- 4 Aralık 2017
- 186
- 93
- 23
- 35
- Konu Sahibi merhametli
- #7.481
Embriyo sonuclqriniz nasil.geldi ve sizinde dusukmu oldu maliyeti ne oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kendiliginden olusan gebeliklerim 8-9.haftalarda dusukle sonuclaniyordu.Embriyo sonuclqriniz nasil.geldi ve sizinde dusukmu oldu maliyeti ne oldu
Bana da rahim çizme yapmış. Genetikten gelen 1 embriyom var transfer için adetimi bekliyorum. Çok teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hepimize nasip olsun
Merhaba geçmiş olsun. ben 2 hafta önce histereskopi oldum düne kadar silik silik pembemsi geliyordu bugün yok artık. Dr normal demişti. Daha adet olmadım cyclo kullanıyorum 6 tane kaldı bakalım adet olucam mı? Ne zaman olu r merak ediyorum.Arkadaşlar merhaba
aranızda laparoskopi ve histeroskopi olan varmı? Sonrasında kanamanız ne kadar sürdü ve adet düzeni bozuldu mu?
Ben persembe günü bu işlemleri oldum ve kanamam dvm ediyor bazen az bazen adet olmuşum gibi..
Bilgilendirirseniz sevinirim![]()
bende ilaç bitince 4. gün oluyorum reglMerhaba geçmiş olsun. ben 2 hafta önce histereskopi oldum düne kadar silik silik pembemsi geliyordu bugün yok artık. Dr normal demişti. Daha adet olmadım cyclo kullanıyorum 6 tane kaldı bakalım adet olucam mı? Ne zaman olu r merak ediyorum.
Valla nerdeyse bwnimde erbil beyle bu yola cikali bir yil olacak.ve hala transferim olmDi:))N Nolurgel hayırlı olsun tedaviniz. Benim çikolatam vardı erbil beyin tabiriyle devasa (11cm) hocasi süleyman engin akhana ameliyat oldum çok büyük olduğu için küçültülemedi (aspire etmedi). Sonrasinda tüp bebek işin erbil beyde tedavş gördüm çikolata ameliyatından sonra tüpüm de sıvı birikmiş tüpüde erbil bey kapattı . Sonrasinda transfer çok şükür ilk deneme de tuttu. Fsh değerlerimi bilmiyorum. Yaşım 33. 1 yıldır gelip gidiyoruz. Allah isteyen herkese sağlıkla bu duyguyu yaşatsın
![]()
Amin insallah tesekkur ederim.bizdede embriyo genetikti eraydi baya surdu insallah sonu guzel olurM mtlsonnn olsun alllah büyük geç olsun tek seferde uğraşmadan yerine yerleşsin inş. Bende bir ara transferi göremeyeceğiz sanmiştim ilk gittik çikolata dedi ameliyat bir kere yumurta topladi sonra 2. Ye toplayacağim dedi topladi tüpde sıvı var dedi gene ameliyat . Aklımın ucundan geçmezdi eşimde de dna sperm hasarı hız sorunu var çok şükür oldu Allah isteyen herkese versin
Aynı binanın 6. katında şuan ama önümüzdeki ay taşınacak başka binayaerbil bey bahceciden ayrılmış diye duydum,nerde çalıyor acaba?