Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Doktorun yaptigi hatali bi davranis olmus yanlis anlamsyin doktorun yaptigina hakveriyor degilim fakat goz doktorlari gun icinde en cok hasta alan branslardan yani zaten fazla fazlasiyla yoruluyotlar kabul etmeyisini anlayabiliyirum
Ama hicbirsekilde size bagirma hakkina sahip degil olay yasanali cok uzun bu sure olmamis bimerede sikayet hakkiniz var kesinlikle dikkate alibiyor ama bence siz gidip hastanenin bashekimiyle yada bashekim yardimcilarindan biriyle bu durumu doktorun resmen hakaret ettigini soyleyin
Bende yillar once bi skrabamla gitmistim hastaneye kesinlikle alay etmiyirum ama doktor kekeme konusmasi zor anlasiliyor ve doguda oldugumuz icin turkce anlamiyoruz zannetti biz ayip olmasin diye kekemeleginden dolayi anlasilmadigini soylemiyoruz ama o anlamiyoruz diye ters davraniyor
Neyse muayene esnasinda gayet ters davranislari vardi sonra bi arkadasi geldi orada tatile git bence diye bi laf soyledi arkadasi
Bu basladi bulundugum memleketin insanindan memleketten herseyine kadar acik acik hakaret etmeye basladi soyledide soyledi
Bende cikarken dayanamadim doktor bey isten dolayi yorgun olabilirsiniz hayatinizda yolunda gitmeyebilir sikintılarinizda olabilir ama bunlarin hicbiri size bulundugunuz sehrin insanlarina ve hastalariniza hakaret etme hakki vermez dedim baya konustum orda sekreter kendisi ve arkadasi 3 kisiydiler kimse tek birsey soylemedi kapiyi carpio ciktim
Ama inanin edilen hakaretler insanin agzina yakismayacak turdendi ama 19 yasinda falandim hasta haklari ile ilgili en ufak bilgim yok bugunku aklim olsa kesinlikle gider yetkili kisilere sikayet eder muhattaba dahi almazdim
Sizde sıkmayin caninizi orda rencide olmus gibi hissetmissinjzdir kendinizi dogal olarak ama sizlik bi durum yok isterseniz bimer sikayetinkzi yapin ve bashekimlr konudun
Artik hastaneler yariozel sistemle calistigi icin sikayetler kesinlikle dikkate aliniyor