- 22 Mart 2011
- 294
- 11
- 68
- 49
- Konu Sahibi merhametli
-
Olur mu olur valla ama bayagi komik olur :))
Yasemin seninkini cok merak ediyorum. Cunku seninle ayni yoldan gidiyorum ben de. Doktorum Erbil Yagmur, toplama sonrasi ilk reglinin ikinci gunu kontrol sonrasinda da transfer insallah. Senin de ilerleyisin bu sekildeydi di mi? Toplama sonrasi hmn transfer yapilmadi sana da di mi cnm?
Yasemincim insallah ama insallaaaaahhh pozitif cikacak. Bize guzel haberler verceksin bak gorursun. Benim de durum simdilik normal seyrinde ilerliyo, sali sabah toplama var, sonra da regl beklicez. Umarim hepimiz icin hersey yolunda gitsin cnm, ben suraya yazan ve ayni seyleri yasayan her kadinin mutlu olmasi icin dua ediyorum, insallah hepimiz meleklerimizi kucaklatimiza alicaz...
merhabaa cumaretsi gittinizmi ? biz biraz geç kaldık daha sonra sizin alatığınız eşgale uygun kimse yi göremedim :2: kaçtan kaça ordaydınızz?Olur mu olur valla ama bayagi komik olur :))
canımmm bende cumartesi saat 9 buçuğa geliyordu ordaydım. geç kaldık azcık ama neyseki çok fazla bekletmediler :) geçişmişisz demekki :) hayırlısı inşalalh. ben cumartesiden sorna dün( pzartesi)de gittim , perşembe gideceğim. daha sonra pzar yada pazartesi toplanabilirmiş. perşembe karar verecek.. Sende şuan oradasın sanırım . Allah yardımcın olsun.. Hayırlısı ile toplasında bebiş olsun :)Nisann gittim canim, ama ben de tek gittim, anneme gelme dedim, yarim saat icin kadini sabahin korunde suruklemiyim dedim oralara, saat tam 8.30da ordaydim, isim 9.30 gibi bitti cnm, yrn da sabah 9.30da ordayim, isallah yumurta toplama olcak. Sen naptin? Nasil gecti kontrol?
oyy sağol kuzum yaa. Allah razı olusn narkozdan hep korkmuşumdurNisanncim toplama da bitti hayirlisiyla :)) olay soyle ilerliyo, sabah gittik esimle, hemen odaya aldilar, odalar cok guzel ve konforlu, geldiler bana serum taktilar, iki tane de ilac enjekte ettiler, toplam bi 15 dk fln bekledik, sonra hasta bakici gelip beni aldi, iceri goturdu, jinekolojik muayene masasina benzer bi masaya yattim, cok hafif bi narkozla uyuttular. 15 dk sonra da odaya geri getirmisler, getirdikten sonra 5 dk icinde uyandim. Bu arada esimden de sperm aldilar. Uyandiktan sonra hic bi aci hissetmedim, sadece cok hafif regl oncesi benzeri kasiklarda sizlama hissettim o kadar, o da 1 st icinde gecti gitti. Hic agri, aci olmayan cok kolay bir islem. Herkes cok seker ve ilgiliydi. Cok rahat ol yani. Bu arada 5 tane kaliteli yumurtam toplandi. 6 tane olusmus ama 5 tanesi iyiymis, ki bu bnm yasim icin iyi bi rakammis (38'im bu arada). Onlari aldilar. Yarin arayip haber vericez kac tane dollendigini dediler. 10-12 gun icinde regl olcaksin ve olunca bana geliyosun dedi Erbil bey. Geldiginde bi kontrol yapicaz, sonra da bi 17 gun sonra falan transfere gelceksin dedi. Hic ama hic de zor olmayan bir islem, sen de kolaylikla atlatacaksin eminim cnm bnm.
hmm anladım canımm.. benm eğer pazar günü toplanırsa ogün sınavım varda aöfİnsallah cnm bnm, insallah hepimiz guzel haberlerimizi yazalim hep. Uyandiktan yarim saat sonra ciktim ve en ufak bi agrim yoktu, ne basimda ne baska bi yerimde, sadece cok ama cok az kasiklarda bi sizlama. Hic ama hic korkacak bisi yok. Verdiklerine narkoz bile denemez, cok hafif bi doz, cok tayli bi uyku uyuycaksin o kadar, sakin oyle seylerden korkma, guzelce uyutup uyancaksin onu dusun. İnan bana cok rahat ve kolay gecicek, sen icini ferah tut cnm.
:18: herşeyden tedirgin oluyorum artık canım yaa. hayırlısıyla toplasalar :) yok dayanılmayacak durum deil. benm adet sancılarım zaten aşırı ağrılı olur bu nekiiiNisann olmaz mi, hem de nasil oldu, catlatma ignesini yaptiktan sonra ozellikle toplamadan onceki son gece resmen gulemiyordum bile, acayip bi basinc hissediyodum kasiklarimda, toplamanin oldugu aksam da ayni basinc olustu ama simdi baya azaldi, ztn dayanilmicak bi durum da degildi cnm
Merve's iPhone
canımmm üzülmee. herşeyin hayırlısı .. sanada lazım olan 2 tanesi zaten.. onlarr yerleşsin bebiş olsunn.. sakınnnnnnn moralini bozacak bişi yok... bak benm yumurtam daha azzKizlar bnm sadece iki yumurtam dollenmis, 3 tanesi dollenmemiscok uzgunum gercekten
Merve's iPhone
yrın büyük gün güzel ahberlerini bekliyoruzzamin canım benim. inş bol kaliteli yumili bir toplama olur. İnşallah hepsi döllenir iyi kaliteli olarak 5. güne ulaşır tatlım.bende haberini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?