sevindim salı günü muaynehaneye uğramiştim hemşire hanım güzel sonuçlar alıyoruz demişti birşey sormak istiyorum bütün işlemler acıbadem de mi oldu yoksa bahçeciden yumurta mı taşıdınız ilk denemeniz mi eşimle ilgili problemler çıktı emre beye gideceğiz bizde . İnş bu işim sonunda güZel haberler alırız emek veren herkesKızlar bişey soracam transferimin 13. günü kan testi verdim sonuç çok şükür pozitif çıktı sonucu Erbil beye gösterdim cuma günü keseye bakmak için çağırdı ama ben o heyecandan 2. kez kan testi verip vermeyeceğimi sormayı unuttum sonrasında hemşireyi aradım değerim iyi olduğu için vermeme gerek olmadığını söyledi ben de şimdi terettüt ettim bir daha vermem gerekir mi gerek olsa Erbil bey mutlaka söyler miydi tecrübeli arkadaşlar sizde Nasıl olmuştu
Tüm işlemler acıbademde oluyor benimde yarın transferim var çok heyecanlıyımHayırlı olsun çok sevindim salı günü muaynehaneye uğramiştim hemşire hanım güzel sonuçlar alıyoruz demişti birşey sormak istiyorum bütün işlemler acıbadem de mi oldu yoksa bahçeciden yumurta mı taşıdınız ilk denemeniz mi eşimle ilgili problemler çıktı emre beye gideceğiz bizde . İnş bu işim sonunda güZel haberler alırız emek veren herkes
Ayyy cok sevindim canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim bende ekimde transfere gidicem.bende guzel haber verebilirim :) mustafa hoca transferi yapti demibasbelasiyim ve tum arkadaşlar iyi bayramlar. basbelasiyim benim transferim 17 agustosta oldu.sonucum pozitif yine gördüğünde konusuruz.bir arkadaşımda aynı merkezde sağlıklı embriyo ile aynı gün pozitifi aldı.gayet mutluyuz.sen ne yaptın darısı başına yaz bana
Tesekkur ederim amin darısi sana insallahAyyy cok sevindim canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim bende ekimde transfere gidicem.bende guzel haber verebilirim :) mustafa hoca transferi yapti demi
Amin canim insallah ayy cok heyecan yaptim simdiTesekkur ederim amin darısi sana insallaholuyor ins. Pozitifde çok haber alınıyor.transferi mustafa bey yaptı.erbil beyi aradım o da cok mutlu oldu.ekimde seni de Rabbim sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?