Biz bir çok kere şehir dışından istanbula tedavi için geldik. mia berre, modus ve orya adlı otellerde kaldık. Bizim için tüp bebek merkezine yakınlık ve tabiki fiyat önemliydi.Biz oda kahvaltı olarak kaldık hepsinde de.Tercihiniz sizin önceliklerinize bağlı ama bence kahvaltı olarak hepsi de iyiydi. Zaten öğle ve akşam yemekleri için genelde otel dışına çıktık. Mia berrenin odaların çoğunda odanın bir yerlerinde kolon var ve küçük baya. Temizlik iyi.ets den falan indirime denk gelince birçok kere kaldık mia berrede. Özellikle odalarda sevmediğim nokta eğer oda arka tarafta ise dışardan çok gürültü geliyor. Havalandırma sistemi mi desem ne desem tam bilmiyorum ama cam kapalı da olsa bayağı gürültü geliyor odaya.İlk başlarda arka taraftan oda veriyorlardı ,birçok kere kalınca ön taraftan istemeye başladık.Ön taraflar daha iyi ama kolon her odadan çıkabilir.Kolonsuz oda hatırlamıyorum:) Modusta 1 kere kaldık.İndirimden faydalanmıştık yine. Orada da arka taraftan oda verdiler.Odanın camı yoktu:)Hiç beğenmedim.Cam yerine büyük bir manzara ve ışıklandırma yapmışlardı. Ama idare ettik napalım. Oryada da sanırım 2 kere kalmıştık.İlk verdikleri oda çok büyük ve ferahtı,2. de çatı katında kaldık başka yer yoktu çok kalabalıktı orası küçüktü.Ama idare ettik artık:) Orya otele hemen karşısındaki hastanenin personeli öğle yemeğine geldiği için,öğle yemeğini birkaç kere oradan yemiştik yemekler iyiydi.