- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
yrın büyük gün güzel ahberlerini bekliyoruzz
Kizlar bnm sadece iki yumurtam dollenmis, 3 tanesi dollenmemiscok uzgunum gercekten
Merve's iPhone
hayırlısı inşallaahhh.. şimdiye kadar heriey sorunsuzdu inşallah yarında aynı şeklde olacak.. biz bilmiyoruz ama belki o yerleşti keyfine bakıyor içerdeSorma fıstığım heyecan tavan yaptı. Yerimde duramıyorum. ŞAFAK 1 :18:
canım yasemminin dediği gibii neden şiimdiden üzülüyorsun . Alalhın izni ile gelişecekler. baakk benm yumurtam senden daha azz bendemi şimdiden daha üzüleyim. bu riskler hepp varr. .tediviye başladığında yumurtam gelişmezse stresi, döllenmezse stresi.. transfrede tuttmazsa stresii.. oohooooo iyiyi düşün ,güzelii çağır canımm.....Yasemincim haklisin cnm bnm ama ya gelismezlerse, ya ucuncu gune ya da 5. gune ulasmazlarsa, ya transfer edilmeye uygun hale gelmezlerse diye cok moralim bozuk, gercekten cok umutsuzluga kapildim, yasim da 38, bu da obur yandan beni mahvediyo
Merve's iPhone
Yasemincim haklisin cnm bnm ama ya gelismezlerse, ya ucuncu gune ya da 5. gune ulasmazlarsa, ya transfer edilmeye uygun hale gelmezlerse diye cok moralim bozuk, gercekten cok umutsuzluga kapildim, yasim da 38, bu da obur yandan beni mahvediyo
Merve's iPhone
hayırlısı inşallaahhh.. şimdiye kadar heriey sorunsuzdu inşallah yarında aynı şeklde olacak.. biz bilmiyoruz ama belki o yerleşti keyfine bakıyor içerde
Herşeyin hayırlısı canım. Rabbim isterse olmayacak bişey yok. Sen içini serin tut. Herşey çok çok güzel olacak.
Ağzın bal yesin inş. Herşey kısmet. Ne kadar istediğimi rabbim biliyor.
cnm tedirgin olman çok doğal. ama kötü olmaa. güzeline doğuı yoğunlaşş biliyorsun merkez çok iyi laborauarıda aynı şekilde. oyüzden içini ferah tutt canım.. birkaç gün sonra bize hak vereeksin. hele bir dondurulsunlarr. bende peşinizden gelicem. önce yasemin güzel haber verecek sonra senn arkadndan da ben geliyoruuummmmmmmm.. inşallah..Nisann haklisin her kelimende ama elimde olmayan bi sekilde cok kotuyum, neden anlamadim ama duzelemiyorum. Nolur siz bana guzel haberler verin. Her gelen guzel haber insani cok mutlu ediyo.
Yasemin gozum hep bu sayfada olacak yarin, eminim bebegin icinde misil misil uyuyo cnm bnm...
Merve's iPhone
Aminn canıımmm ..Allah isteyen herkese versinn. hayırlısıyla. .çokk çektik. :/ Allah mükafatını verecek emin oll .. yarınn burdayızz senşi beklicz sabah erkennden gitt testin i yaptırr :)
hadii yaaa tühhh.. neyse zaten bende kontrole gidecektim :) ben gelene kadar sonuç çıkar inşalalhhMaalesef yarın öğlen vericem sabah iş yerinde toplantı var ne yazık ki. Bu kadar bekledim onu da beklerim artık.
hadii yaaa tühhh.. neyse zaten bende kontrole gidecektim :) ben gelene kadar sonuç çıkar inşalalhh
Nisann ama ya 5 gune ulasmazlarsa... Ya dondurulcak hale gelmezlerse, o zmn hic kalmicakhic yapmak istemesem de oturdum agliyorum resmen
Merve's iPhone
ben sabahtan gideceğim canımm.. ama geçen gün mervettiyede söyledim , 9 da diye ama 9 buçukta orda oalbilmiştim. amaa saat10 a akdar mutalaka orda oluyorum genelde :)Ben 1 de anca gelebilirim. Sen kaç da orda olacaksın canım. Belkide daha karşılaştık ama tanışmıyoruz.
ben sabahtan gideceğim canımm.. ama geçen gün mervettiyede söyledim , 9 da diye ama 9 buçukta orda oalbilmiştim. amaa saat10 a akdar mutalaka orda oluyorum genelde :)
eevett belkide karşılaştık birbirimizi gördük ama tnaışmadık. sen en son ne zaman gittin cnm , ben pzartesi ordaydım, ondan önce cumartesi :)
ımm yok cnm ben o tarihte reglimi bekliyordumCanım en 2 nisan transferde gittim çok oluyor. belki denk geliriz kızıl saçlı azıcık balık etliyim.:) İlaçlar yüzünden göbek çok çıktı.
ımm yok cnm ben o tarihte reglimi bekliyordum
ehehe sorma vitaminler vermişmiydi sana :) o blaık ypaı iştahımıda bir açtıı. eve gelmemi görmen laızmm :) ramazanda bile okadar acıktığımı bilmem
canımm gebelik testinide oradamı yaptıracaksın ?? pakete dahilmii ben sormadımda:S :26:
ay evett benmde yumurtmaın toplanmasına az kaldı.. biaz mola vericem sanırı m..Bir tek transfere hazırlık aşaması iğnesiz geçti. Halen iğne kullanıyorum. Biliyorsun hem vitaminler hem iğneler kilo yapıyor. Benim iştahım fazla yoktur. Ama transferden sonra açıldı. Sürekli açım sanırım yeni iğneden yada bebişden.
Pakete dahil mi bilmiyorum ama orada yaptırıcam. Bana kalırsa dahil olmaması lazım çünkü kağıtda bir sefere mahsusu beta hcg testi var. Sormayada utanıyorum nedense
Ankara sabirli ve sogukkanli olmak icin elimden geleni yapiyorum. Su iki gun daha bi gecse, hayirlisiyla ikisi de guzel birer bebek olsalar nasi rahatliycam, uzerimden tonlar kalkicak. Sen anlarsin beni gayet iyi cnm, ayni yollardan gectin. Biliyorum kismetimde yoksa olmicak ama insansin iste yine de duygularina hakim olamiyosun.
Senin kacinci denemende oldu mutlu sonuc? Kac yumurta kac dollenen transfere hazir yumurtan vardi ?
Merve's iPhone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?