Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

3.tedavimi Erbil beyde oldum benim 6 yumurta toplandı hepsi döllendi hiç bir sorun görünmüyordu transfer edildi tutmadı ben tutmama sebebini biliyorum tıkalı tüptü başka bişey yok. Çünkü bana hiç aydınlatıcı bir açıklama yapılmadı ve bu tıkalı tüpüm görmezden gelindi ki ben üzerine basa basa söyledim sıkıntı olur mu diye olmaz dendi. Tıkalı tüpün alıması gerekiyordu çünkü hsg de görünmüyordu ama sızıntı ve şişlik varmış bunu daha saonra laporoskopi yapan drum söyledi. Sonuç ne mi maddi manevi bittim tedavi işinide bıraktım. Erbil bey iyi bir dr olabilir ama bazı şeyleri atladığını düşünüyorum.

Canim labin iyi olup olmadigini bilemeyizki sonucta o embriyolari bizler gozumuzle gormuyoruz ya da iceri girip ne islemler yapiliyor bilemiyoruz.ben ilk tedavimi bahcecide oldum labi cok iyi deniyordu ama lab bolumunden bir kisi bile beni bilgilendirmedi
Valla bende erbil bey de denedim sonuc negatifti beni de arayip dogru duzgun bilgi vermedi acibadem lab. Ben israrla ararsam belki cevao alabilihordum..her sey coo iyi dediler sonuc mu? Koskocaman bir sifr.. evet erbil beyi cokk seviyorum.. ama ayaklarim tekrar gitmiyor oraya.. neden bilmiyorum..

Valla bende erbil bey de denedim sonuc negatifti beni de arayip dogru duzgun bilgi vermedi acibadem lab. Ben israrla ararsam belki cevao alabilihordum..her sey coo iyi dediler sonuc mu? Koskocaman bir sifr.. evet erbil beyi cokk seviyorum.. ama ayaklarim tekrar gitmiyor oraya.. neden bilmiyorum..
Arkasim oncelikle gecmis olsun.bana embriyolarimin resimlerine kadar atmislardi.sonra hamile kalinca geri kalan embriyolariniz kalmadi dediler ama ben arayip sordum

Ben 41 yaşındayım. Erbil bey ile tedavi oldum ve bir bebeğim var çok şükür.
Tüm anne olmak isteyenler inşallah yqvrunuzla kucaklaşırsınız.
Herkesten on tane yumurta toplanırken benden 2 tane toplandı 2 side embriyo oldu ve biri tuttu ve doğdu.
Yani bilmemkaç yumurta çıktı çok az diye düşünmeyin.
Erbİl beye güvendim ben ve ne derse yaptım.
Yazmak istedim..
Kolaylıklar.

O zaman şunu anlayabiliriz eskiden Erbil bey bahçecideydi hep sonuçlar iyiydi.demekki olay kadın Doğum doktoru değil asıl önemli olan laboratuvar.kadın doğumcu önemli ama en önemlisi laboratuvar.

O zaman şunu anlayabiliriz eskiden Erbil bey bahçecideydi hep sonuçlar iyiydi.demekki olay kadın Doğum doktoru değil asıl önemli olan laboratuvar.kadın doğumcu önemli ama en önemlisi laboratuvar.
Ben de erbil bey sayesinde anne oldum bahceciden ayrildiktan sonra tedavi oldum.ilk kendi yerini baska yerde acmisti kucuk bir muaynahaneydi lab acibademin labiydi ve bende tedavi goren 10 kadindan 8 i hamile kaldi bunuda yazmak istedim

Ben de erbil bey sayesinde anne oldum bahceciden ayrildiktan sonra tedavi oldum.ilk kendi yerini baska yerde acmisti kucuk bir muaynahaneydi lab acibademin labiydi ve bende tedavi goren 10 kadindan 8 i hamile kaldi bunuda yazmak istedim
Çok iyi o zaman.yaa biraz da kısmet bu işler.erbil bey kendini geliştirmiş bir doktor.

Arkadaşlar ben de Erbil Bey'de 2. tüp bebek denemesi için şehir dışından geleceğim. Transfer sonrası konaklama için önerebileceğiniz her hangi bir yer var mı?

Arkadaşlar ben de Erbil Bey'de 2. tüp bebek denemesi için şehir dışından geleceğim. Transfer sonrası konaklama için önerebileceğiniz her hangi bir yer var mı?
Arkadaşım merhaba; konaklama için yer ayarlayabildiniz mi ben de arıyorum da.Yer konusunda fikir verirseniz sevinirim.

