Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Beni bugun hicran aradi erbil hocayla konusamadim hicranin dedigi su o gun parca gonderildiyse ve uygun degilse 12 saat onceya 12 saat sonra transfere uygun deniliyormus saaatler farazi soyledim

Transfer yapilacagi zaman degil dimi daha oncesinde bakiliyor buna.ozaman ne sonuc ciktiysa transfer zamanindada ayni gunlerde embriyo veriliyor.

Kızlar bu climare forte bantı devlet haftada bir olarakmı karşılıyor doktora günde bir yazdıramıyormuyuz??

Merhaba, ben Erbil hocanın yeni hastayım. Erbil Bey in geçen hafta ayrıldığını öğrendim. Aranızda Erbil hoca ile konuşanınız görüşeniniz var mı? Ben doktorum değişeceği için kötü hissettim kendimi.

Ci
Merhaba, ben Erbil hocanın yeni hastayım. Erbil Bey in geçen hafta ayrıldığını öğrendim. Aranızda Erbil hoca ile konuşanınız görüşeniniz var mı? Ben doktorum değişeceği için kötü hissettim kendimi.
Cidimisin ua bende onun hastasıyım ramazandan sonra onunla devam etcektim çok üzgünüm nereye gidiyomuş bibilgin varmı canım bahçecinin dok torlarıda tek tek ayrılıyolar aylin hanımda ayrıldı bişiyler var ama anlayamadım

Bizde onu cok seviyoruz.ben son asamalardayım.embriyom donduruldu vs. Transfer asamasına geldim.merkezden cıkamıyorum.siz direkt erbil beyin muayene acmasıni bekleyip kendisinde tedavi görün bence.ben cok sevdigim icin imkanım olsa öyle yapardım.ins. tedavin ugurlu gelir

HAFTADA 1 OLARAK YAZILIYOR CANIM HER GÜN OLMUYOR. ANCAK ANNENİN YA DA KIZ KARDEŞİN VARSA YAŞI TUTUYORSA ONLARIN ADINA YAZDIRABİLİRSİNİZ.
Malesef yanımda değiller, çok saçmaymış doktordan iyimi biliyorlar, bir hafta etkisi varsa biz niye iki günde bir değişiyoruz acaba, ayrıca tek seferde birden fazla takmayı hiç hesaba katmamışlar bile..

Arkadaşlar merhaba.ben cikolata kisti hastasiyim.onunuzdeki ay tedaviye basliycam insallah.endometriozis olup erbil beyin hastasi olan varsa memnunmusunuz diye sorcaktim erbil beyden.sizce erbil beyimi baska bir dr mu tercih etmeliyim tesekkurler.

Arkadaşlar merhaba.ben cikolata kisti hastasiyim.onunuzdeki ay tedaviye basliycam insallah.endometriozis olup erbil beyin hastasi olan varsa memnunmusunuz diye sorcaktim erbil beyden.sizce erbil beyimi baska bir dr mu tercih etmeliyim tesekkurler.
Erbil bey artik bahcecide degil ama ben memnundum b3nim sorunum erken menepozdu

Perceivess ben de çikolata kisti hastasıyım 1 ay oldu öğreneli erbil beye söylemişti benim kistim biraz büyük 10 cm başta ameliyata pek sağlıklı bakmıyordu içini boşaltıp erken menapoza sokucaktı sonra vazgeçti büyğk olduğu için hocasina gönderdi. Erbil bey işini garantiye alan hastasına sert konuşup umutsuzluğa sokmayan bir dr keşke gitmeseydi :( ameliyattan sonra karar vereceğim ya onunla ya da bahçecide devam edeceğim. Çikolata kisti olup erbil bey de hamile kalanlar var inş hakkında hayırlısı olur

Tesekkur ederim zenka1234 zenka1234 bende 8 yil once ameliyat oldum 8 cm kist vardi suan kist yok ama yinede hamile kalamiyorum.bu yuzden tedaviye basliycam dr araştırıyorum.eger baska yere gidicekse muayene acacaksa onda baslarim galiba ama baska dr onerileriniz olursa onu da dikkate alacagim tesekkurler

Back
X