Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Embriyo sonuclqriniz nasil.geldi ve sizinde dusukmu oldu maliyeti ne oldu
Benim kendiliginden olusan gebeliklerim 8-9.haftalarda dusukle sonuclaniyordu.
5 tane embriyomdan sadece 2 tane saglikli geldi.
3 unde de kromozal problem cikti farkli farkli
Embriyo basi 280 dolar.

Arkadaşlar merhaba
aranızda laparoskopi ve histeroskopi olan varmı? Sonrasında kanamanız ne kadar sürdü ve adet düzeni bozuldu mu?
Ben persembe günü bu işlemleri oldum ve kanamam dvm ediyor bazen az bazen adet olmuşum gibi..
Bilgilendirirseniz sevinirim :KK64:

Geçmiş olsun Y ysmnmrt ben aynı işlemleri 24 kasımda oldum hatta rahime çizik de atmişti erbil bey. Kanamam çok yoktu ama 8-10 gün sürdü . Reglim önce geldi diye hatırlıyorum . Zaten bir sonraki regliyle transfer yapildi. Çok şükür tuttu. İnşallah sizdende güzel haberler gelir.

Geçmiş olsun Y ysmnmrt ben aynı işlemleri 24 kasımda oldum hatta rahime çizik de atmişti erbil bey. Kanamam çok yoktu ama 8-10 gün sürdü . Reglim önce geldi diye hatırlıyorum . Zaten bir sonraki regliyle transfer yapildi. Çok şükür tuttu. İnşallah sizdende güzel haberler gelir.
Bana da rahim çizme yapmış. Genetikten gelen 1 embriyom var transfer için adetimi bekliyorum. Çok teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hepimize nasip olsun :dua:

Rahime çizik embriyonun tutma şansını arttırıyormuş . Bol su için 3-4 lt. Kabak çekirdeği ananas Allah büyük benim ilk denemede aklıma gelmezdi nasip oldu çok şükür. Sizinde olur inş ben inanıyorum. Güzel hayırlı haberlerle görüşürz inş Y ysmnmrt

Merhaba hanımlar bugün ilk kez gittim. Daha önce benim yumurtalarım boş çıkmıştı eşimin de varikosel var bu yüzden ikimizden de genetik testler istedi. Rutin testleri de istedi hemşirelere devlette yapsam olur mu dedim güvenilir bir laboratuar olursa olur dediler biraz da gonulsuz gibilerdi doktor güvenemiyor diye. Zaten testlerin çoğunu orada yapacağım insulin tsh kan sayımı gibi şeyleri devlette yapacağım.
Doktor çok ilgili çok iyi bugün tanıdığım kadarıyla güvendim.
Ben malum uzak diyarlardan geldim Istanbul da anne babamda kalıyorum. Eşim de test için gelecek ve sonra gidecek. Ben kalmalı miyim test sonucları çıkana kadar. Eşimin testi 3 haftaya çıkarmış yani 1 ay toplamda. Kalsam mi gitsem mi bilemedim. Bir de vitamin takviyeleri verdi doktor onları da birazdan çıkar alırım bana destek olun süreç uzun sürecek gibi, zaten göze almıştım ama biraz da korkuyorum

Arkadaşlar merhaba
aranızda laparoskopi ve histeroskopi olan varmı? Sonrasında kanamanız ne kadar sürdü ve adet düzeni bozuldu mu?
Ben persembe günü bu işlemleri oldum ve kanamam dvm ediyor bazen az bazen adet olmuşum gibi..
Bilgilendirirseniz sevinirim :KK64:
Merhaba geçmiş olsun. ben 2 hafta önce histereskopi oldum düne kadar silik silik pembemsi geliyordu bugün yok artık. Dr normal demişti. Daha adet olmadım cyclo kullanıyorum 6 tane kaldı bakalım adet olucam mı? Ne zaman olu r merak ediyorum.

Merhaba geçmiş olsun. ben 2 hafta önce histereskopi oldum düne kadar silik silik pembemsi geliyordu bugün yok artık. Dr normal demişti. Daha adet olmadım cyclo kullanıyorum 6 tane kaldı bakalım adet olucam mı? Ne zaman olu r merak ediyorum.
bende ilaç bitince 4. gün oluyorum regl

Merabalar ,zoladex 10.8 ignesini kullanan var mi.acaba bu igneden ne kadar sure sonunda transferiniz oldu.

merhabalar bende erbil hocaya randevu aldım gideceğim. bendeki sıkıntı çikolata kisti yumurta azlığı fsh yüksekliği. önce 10,5 olan çikolata kistimin tedavisi olacak sanırım küçültülmesi gerekiyor galba. başka bir dr de tüp bebek denedik ama 1 yumurta oluştu ve o da döllenmedi. erbil hoca nasıldır başarısı nedir. çikolata kisti tedavisi gören varmı ne kadar sürüyor aşamaları nelerdir acaba.

