Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Arkadaşlar merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptıracağım ama şuan bahçeci Güvenç bey mi yoksa Erbil bey mi çok kararsızım erbil bey acıbademin laboraratuvarını kullanıyormuş nasıl acaba bahçecinin de labaratuvarı çok iyi diye duydum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
ben bahçeciye ilk gittiğimde 3. gün teslerini bile yapmamışlardı. sorun varmış laboratuvarlarında çok şaşırmıştım böyle saçmalık mı olur diye. ya tedavim sırasında olursa ne olacak demiştim. erbil bey çok kibar tatlı dilli biri işini önemseyen de biri ben onun tavrını beğenmiştim ama kısmet olmadı orda yaptırmak.

ben bahçeciye ilk gittiğimde 3. gün teslerini bile yapmamışlardı. sorun varmış laboratuvarlarında çok şaşırmıştım böyle saçmalık mı olur diye. ya tedavim sırasında olursa ne olacak demiştim. erbil bey çok kibar tatlı dilli biri işini önemseyen de biri ben onun tavrını beğenmiştim ama kısmet olmadı orda yaptırmak.
Valla iyi değilse neden erbil beyde zamanında orda çalıştı şuan başarılıysa zamanında bahcecinin iyi laboratuvarını kullandığı için bence

Ben 41 yaşındayım. Erbil bey ile tedavi oldum ve bir bebeğim var çok şükür.
Tüm anne olmak isteyenler inşallah yqvrunuzla kucaklaşırsınız.
Herkesten on tane yumurta toplanırken benden 2 tane toplandı 2 side embriyo oldu ve biri tuttu ve doğdu.
Yani bilmemkaç yumurta çıktı çok az diye düşünmeyin.
Erbİl beye güvendim ben ve ne derse yaptım.
Yazmak istedim..
Kolaylıklar.
Vitamin kullanmışmıydınız acaba?

Kizlar Merhaba konuyu arastirirken geriye donuk okudum bende dusunduklerimi aktarmak istiuorum.ilk denememi rahmetli halit firat erdenle yaptik negatifti.ikincisini mustafa bahceciyle fulya tup bebekte yaptik pozitif oldu şükürler olsun oglum 3bucuk yasinda.suan erbil beyle calistik ve malesef negatif sonuclandi.ama sunu biliyorumki bunun en inemli sebebi benim yumurta kalitemle ilgili.erbil bey bence acaip donanimli cok kaliteli bi doktor.negatif sonuctan sonra beni aradi telde 20dk neden olmadi konusunu konustu ve resmen bilimsel anlatti herseyi ki biz halit firat erdende hic aranmadik bile.bence laboratuvar kalitesi konusuna katilmiyorum.evet cok cok onemli ama bi dusunun koskoca acibadem hemde fulyadaki.eger orada kalite sorunu varsa bugun kayseri adana samsun vs.hicbiryerde yapilan tup bebekler tutmaz.Türkiyenin en kaliteli hastanesi ve sayili merkezlerden biri ne teknolojisi geridir nede calisanlari.kimbilir calisanlar nere mezunudur ve ne tecrubeleri vsrdir acibadem gozu kapali gel cakis dermi sizce embriyologlarina eminim ki en iyilerini secmistir.bence erbil beyde bunu riske atacak bir doktor degil.ayrica tutanlarda ayni labda yapilmiyormu.eger yuzde 70 80 negatif olsaydi bu sorgulamalar normaldi ama bszarisi cok yuksek bi doktor.umarım yardimci olabilmisimdir

Merhabalar tedavimiz basladi asilamayla basladi tüp bebekle bitti malesef hepsi negatifti bugun son kez kan verdim negatif sonucunu aldim

arkadaşlar merhaba ben Erbil beyin hastasıydım. benim amh değerim düşüktü. araştırmalar sonucunda erbil beyin yumurta sayısını ve kalitesini arttırmada iyi olduğunu öğrendik. bundan önce 2 tüp bebek denemesi oldu(devlette). birinden 4 yumurta 3ü döllendi. diğerinden 3 yumurta 1i döllenmişti. tutmadılar. daha sonra Erbil beyde geçen sene ekim ayında yumurta toplama işlemim oldu.12 yumurta oluştu ve 8 tanesi döllendi. bunlardan 4 tanesi 5. güne kadar bölündü. 1 ay sonra 2 tanesi kondu olmadı. 1 -2 ay sonra kalan iki tanesi kondu. onlar tuttu. şuan 31+0 haftalık hamileyim. erbil beye çok güveniyorum. tabiki embriyoların tutması takdiri ilahi. ama Erbil beye ilk gittiğimde diğer tüp bebek denemelerimden faklı yöntem uygulayacağına inanınca onda tedavi olmaya karar verdik. hatta diğer denemelerimdeki ilaç miktarından daha az ilaçla daha kaliteli ve çok yumurta oluşturdu. benim aradığımda oydu. tabii yaşımında etkisi vardır muhtemelen(şuan 32 yaşındayım). erbil beyde ilk konan embriyolar tutmadı. ikinci seferkiler koyulduğunda tekrar farklı yöntem uyguladı. sonunda 3 tüp bebek denemesi ve 4 transfer sonucunda hamileyim. beni ikna eden herseferinde farklı mantıklı yöntemleri uygulaması. inşallah aydınlatıcı olmuştur. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Aynı fikirdeyim özellikle maddi sıkıntım var dememe rağmen ya tutarsa diyip progestoronum 5 ken transfer yaptı sonuç hüsran şimdi tekrar 1.3 e düşürüp 2. Transferi yaptık bekliyorum bugun 6. Günüm 🤲🏻 Bu sefer güzel haber alıcaz inşallah

