Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Defne2518 Parisrom bende Erbil beyde tedavi görüyorum haftaya transferim olacak inş kullanılan iğneler ilaçlar acı vermiyor ama sabır isteyen bir süreç doktorun odasına her girdiğimde olumsuz birşey duyacak mıyım korkusu ile giriyorum ama Erbil bey bu konuda işinin ehli güven veren ve tereddüte yer bırakmayan açıklamarı olduğu için odadan çıkarken hep Mutlu çıktım ben Erbil beyden çok memnunum inş sende memnun kalırsın

Nasıl kredi kartı geçmiyor herkes nakit ödeyemez ki.ben mesela fiyatlar pahalı durumum yok rapor çıkartıyorum.bahçeci umutta başlıycam.keşke herkes nakit ödeyebilse ama şartlar pek öyle olmuyor.kredi kartı geçmemesi çok saçma olmuş bence

Çok teşekkürler.Hepimiz için hayırlısı olsun, yavrularımıza kavuşalım.

Lawinya ben bu hafta rgl bekliyordum ama olmadım. Regl olunca gel başlayalım demişti ama işte bekliyorum. Umarım kist olmamıştır. Çünkü ara sıra olur bana. Paikolojimi de çok hazırlamıştım bu hafta başlayacağım diyeama şimdiden sabretmem lazımmış demekki:)) ben 39 yaşındayım. Hiçbirşey yok ama olmadı işte. Biraz stresliyimdirben belki de ondan olmadı.. birkaç kez yumurtlama takibi yaptırdım sadece. 12 eylül güzel az kalmış, hayırlısı hepimiz için. eğer kaderimizde varsa olacak

Rapor çıkartmak uzun suruyor mu? Herkese rapor veriyorlar mı?

Bu arada b8zden 500 muayene 500 de kromozon testi icin alindi yanlis anlamadiysan opu 7 bin doktor ucreti 7 bin ilaclar 2 bin civari yani baska test olurmu bilmiyorum.birde ucret pesin aliyorlar kredi karti yokmus

Erbil bey doktorum. 7000 tl 1 defa tüp bebek deneme ücreti dediler, 450 tl muayene. İlçalar ve kan tahlilleri max 2000 tl dediler. Bu 7000 tl içinde olanlar: Tüm muayeneler, yumurta toplama ve transfer. Başka olaylar başımıza gelirse onlar ekstra konuşulur.. bana kromozona gerek yok senin İçin dedi.

Ben de memorial ve bahceci laboratuar kiyaslamasini sormustum kendisine benim icin laboratuar onemli oldugundan dolayi. Bana da memorial da ki herkes bahceciye geldi demisti. Simdi de bahcecidekilerin hepsi avibademe mi gitmis. Erbil bey hasta hangi tarafa daha cok guveniyorsa o kaynaktan yurumeyi seviyor

Kızlar bişey soracam transferimin 13. günü kan testi verdim sonuç çok şükür pozitif çıktı sonucu Erbil beye gösterdim cuma günü keseye bakmak için çağırdı ama ben o heyecandan 2. kez kan testi verip vermeyeceğimi sormayı unuttum sonrasında hemşireyi aradım değerim iyi olduğu için vermeme gerek olmadığını söyledi ben de şimdi terettüt ettim bir daha vermem gerekir mi gerek olsa Erbil bey mutlaka söyler miydi tecrübeli arkadaşlar sizde Nasıl olmuştu

Hayırlı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Değer yüksek olunca ikinci testi istemiyor Erbil bey kese için çağırıyor, inşallah keseyi görüp sonrasında kalp atışlarını da duyarsınız :)

Amin inş çok saolun bu yolda emek harcayan herkese Allah hayırlısı ile olumlu sonuçlar nasip etsin

Hayırlı olsun çok sevindim salı günü muaynehaneye uğramiştim hemşire hanım güzel sonuçlar alıyoruz demişti birşey sormak istiyorum bütün işlemler acıbadem de mi oldu yoksa bahçeciden yumurta mı taşıdınız ilk denemeniz mi eşimle ilgili problemler çıktı emre beye gideceğiz bizde . İnş bu işim sonunda güZel haberler alırız emek veren herkes

Tüm işlemler acıbademde oluyor benimde yarın transferim var çok heyecanlıyım

Bu ay 11 transfer olmuş 10 u pozitifmiş inşallah bizlerde böyle sonuçlar alırız..

Ayyy cok sevindim canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim bende ekimde transfere gidicem.bende guzel haber verebilirim :) mustafa hoca transferi yapti demi

Ayyy cok sevindim canim hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin canim bende ekimde transfere gidicem.bende guzel haber verebilirim :) mustafa hoca transferi yapti demi
Tesekkur ederim amin darısi sana insallah oluyor ins. Pozitifde çok haber alınıyor.transferi mustafa bey yaptı.erbil beyi aradım o da cok mutlu oldu.ekimde seni de Rabbim sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…