Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Çift çizgiyi görmüşsün tebrikler bende transferin 8 günden itibaren yapmıştım idrar testi ve çift çizgi çıkmıştı ve hamileydim üç gün bekledim 10 gün kan tahlili ne gittim şimdi minigim kucağımda çok şükür kan testine git canım kesin hamissin..

Aaayy,inşallah öyledir.Hala inanamıyorum o yaptığım teste de,sonucuna da.Kanda da çıkar inşallah...
Allah bağışlasın sizinde bebişinizi :nazar:

Çok mutlu oluyorum sizleri gördükçe.Buralar sizlerin desteğiyle moral buluyor unutmayın :KK68:

Arkadaslar bende bahcecideyim Ancak beb mustafa beyinn hastasiyim ,transferimin 2.gunundeyim yakinda transferi olup test gunu gelmeden cift cizgileeini gorenler var cok guzel insallah sonunda mutluluk olur ve kucaklarsiniz,bu arada herhangi bir belirti yasayan varmi,akinti,agri sizi herhangi birsey,bu arada ben hergun progestoren iki ampul vurduruyorum ve igne yerlerim cok morarip sertlesiyor sizlerin yaptigi biseyler varmi...

Bende ikinci denememi orda yaptircam da mustafa bahçeci hasta takibi yapamıyor dendi. Ben de o yüzden erbil beyle görüşegim. Mustafa beyde nasıl tedavini devam ettirdin. Bu arada yaşadığın her belirti ilaçların etkisi ile oluyor.

Bende ikinci denememi orda yaptircam da mustafa bahçeci hasta takibi yapamıyor dendi. Ben de o yüzden erbil beyle görüşegim. Mustafa beyde nasıl tedavini devam ettirdin. Bu arada yaşadığın her belirti ilaçların etkisi ile oluyor.

Mustafa beyi bu tedavide sadece bir kez gordum birde transferimi yapti o kadar,ama yardimcisi kubra hanimda iyi sorun yasamadim...

Anladım canim. Senin ilk denemen mi kaç yaşındasın. Sizde sorun neydi

Bizde sorun yaşim 42,gec evlendim 37 yaşinda,kendiliginden hamileliklerimde oldu ama devam etmedi,4.denemem,yasimdan dolayi acgh enetik testi yapildi embriyolara ve saglikli bir embriyo transfer edildi bekliyorum bakalim test gunum 28 mart hayirlisi allahtan...

Bizde sorun yaşim 42,gec evlendim 37 yaşinda,kendiliginden hamileliklerimde oldu ama devam etmedi,4.denemem,yasimdan dolayi acgh enetik testi yapildi embriyolara ve saglikli bir embriyo transfer edildi bekliyorum bakalim test gunum 28 mart hayirlisi allahtan...
Ayy canim inşallah bu sefer mutlu haberler alirsin benimde yaştan dolayi diyorlar. 39.5 yaşındayım bende. Diğerleri de bu merkezde mi oldu. Genetik te hiç bi şey cikmadi demi. Bi de ne kadara mal oldu cnm

Ayy canim inşallah bu sefer mutlu haberler alirsin benimde yaştan dolayi diyorlar. 39.5 yaşındayım bende. Diğerleri de bu merkezde mi oldu. Genetik te hiç bi şey cikmadi demi. Bi de ne kadara mal oldu cnm

Diger ikisi baska merkezde bahcecide 2.transferim,genetik test embriyolara yapildi,esimle bizim genetiklerimiz temizdi,benim yasimdan dolayi 5.gun embriyosu genetik teste gonderiildi ordan saglikli geldi ,onu transfer etttik,valla yanliş olmasin 15 bin oldu sanirim,hepimizie hayirli sonuclar,rabbim ayarlasin...

Diger ikisi baska merkezde bahcecide 2.transferim,genetik test embriyolara yapildi,esimle bizim genetiklerimiz temizdi,benim yasimdan dolayi 5.gun embriyosu genetik teste gonderiildi ordan saglikli geldi ,onu transfer etttik,valla yanliş olmasin 15 bin oldu sanirim,hepimizie hayirli sonuclar,rabbim ayarlasin...
Selam canım. Ben de umut tüp bebek bahçecide tedavi görüyorum. yaşım 41 . 9 ay oldu evleneli. 1 negatif tüp bebek ve aşılamam var. 2. deneme için bahçeciyi seçtim. 1 tane yumurta toplandı ve 5. gün embriyosu olarak acgh testi için gitti. sonuç ne zaman gelir bilmiyorum :(

Hayırlısı olsun canım. İnşallah sonuç alırsın. Doktorun kim. Tedavi için neler yapıldı. Yani ekstra bi şey yapıldı mi. Bizim yaşlar ileri ya

Hayırlısı olsun canım. İnşallah sonuç alırsın. Doktorun kim. Tedavi için neler yapıldı. Yani ekstra bi şey yapıldı mi. Bizim yaşlar ileri ya
Doktorum cem çelik. Ama şimdi yıllık izinde . 1 hafta sonra gelecekmiş. Ekstra bi işlem yapılmadı cnm. Sadece havuz işlemi yapılıyor. Dün adetin 2. günüydü yine gittim. cem bey izinde olduğu için selen hn. baktı. 2 yumurta gördü.Yine ilaçlar vs. Haftaya da toplama olur sanırım. Asistanı cem beyin toplamaya yetişeceğini söyledi. Bakalım kaç yumurta çıkacak. Çıkacak olanlara da cgh yaptırıcam. Cem bey ilk görüşmemiz sırasında demişti ki elimde cgh sonucu iyi gelen en az 2 embriyo olana kadar toplama işlemi devam edecek dedi. çünkü en 2 embriyo transfer edicem dedi. şu an geçen adette alınan 1 tanesi donduruldu ve parça lıp teste gönderdiler. sonuca göre ya çözdürüp imha edecekler ya da elimizde 1 adet iyi dondurulmuş embriyo olacak. aynı işlemler 1 hafta sonra yapılacak toplamada çıkacak yumurtalara da yapılacak ...

Anladim canim. Yaş ilerleyince sıkıntı oluyor ya. İnşallah bu son olur. Bende görüşmeye fulya bahceci erbil beye gideceğim. İlk denememi memorilda yaptırmıştım

Selam canım. Ben de umut tüp bebek bahçecide tedavi görüyorum. yaşım 41 . 9 ay oldu evleneli. 1 negatif tüp bebek ve aşılamam var. 2. deneme için bahçeciyi seçtim. 1 tane yumurta toplandı ve 5. gün embriyosu olarak acgh testi için gitti. sonuç ne zaman gelir bilmiyorum :KK43:

En gec 15 gunde gelir arkadasim insallah saglikli gelsin benim 3 embriyo gitti 1 i saglikli geldi transferimin 4.gunundeyim bekliorum hayirlisi allahtan...

En gec 15 gunde gelir arkadasim insallah saglikli gelsin benim 3 embriyo gitti 1 i saglikli geldi transferimin 4.gunundeyim bekliorum hayirlisi allahtan...
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Emeklerimizi umutlarımızı dualarımızı boşa çıkarmasın ...

Bakalım kan değerim ne diyecek,ben henüz şaşkınım :)

İnşallah hayırlı haberlerini alırız.İstersen numaranı gönder whatsapp grubu kurduk,oraya ekliyim seni de.Konuşup tanışıyoruz kızlarla,daha iyi oldu...
Merhaba
Ben de Erbil Bey in hastasıyım. WhatsApp grubuna girmek isterm. Nasıl yapabilirim
Teşekkürler

Back
X