- 10 Nisan 2017
- 1.376
- 2.818
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek orayımı okudunuz siz baska ne yazıyo orda yarım okumussunuz gözü siddetli ağırıyo dizleri icin gittik fazla yürüyemiyo iki defa gidemeyiz randevu yok!15 gün sonra göz bu geciktirmeye gelmez keyfemi gittik hayır bu acıklamaları yaptım size hesap vermek degil amacım yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece ve amac ne burda niye bakmadımı diyorum ortada hakaretvari tavır var anlıyomusunuz ?[/QUOTE
Acile gidin o kadar önemliyse. Acilden yönlendirirler zaten.
İki de bir anlamıyomusunuz diyorsun
Ne desem begenmıyorsun
Doktoru gömmedim diye sanırım..
Bu arada annenize geçmiş olsun.
Size isinizi ögreten varmı kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz benim yazdığım ne burada siz ne söylüyosunuz kadin hastanenin ortasında bayılmıstı doktor niye konversiyon yapmadı demedim o umursamaz tavrı ve konusmalarını söyledimBiz de acilde konversiyona mudahale etmiyoruz.
Ama bunu ogrenmek icin 6 yil tip okuman gerekebilir.
Anlamiyorum ya bu ulkede kimse bankaciya bu nasil para saymak vs demezken herkes doktora isini ogretebilecegini saniyor.
Evet senin hakkettiğin uslüp bu cık git konumdan ve yorum yapma !Üslübunuza bakarak cevap vereceğim.
Dr. Az bile yapmış sana![]()
Cok yanlis dusunuyorsun.Biz de acilde konversiyona mudahale etmiyoruz.
Ama bunu ogrenmek icin 6 yil tip okuman gerekebilir.
Anlamiyorum ya bu ulkede kimse bankaciya bu nasil para saymak vs demezken herkes doktora isini ogretebilecegini saniyor.
Tamam da yaşlılar için öncelik var diye biliyorumTek orayımı okudunuz siz baska ne yazıyo orda yarım okumussunuz gözü siddetli ağırıyo dizleri icin gittik fazla yürüyemiyo iki defa gidemeyiz randevu yok!15 gün sonra göz bu geciktirmeye gelmez keyfemi gittik hayır bu acıklamaları yaptım size hesap vermek degil amacım yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece ve amac ne burda niye bakmadımı diyorum ortada hakaretvari tavır var anlıyomusunuz ?
Evet bende türkiyede yasıyorum objektif olalım madem göz doktoru cok yakın akarabamız var hastaneye gittik o kadar sıra vardı ona ragmen aldı hemen tüm islemleri yaptı akrabamda olsa doğruya doğru isteyince yapıyolar ama konu niyr bakmadı degil kovmasıCanı isterse mi? Öyle birşey mi varmış ?
Hıç denk gelmedim hanfendi kusura bakmayın ben Türkiye de yasıyorum bariz
Evet senin hakkettiğin uslüp bu cık git konumdan ve yorum yapma !
Tamam iste ben öncelik istemedimki bi kere sordum adam kovdu çık çık git odadan diye bi el hareketi vardı bide sanki hayvan kovuyoTamam da yaşlılar için öncelik var diye biliyorum
Ben kovmasına hak vermedim ki.. Sizin sıra almadan odaya girmenize kızdm. O kadar çok varki öyle girenEvet bende türkiyede yasıyorum objektif olalım madem göz doktoru cok yakın akarabamız var hastaneye gittik o kadar sıra vardı ona ragmen aldı hemen tüm islemleri yaptı akrabamda olsa doğruya doğru isteyince yapıyolar ama konu niyr bakmadı degil kovması
Ama sıra yok iste kimse yok sekreter doktora sotun diyor sotun burda alabilicegim bi sıra yok eger dedim bakarsaniz sira aliyim bekliyim falan ama hic dinlemedi bile direk kovduBen kovmasına hak vermedim ki.. Sizin sıra almadan odaya girmenize kızdm. O kadar çok varki öyle giren
Tamam iste ben öncelik istemedimki bi kere sordum adam kovdu çık çık git odadan diye bi el hareketi vardı bide sanki hayvan kovuyo
Ama sıra yok iste kimse yok sekreter doktora sotun diyor sotun burda alabilicegim bi sıra yok eger dedim bakarsaniz sira aliyim bekliyim falan ama hic dinlemedi bile direk kovdu
gün boyu çoğu kişiyle uğrşmaktan bıkıyorlar ama görevleride bu her ne olursa olsun bu şekilde bağrılmaz şikayt edin.Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (Ne ricası sizin bu konulardan pek haberiniz yok galiba sekreter doktora ssorun diyo sormadan kayıt acmıyo anlamıyosunuz galiba ?
Benim bahsettigim sey bu degildi yanlis alinti yapmissiniz galibaCok yanlis dusunuyorsun.
Karsiliginda para kazandigi ve yapmak zorunda oldugu isi sanki insanlara lutuf gosteriyormus gibi yapan herkes ayagini denk almak zorunda.
Doktor ya da bankaci olmasi bir seyi değiştirmiyor.
Konversiyonu hastalik anlaminda kast etmistim bu metindeSize isinizi ögreten varmı kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz benim yazdığım ne burada siz ne söylüyosunuz kadin hastanenin ortasında bayılmıstı doktor niye konversiyon yapmadı demedim o umursamaz tavrı ve konusmalarını söyledim
Önce sıra yok diyorsun sonra doktora sorup sıra alayım diyorsun . 15 gün sonraya randevu vermişler diğer hastalık için nasıl olsa hastanedesin çalışma saati içindesin pek alâ gidip sıra alıp bekleyebilirdiniz. Dizleri ağriyor diyorsun o zaman oturaklar var oraya oturup beklerdi. Bazen kafam almıyor ben babamı tek bacağı ile sırada beklettim hak yemeyeyim kızım dediği için .. suç bastırmak seninkisi kusura bakmaAma sıra yok iste kimse yok sekreter doktora sotun diyor sotun burda alabilicegim bi sıra yok eger dedim bakarsaniz sira aliyim bekliyim falan ama hic dinlemedi bile direk kovdu