- Konu Sahibi merhametli
-
merhaba bende erbil beyin hastasıyım geçen ay bizde tüp bebeğe başalaycaktık. ancak çatlamamış bir yumurtam varmış oyzden bu ay kısmetse başlayacağız ... sizin tedaviniz hangi aşamada. ? neler yaptınız biraz bahsedebilirmisinz..Arkadaşlar bizim Erbil Bey ile tanışmamız 2013 aralık ayında oldu. Eşimde varikosel, bende de pko vardı. Kendisi ile konuşmadan önce 1den fazla doktor ile konuşmuş muayene olmuştuk ve inanır mısınız kafamız çok karışık ve genç sayılan yaşımızda neredeyse umutsuzluk içerisindeydik. Her doktor ayrı bir şey söylüyor sorun ve süreç ile ilgili doyurucu bilgi vermiyordu .Erbil bey o kadar ilgili yardımcı ve bilgilendirici oldu ki sadece bilgi almak amacı ile gittiğimiz bahçeci kliniğinden Erbil beyin hastası olarak cıktık. ben ve eşime vitamin tedavisi ile işleme başladı. Şubat adeti ile iğne ve ilaçlarım başladı. Tedavi çarşamba bitti ve gecesi son 3 iğnemi evet o meşhur çatlatma iğnemi gece 1.5 da oldum. Cuma sabahı opu işlemimiz için merkezde bulunduk. Sevimli hemşirelerimiz beni işleme hazırlayıp işleme kadar dinlenmem için yatışımı yaptı. Opum mışıl mışıl uyku içinde geçti. Tabi bayılmadan önce Erbil beyin neşeli ve dualarla işleme başlaması bunun en büyük sebebi. İşlemden sonra Erbil bey bizzat yanımıza gelip o meşhur pozitifliliği ile harikaydı toplamda 16yumi toplandığını söyledi. Bu sabah 10 gelen telefon bizi daha çok sevindirdi. Bu yumurtalardan 9 döllenmiş. 1günü böylelikle bitirdik 2. günün içerisindeyiz. 5 güne kaç tanesi gidebilecek heyecanla bekliyoruz. Dondurulma aşamasına gelince arayıp tekrar bilgi verecekler. Transferi bir daha ki adetin 2 günü kontrolden sonra söyleyecek.Şu ana kadar ki süreç çok güzel ve olumlu gidiyor tabiki bunda sevgili doktorumuzun ve emriyologlarımızın büyük payı var. Gerisi rabbime kalmış . Ama sonuç ne olursa olsun yine ve yeniden maddiyatımız elverdikçe Erbil beyin emin ellerinde olacağız. Umarım hepimizin sonu hamiş olarak biter.
merhaba bende erbil beyin hastasıyım geçen ay bizde tüp bebeğe başalaycaktık. ancak çatlamamış bir yumurtam varmış oyzden bu ay kısmetse başlayacağız ... sizin tedaviniz hangi aşamada. ? neler yaptınız biraz bahsedebilirmisinz..
Teşekkürlerr..
ımm hadi hayırlısı transferin olmuştur sanırım benn gelemdim foruma :) güzel haberlerini bekliyorumm.Canım benim hayırlı olsun. Onda da bir hayır vardır. Bizim embrıyoları dondurmuştuk. Bu ay östrojen bantlarına başlamıştık dünde kontrole gittim. Herşey harika ve kısmetse inş çarşamba transferim olacak. Ben Erbil beyle bu işe başladığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum. Umarım hepimiz için hayırlara vesile olur. Hamiş haberlerimizi alırız.