Biz bir çok kere şehir dışından istanbula tedavi için geldik. mia berre, modus ve orya adlı otellerde kaldık. Bizim için tüp bebek merkezine yakınlık ve tabiki fiyat önemliydi.Biz oda kahvaltı olarak kaldık hepsinde de.Tercihiniz sizin önceliklerinize bağlı ama bence kahvaltı olarak hepsi de iyiydi. Zaten öğle ve akşam yemekleri için genelde otel dışına çıktık. Mia berrenin odaların çoğunda odanın bir yerlerinde kolon var ve küçük baya. Temizlik iyi.ets den falan indirime denk gelince birçok kere kaldık mia berrede. Özellikle odalarda sevmediğim nokta eğer oda arka tarafta ise dışardan çok gürültü geliyor. Havalandırma sistemi mi desem ne desem tam bilmiyorum ama cam kapalı da olsa bayağı gürültü geliyor odaya.İlk başlarda arka taraftan oda veriyorlardı ,birçok kere kalınca ön taraftan istemeye başladık.Ön taraflar daha iyi ama kolon her odadan çıkabilir.Kolonsuz oda hatırlamıyorum:) Modusta 1 kere kaldık.İndirimden faydalanmıştık yine. Orada da arka taraftan oda verdiler.Odanın camı yoktu:)Hiç beğenmedim.Cam yerine büyük bir manzara ve ışıklandırma yapmışlardı. Ama idare ettik napalım. Oryada da sanırım 2 kere kalmıştık.İlk verdikleri oda çok büyük ve ferahtı,2. de çatı katında kaldık başka yer yoktu çok kalabalıktı orası küçüktü.Ama idare ettik artık:) Orya otele hemen karşısındaki hastanenin personeli öğle yemeğine geldiği için,öğle yemeğini birkaç kere oradan yemiştik yemekler iyiydi.

arkadaşlar erbil beyde tüp bebek fiyatları çok artmış. Ben şoktayım .Yıllardır tedavi görüyoruz. benim 4. denemem olmasına rağmen 3. deneme fiyatı verildi ve 7000 tl dendi. İlaçlarla 10 bini geçiyor. Ne olacak bizim halimiz?

arkadaşlar erbil beyde tüp bebek fiyatları çok artmış. Ben şoktayım .Yıllardır tedavi görüyoruz. benim 4. denemem olmasına rağmen 3. deneme fiyatı verildi ve 7000 tl dendi. İlaçlarla 10 bini geçiyor. Ne olacak bizim halimiz?
Hepsi işin ticaretinde seni,beni düşünen mi var ? Bende 3 defa yaptırdım tüp bebek 4.ye gücüm yok. Garanti olacağını bilsem bi arabam var onu satarım yaparım ama başlarken hepsi garanti gibi konuşuyor sonuç fos çıkıyor maddi olarak anca toparlandık üç denemeden sonra.Daha cesaretim yok yaptırmaya ve hiç bir doktora güvenim kalmadı.

Ben 2017 de basladim 7 bindi zam gelmemis

Arkadaşlar merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptıracağım ama şuan bahçeci Güvenç bey mi yoksa Erbil bey mi çok kararsızım erbil bey acıbademin laboraratuvarını kullanıyormuş nasıl acaba bahçecinin de labaratuvarı çok iyi diye duydum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptıracağım ama şuan bahçeci Güvenç bey mi yoksa Erbil bey mi çok kararsızım erbil bey acıbademin laboraratuvarını kullanıyormuş nasıl acaba bahçecinin de labaratuvarı çok iyi diye duydum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Canim ben ilk tedavimi guvenc beyde olmustum ilgisiz cok soguktu labida pek guvenilir gelmemisti.2.ciyi erbil beyde yaptim cok ilgili davrandi cok samimidir lab konusunda kendisine sormustum iyi olmasa calismam demisti.

Canim ben ilk tedavimi guvenc beyde olmustum ilgisiz cok soguktu labida pek guvenilir gelmemisti.2.ciyi erbil beyde yaptim cok ilgili davrandi cok samimidir lab konusunda kendisine sormustum iyi olmasa calismam demisti.
Teşekkür derim cevabınız için inşallah benimde bebeğim olur bütün günlerim buruk geçiyor nasıl olacak bilemiyorum

Canım.ben bahcecide tedavi oldum doktorum olmadığı zaman güvenç beyde de muayenem oldu kendisi çok bilgili kendinden emin bir doktor ben tavrını tarzını beğenmiştim bilgin olsun seninde

Teşekkür derim cevabınız için inşallah benimde bebeğim olur bütün günlerim buruk geçiyor nasıl olacak bilemiyorum
Insallah canim sen 2 doktorlada on gorusmeni yap hangisi kafana yatarsa onda yaptir doktor tercihide cok onemli ben labdan fazla doktorun yaklasimina gore karar vermistim

Back
X