Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Ben doktoru kötülemiyorum olanı anlatıyorum erbil beyin daha önceden ailemden başka bireye 2 tane güzel sonuçlanan başarılarıda var.. fakat 5 progesteronla transfer yapmak saçma sapan bi kumardı.. hiçkimse parayı sokakta bulmuyor parayı geçtim o kadar iğne ilaç neden boşu boşuna vucuduma alayım.. herhangi birşeyi yanlış anlamadım çünkü oturduk konuştuk kendiside söyledi progesteron 5 ama yapıcam tabi ben ozmn ilk deneyim anlamıyorum eğer anlasaydım emin olun izin vermezdm..
Yanlış anlamayın arkadaşımın durumu sizinki ile aynı hatta daha yüksek çıktı ve transferi Aralık ayına ertelendi çünkü düşmedi değeri kadın bir de yurtdışından gelip gidiyor inş emeklerimiz boşa gitmez bazen güzel sonuç almak da yetmiyor kendimden biliyorum herşey hayırlısı inş.

Yanlış anlamayın arkadaşımın durumu sizinki ile aynı hatta daha yüksek çıktı ve transferi Aralık ayına ertelendi çünkü düşmedi değeri kadın bir de yurtdışından gelip gidiyor inş emeklerimiz boşa gitmez bazen güzel sonuç almak da yetmiyor kendimden biliyorum herşey hayırlısı inş.
İşte benm sorunumda benmkini ertelemedi o şekilde yaptı.. benmde ilk acemilik anlamadığım için müdale edemedm.. aminn Allah tüm isteyenlere nasip etsn🤲🏻

Arkadaşlar Erbil beyde 3 yıldan fazla tedavi görmekteyim. Beni birçok dr bile kabul etmemisken kendisi destek oldu. Sağ olsun ilk denemede ikiz gebelik oluştu. Her ay tek yumurta toplayarak hem de.ancak 7. Haftada düştü. Ama simdi 13 haftalık hamileyim inşallah da devam eder. Bu iş tamamen kumar zaten. Atıyorum bir kişiden 5 yumurta toplanıyor, dördü dölleniyor, 1,2 si iyi kalite donduruluyor. Transfer öncesi biri uyanıyor biri uyanmiyor . Transfer sonrası ise gebelik ihtimali yüzde yirmi beş. Benim ise hepi topu 1 tane toplanıyordu bazen hiç olmuyordu. Bence çok sorgulamamak, doktordan çok doktorculuk oynamamak gerekiyor.

Burda doktor ERBİL YAĞMUR ile ilgili yaptığım yorumda konjenital adrenal hiperplazi hastası olduğumu progestoronu 15 lerden 5 lere düşürdüğünü yazmayı atladım.. Ve 2. Transferde imkansız olan 1.3 ü bile gördüm sayesinde... Sonucum negatif olmasına rağmen birdaha deneyecek olsak gerek doktorluğundan gerek insanlığından gerekse verdiği emekten dolayı Erbil Yağmur dicemizi düşünüyorum..

H
Burda doktor ERBİL YAĞMUR ile ilgili yaptığım yorumda konjenital adrenal hiperplazi hastası olduğumu progestoronu 15 lerden 5 lere düşürdüğünü yazmayı atladım.. Ve 2. Transferde imkansız olan 1.3 ü bile gördüm sayesinde... Sonucum negatif olmasına rağmen birdaha deneyecek olsak gerek doktorluğundan gerek insanlığından gerekse verdiği emekten dolayı Erbil Yağmur dicemizi düşünüyorum..

m0856 .!.:

İşte benm sorunumda benmkini ertelemedi o şekilde yaptı.. benmde ilk acemilik anlamadığım için müdale edemedm.. aminn Allah tüm isteyenlere nasip etsn🤲🏻
merhabalar kusura bakmayın zaman geçmiş. negatifinşz içğn geçmil olsun en kısa zamanda tekrar tedaviniz başarılı olur umarım. ben 7kez denedim 1düşük 1kimyasal var. brüksel, memorial acıbademler.. bazen taze bazen dondurulmuş oldu ama progestrınuma transfer öncesi hiç bakılmadı kaç gün öncesi bakılıyor kaç olmalı bana bilgi verme şansınız var mı

merhabalar kusura bakmayın zaman geçmiş. negatifinşz içğn geçmil olsun en kısa zamanda tekrar tedaviniz başarılı olur umarım. ben 7kez denedim 1düşük 1kimyasal var. brüksel, memorial acıbademler.. bazen taze bazen dondurulmuş oldu ama progestrınuma transfer öncesi hiç bakılmadı kaç gün öncesi bakılıyor kaç olmalı bana bilgi verme şansınız var mı
Merhaba transferden 3 gün önce bakılıyor normalde benm 2. De 1.3 çıktı ama dahada altında olması gerekiyormuş

Back
X