Aynı fikirdeyim özellikle maddi sıkıntım var dememe rağmen ya tutarsa diyip progestoronum 5 ken transfer yaptı sonuç hüsran şimdi tekrar 1.3 e düşürüp 2. Transferi yaptık bekliyorum bugun 6. Günüm 🤲🏻 Bu sefer güzel haber alıcaz inşallah
Hadi hayirlisi cok heyecanli bir bekleyis insallah tutar

Hadi hayirlisi cok heyecanli bir bekleyis insallah tutar
bu arada testi ne zaman yapicaksin canim

Yazdıklarınız bana çok gerçekçi gelmiyor çünkü işini hakkı ile yapan her doktor böyle bir hatayı yapmaz ayrıca 1.3 düşürmek de yeterli değil siz bir şey yanlış anlamış olabilir misiniz acaba??

Sayfaları gezerken denk geldim okudum ve fikirlerimi yazmak istedim öncelikle çok geçmiş olsun yaşın çok genç pes etme derim ben bahcecide tedavi oldum sonucum pozitif oldu çokta memnunum erbil beyin adini duydum iyi olunca ondan kötü olunca şans olayına katılmıyorum sadece. Erbil bey iyi doktor olabilir ama ıs lab bitiyor o yüzden lab iyi olan merkez araçtır derim ben
Öncelikle akaleli kaç profilsiniz burada belli değil ama ben sizi sıkı takip ediyorum bir kere doktor olarak adamı kötüleyemeyeceğiniz için bir laboratuvar hikayesi uydurup dört koldan saldırıp duruyorsunuz üstelik Türkiye’nin en önde olan hastane grubundan bahsediyoruz ki yurtdışında olan hastaneleri dahil başarısı ortada ama olay olan ve sorumsuzlukla suçlanan merkez garip bir şekilde övünüyor.Buradan arkadaşlar size tavsiyem hiç mı karar veremiyorsunuz gidin doktor ile görüşün hatta hasta gibi merkezlerde muayenehanede oturun oradaki hastalar ile görüşün ve ilk ağızdan neyin ne olduğunu öğrenin sonra da karar verin.

Öncelikle akaleli kaç profilsiniz burada belli değil ama ben sizi sıkı takip ediyorum bir kere doktor olarak adamı kötüleyemeyeceğiniz için bir laboratuvar hikayesi uydurup dört koldan saldırıp duruyorsunuz üstelik Türkiye’nin en önde olan hastane grubundan bahsediyoruz ki yurtdışında olan hastaneleri dahil başarısı ortada ama olay olan ve sorumsuzlukla suçlanan merkez garip bir şekilde övünüyor.Buradan arkadaşlar size tavsiyem hiç mı karar veremiyorsunuz gidin doktor ile görüşün hatta hasta gibi merkezlerde muayenehanede oturun oradaki hastalar ile görüşün ve ilk ağızdan neyin ne olduğunu öğrenin sonra da karar verin.
Sanki herkez lab uzmani olmus erbil bey kotu lab la calisacak kadar acemi bir doktor degil.

Yazdıklarınız bana çok gerçekçi gelmiyor çünkü işini hakkı ile yapan her doktor böyle bir hatayı yapmaz ayrıca 1.3 düşürmek de yeterli değil siz bir şey yanlış anlamış olabilir misiniz acaba??
Ben doktoru kötülemiyorum olanı anlatıyorum erbil beyin daha önceden ailemden başka bireye 2 tane güzel sonuçlanan başarılarıda var.. fakat 5 progesteronla transfer yapmak saçma sapan bi kumardı.. hiçkimse parayı sokakta bulmuyor parayı geçtim o kadar iğne ilaç neden boşu boşuna vucuduma alayım.. herhangi birşeyi yanlış anlamadım çünkü oturduk konuştuk kendiside söyledi progesteron 5 ama yapıcam tabi ben ozmn ilk deneyim anlamıyorum eğer anlasaydım emin olun izin vermezdm..

Back
X