ımm hadi hayırlısı transferin olmuştur sanırım benn gelemdim foruma :) güzel haberlerini bekliyorumm.
bende haftaya adetimi bekliyorum inşallah tedaviye başlar.. hayırlısıysa... dediğin gibi Erbil beyi tanıdığım için bende kendimi şanslı hissediyoruumm :)
Merhaba, ben de yeni başladım 2 gün kullandım iğnelerimii..Kizlar benim de doktorum Erbil Yagmur, su anda ignelerimin son iki gunu kaldi, haftaya pazartesi ya da sali yumurtalarim toplanacak insallah, genelde benim arkadaslarima toplama sonrasindaki 2-5 gun arasinda transfer yapildi hep, ama Erbil bey bana embriyolarimi (isalla olusurlarsa tabii) bi dahaki reglimin ikinci gunu kontrol yaptiktan sonraki muhtemelen 15. gunde tranfer edecegini soyledi. Boyle olunca rahim daha hazirlikli oluyomus ve embriyolarin rahimde tutma olasiligi yukseliyomus. Genelde cevremden hic boyle bi duyum almadigim icin biraz kafam karisti. Yardiminiza ihtiyacim var kizlar. Aranizda benim durumumda olan var mi? Varsa nolur yazsin buraya da birbirimizi aydinlatalim biraz.
hadi hayırlısı beklemesi daha zor zannedersemm..dün 1 adet blast embriyo transfer eet. Şimdi dinleniyorum tatlım. Ayın 17 de testim. İnşallah hayırlısı olur bizler için.
17 ne az kaldı. çok sabırsızım.hadi hayırlısı beklemesi daha zor zannedersemm..
1 haftan kalmışş :)
Nisann benim ignelerim yarin bitiyo, zaten de bitsin cunku karnim komple curumus et gibi sizliyo, pazartesi sali yumurtalarim toplaniyo, sonra baslio heyecan bakalim embriyo olacak mi :)) sonraki reglde kontrol ve insallah sonrasinda da transfer. Guveniyorum tabii doktorumuza canim ama yine de insanin icinde hep bi acaba oluyo. Cok hassasiz ya bu konuda ondan heralde. Cumartesi muayenem var, ben yine de bi daha bi sorucam. Sen ne zmn gitceksin Erbil beye bi daha?
Yasemin seninkini cok merak ediyorum. Cunku seninle ayni yoldan gidiyorum ben de. Doktorum Erbil Yagmur, toplama sonrasi ilk reglinin ikinci gunu kontrol sonrasinda da transfer insallah. Senin de ilerleyisin bu sekildeydi di mi? Toplama sonrasi hmn transfer yapilmadi sana da di mi cnm?
Nisancim ben toplamda 8 gun igne oldum, gecen hafta cuma ilk ignelerimi oldum bu cuma bitti. Evet bana da ilk gittigimde tamam basliyoruz deyip ilaclarimi yazmisti, 5 dk surdu butun gorusme. Adamin tarzi o. Ben gecen cuma basladim ignelere, bu hafta carsamba da kontrole gittim, o gun yumurtalarima bakti, olctu falan ve evet sayisini soyluyo, yarin da toplama oncesi son kontrol var, pazartesi ya da sali toplama olcakmis, hangi gun yapacagina sanirim yarin karar verecek. Sen kacta orda olcaksin yarin? Ben sabah 8.30da orda olcam.
ay evet canım muhtemelen aynı saatlerde orda olacağızzz.. sabahları zaten biraz bekliyoruz illakii. :) sen kıyafete kadar ayrıntı vermişsin :) ben ne giysemm acabaNisancim ayni saatlerde ordayiz dmk ki, yaninda annesiyle, uzun kahve kizil sacli, esofman altli, uzerinde tshirt ustu acik krem rengi yelek, ayaginda timberland olan bi kadin gorursen o benim :)) bakarsin belki karsilasiriz. Karsilasamasak da sana bol sans canim. Yarina aksama birbirimize raporlari veririz burdan.
ahaha yanlış birine selam verirmişim düşünseneBen sana bayagi ayrintili tarif verdim :) tanirsan gel bi meraba de tanismis oluruz. Cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?