doktor eşimi içeri almıyor...

kuzu55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
12
5
1
31
samsun kadın doğum hastanesinde sema kardeş doktora gittim 6 haftalık hamileyim fakat doktor eşimi içeri almadı. ilk olduğu için heyecanlıyız. ama esim de bebeği görmek istiyor.esini içeri alan iyi bir doktor bildiğiniz var mı arkadaşlar. kadın doğum da.

kimi öyle yapabiliyor gebelik keseniz görünmezse vajinal muayene yaparım diye düşünmüştür. Başka doktor araştırın.umarım kafanıza göre bulursunuz.hayırlı olsun

Devlet hastanelerin de almıyorlar canım bi kaç hasta aynı anda aldıkları için. Özel de kontrole gidersen alıyorlar

Devlet hastanelerinde bazı doktorlar hastadan başka kimseyi içeri almıyor doğrudur. Ben de samsundayım hamileliğim boyunca Liman hastanesine gittim ve doğumumu da orada yaptım. Kadın doğuma giden biri var mı bir araştırayım.

çok sağolun.

Devlet hastanelerı almıyor dıye bılıyorum

Arkadaşlara sordum şimdi kadın doğumda hasta yakınlarını içeri almıyorlarmış maalesef
Arada bir özele gitseniz. Devlet hastanelerinde durum bu.

Ilginc ben ankaradayım hamilelikte esin giremedigini ilk kez duyuyorum bu normal bi muayene diilki heyecan paylasmak ister insan.Ayrıca vajinal muayene yapilacaksa eşini dışarı çıkarır doktor bu kadar basit...Ben olsam ozele giderdim samsunda durum buysa..

Siz eşinizi istiyorsunuz haklısınız

Ama Kv kp de gelmek ister diye net çizgi koymuşlar

Özelde muayeneye gittim sıra bekliyoruz hamile bir kadın iki de adam var neyse sıra onlara geldi üçü girdiler biraz sonra adamlardan biri çıktı

Bebeğin amcası imiş doktor çıkarmış en son çağırır gösteririm tüm görüşme ve muayenede ne işi var demiş

Bebeğin amcasını ultrasonda bakmaya getirmek bana uç gelmişti özel deyip bunu yapmışlardı yani

devlet hastanrleri genelde almiyor ozel hastaneler birak muayene doguma bile cagiriyo esiniz gormek istiyosa ozel bi hastaneye gidin derim cok guzel oluyo hemen hemen her muayenede geldi esim gordu onun icinde degisik bi deneyim sonucta

Eşim doktor olmasina ragmen ilk gebeligimde hic ultrasonda gormedi bebegimizi. Ikincide de bir kez gördü o da baska bi sebeple yapilan karin usg nedeniyle:)bizimki de işin baska zıt ucu işte.

Oda bir şey mi ben cümbür cemaat gireni gördüm :)
İşte özelde sıkıntı olmuyor ama devlet zaten kalabalık aynı anda 2 hasta giriyor içeri o yüzden almıyorlar sanırım.

Devlet lerde almıyorlar çoğunlukla. 1 kereliğe mahsusözele gidin çıkışta. 40 tl ye uzun uzun izleyin

Benim kardeşim hamileliği boyunca gataya gitti ve doğumunu da orda yaptı
Eşler ve hasta yanında hiç kimse alınmıyordu

Devlette genelde erkekleri hatta hasta dışında kimseyi almiyorlar

Her devlet hastanesi mi böyle bende kesin hamile kalırsam devlete gidicem ben naparım eşimde gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…