N Nolurgel hayırlı olsun tedaviniz. Benim çikolatam vardı erbil beyin tabiriyle devasa (11cm) hocasi süleyman engin akhana ameliyat oldum çok büyük olduğu için küçültülemedi (aspire etmedi). Sonrasinda tüp bebek işin erbil beyde tedavş gördüm çikolata ameliyatından sonra tüpüm de sıvı birikmiş tüpüde erbil bey kapattı . Sonrasinda transfer çok şükür ilk deneme de tuttu :nazar:. Fsh değerlerimi bilmiyorum. Yaşım 33. 1 yıldır gelip gidiyoruz. Allah isteyen herkese sağlıkla bu duyguyu yaşatsın:anneadayı:

N Nolurgel hayırlı olsun tedaviniz. Benim çikolatam vardı erbil beyin tabiriyle devasa (11cm) hocasi süleyman engin akhana ameliyat oldum çok büyük olduğu için küçültülemedi (aspire etmedi). Sonrasinda tüp bebek işin erbil beyde tedavş gördüm çikolata ameliyatından sonra tüpüm de sıvı birikmiş tüpüde erbil bey kapattı . Sonrasinda transfer çok şükür ilk deneme de tuttu :nazar:. Fsh değerlerimi bilmiyorum. Yaşım 33. 1 yıldır gelip gidiyoruz. Allah isteyen herkese sağlıkla bu duyguyu yaşatsın:anneadayı:
Valla nerdeyse bwnimde erbil beyle bu yola cikali bir yil olacak.ve hala transferim olmDi:))

M mtlsonnn olsun alllah büyük geç olsun tek seferde uğraşmadan yerine yerleşsin inş. Bende bir ara transferi göremeyeceğiz sanmiştim ilk gittik çikolata dedi ameliyat bir kere yumurta topladi sonra 2. Ye toplayacağim dedi topladi tüpde sıvı var dedi gene ameliyat . Aklımın ucundan geçmezdi eşimde de dna sperm hasarı hız sorunu var çok şükür oldu Allah isteyen herkese versin

M mtlsonnn olsun alllah büyük geç olsun tek seferde uğraşmadan yerine yerleşsin inş. Bende bir ara transferi göremeyeceğiz sanmiştim ilk gittik çikolata dedi ameliyat bir kere yumurta topladi sonra 2. Ye toplayacağim dedi topladi tüpde sıvı var dedi gene ameliyat . Aklımın ucundan geçmezdi eşimde de dna sperm hasarı hız sorunu var çok şükür oldu Allah isteyen herkese versin
Amin insallah tesekkur ederim.bizdede embriyo genetikti eraydi baya surdu insallah sonu guzel olur

Bu konuya bir süredir yazilmiyor yazayım. Öncelikle bazı test sonuçlarım geldi bazısı gelmedi vitamin hapları alıyorum vu büyüme hormonum eksik çıktı büyüme hormonu alıyorum. Doktor bugün ilk adetinle tedavi başlatalım dedi çok sevindim. Tedavi başlamadan arı sütü almayı düşünüyorum. Doktora sorup kullanacağım. Çünkü yumurta tembelliğim var.
Bu arada doktor muayenehanesini taşıyacakmış yakında bi bina dedi bakmadım aslında yeni kartında klinik yazıyor görevliye sordum taşınacağız sadece dedi yanı bi acıbadem düzeni bozulmayacakmış. Haberiniz olsun kızlar tedavisi süren varsa benim gibi rezerv azlığı olan varsa yazsın konusalim

Merhaba arkadaşlar,
Eşimde varkoseldi ameliyat oldu sperm azlığı, morfoloji düşük ileri hareketlilik az eşim Tansel hocanın hastası ilaç ve iğne kullanıyor bende Erbil hocanın hastasıyım cumartesi tedaviye başladık ilaç ve iğne kullanıyorum siz tüp bebek sürecinde kür falan denediniz mi ?

Merhaba arkadaşlar son tedavimde 6 yumurta toplandi fakat embriyolar gelismedi maddi durumum da yetersiz Erbil bey murat Berksoy a yönlendirdi. Yumurta kalitesi icin. Gidip de fayda goren var mi? Hakkında cok olumsuz yorum var. Maddi olarak da fazla tutuyor tedavisi. Baska secenek de yok gibi. Boşuna gitmek istemiyorum bir de hayvansal gidalari kesiyormus pek kafama yatmadi

Back
X