Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Benim tüm işlemlerim acıbademde oldu ilk denememizde çok şükür pozitif sonuç aldık hatta 2 kese gördük bende sonucumu Erbil beye götürdüğümde o da aynı şeyi söyledi 12 transferin 11 pozitif olmuş inş sende hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın rabbim emeklerinin karşılığını versin

Selam arkadaşlar, benim değerim 12.günde kanda 160 civarıydı. Benden istedi 2ye katladı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Düşük mü benim sonucum? Sizinki kaçtı?

Kızlar merhaba
Erbil beyin hastasıyım bende 5. Haftalık gebeyim 17sinde ilk muanemi olucam. Erbil bey muane ücretileri nasıl oluyo özel bi ücrete tabi tutuluyo mu ne bilim bahcecide takip parasi vardı burdada var mı acaba ? Birde acibadem hastanesinde doğum ne kadara maal oluyor? Malum erbil bey acibademle çalışıyor.

Normalde muayenesi 500 tl ama gebelerden ne kadar aliyor bilmiyorum
.

Erbil bey çok şükür artık bireysel çalışıyor ben onun eski hastasıyım yıllardır dr dr dolaştım prof doc uzman ucuzu pahalısı birçok dr gittim ama Erbil hoca gibi samimi dürüst elit ve müthiş enerjili birini görmedim Rabbim maddi manevi bütün olumsuzluklardan korusun.

Ben geçen mayıs ayından beri bu tedavi sayfasını kapatmıştım ama bir mucize oldu ve onuncu tedaviye başlıyorum inşallah Erbil beyin vesilesiyle bende Anne olacağım

bu yolda maddi manevi çok emek verdik karşılığı hayırlı evlat olur inşallah..

Merhaba benim embriolar biri 8 biri 10
Dun kontrolum vardi embriyolarimin biri 8 digeri 10 hucreliymis acaba tutma olasiligi ne kadardir.tekrardan yum toplanacakmis hamilelik genelde kac hucrelilerde oluyor ?

arkadaslar mrb bizde erbil beyin hastasiyiz gayet isini bilen bir hekim zaten aileden birisiymis gibi.hissettiriyo kendisi o motivasyon.seni 1.0 one geciriyor teansferimizi.yaptik.hayirlisiyla bekliyoz ama ben erbil beyi gozum kapali tavsiye ederim zaten daha once bahcecide.calisiyodu ayrildi ordan suan.kendi ozel muayenesi.var acibadem fulyala calisiyor zaten binalar karsilikli cekinm3den dusunmeden gidin o.isinin ehli birii

İnş güzel haberlerde verirsiniz ben de çok memnunum erbil beyden işini riske atmıyor garantici. Sorununuz neydi ilk denemeniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…