Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağolun.Devlet hastanelerinde bazı doktorlar hastadan başka kimseyi içeri almıyor doğrudur. Ben de samsundayım hamileliğim boyunca Liman hastanesine gittim ve doğumumu da orada yaptım. Kadın doğuma giden biri var mı bir araştırayım.
cnm benimmm eşini ilerki haftalarda özele gidince alırsın, zaten şu an bir fasulye kadar minik,heyecanını anlıyorum ama devlette bu işler böyle....sağlıklı doğumlar!çok sağolun.
Oda bir şey mi ben cümbür cemaat gireni gördüm :)Siz eşinizi istiyorsunuz haklısınız
Ama Kv kp de gelmek ister diye net çizgi koymuşlar
Özelde muayeneye gittim sıra bekliyoruz hamile bir kadın iki de adam var neyse sıra onlara geldi üçü girdiler biraz sonra adamlardan biri çıktı
Bebeğin amcası imiş doktor çıkarmış en son çağırır gösteririm tüm görüşme ve muayenede ne işi var demiş
Bebeğin amcasını ultrasonda bakmaya getirmek bana uç gelmişti özel deyip bunu yapmışlardı yani
Devlet lerde almıyorlar çoğunlukla. 1 kereliğe mahsusözele gidin çıkışta. 40 tl ye uzun uzun izleyinsamsun kadın doğum hastanesinde sema kardeş doktora gittim 6 haftalık hamileyim fakat doktor eşimi içeri almadı. ilk olduğu için heyecanlıyız. ama esim de bebeği görmek istiyor.esini içeri alan iyi bir doktor bildiğiniz var mı arkadaşlar. kadın doğum da.
Ilginc ben ankaradayım hamilelikte esin giremedigini ilk kez duyuyorum bu normal bi muayene diilki heyecan paylasmak ister insan.Ayrıca vajinal muayene yapilacaksa eşini dışarı çıkarır doktor bu kadar basit...Ben olsam ozele giderdim samsunda durum buysa..