• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor hakareti

Tek orayımı okudunuz siz baska ne yazıyo orda yarım okumussunuz gözü siddetli ağırıyo dizleri icin gittik fazla yürüyemiyo iki defa gidemeyiz randevu yok!15 gün sonra göz bu geciktirmeye gelmez keyfemi gittik hayır bu acıklamaları yaptım size hesap vermek degil amacım yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece ve amac ne burda niye bakmadımı diyorum ortada hakaretvari tavır var anlıyomusunuz ?[/QUOTE

Acile gidin o kadar önemliyse. Acilden yönlendirirler zaten.
İki de bir anlamıyomusunuz diyorsun
Ne desem begenmıyorsun
Doktoru gömmedim diye sanırım..

Bu arada annenize geçmiş olsun.

Biz de acilde konversiyona mudahale etmiyoruz.
Ama bunu ogrenmek icin 6 yil tip okuman gerekebilir.
Anlamiyorum ya bu ulkede kimse bankaciya bu nasil para saymak vs demezken herkes doktora isini ogretebilecegini saniyor.
Size isinizi ögreten varmı kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz benim yazdığım ne burada siz ne söylüyosunuz kadin hastanenin ortasında bayılmıstı doktor niye konversiyon yapmadı demedim o umursamaz tavrı ve konusmalarını söyledim

Biz de acilde konversiyona mudahale etmiyoruz.
Ama bunu ogrenmek icin 6 yil tip okuman gerekebilir.
Anlamiyorum ya bu ulkede kimse bankaciya bu nasil para saymak vs demezken herkes doktora isini ogretebilecegini saniyor.
Cok yanlis dusunuyorsun.
Karsiliginda para kazandigi ve yapmak zorunda oldugu isi sanki insanlara lutuf gosteriyormus gibi yapan herkes ayagini denk almak zorunda.
Doktor ya da bankaci olmasi bir seyi değiştirmiyor.

Burda saygısız yorumlara cevap vermicem beni anlayıpta ictenlikle yorum yapanlarada teşekkür ediyorum

Tek orayımı okudunuz siz baska ne yazıyo orda yarım okumussunuz gözü siddetli ağırıyo dizleri icin gittik fazla yürüyemiyo iki defa gidemeyiz randevu yok!15 gün sonra göz bu geciktirmeye gelmez keyfemi gittik hayır bu acıklamaları yaptım size hesap vermek degil amacım yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece ve amac ne burda niye bakmadımı diyorum ortada hakaretvari tavır var anlıyomusunuz ?
Tamam da yaşlılar için öncelik var diye biliyorum

Canı isterse mi? Öyle birşey mi varmış ?
Hıç denk gelmedim hanfendi kusura bakmayın ben Türkiye de yasıyorum bariz
Evet bende türkiyede yasıyorum objektif olalım madem göz doktoru cok yakın akarabamız var hastaneye gittik o kadar sıra vardı ona ragmen aldı hemen tüm islemleri yaptı akrabamda olsa doğruya doğru isteyince yapıyolar ama konu niyr bakmadı degil kovması

Evet bende türkiyede yasıyorum objektif olalım madem göz doktoru cok yakın akarabamız var hastaneye gittik o kadar sıra vardı ona ragmen aldı hemen tüm islemleri yaptı akrabamda olsa doğruya doğru isteyince yapıyolar ama konu niyr bakmadı degil kovması
Ben kovmasına hak vermedim ki.. Sizin sıra almadan odaya girmenize kızdm. O kadar çok varki öyle giren

Ben kovmasına hak vermedim ki.. Sizin sıra almadan odaya girmenize kızdm. O kadar çok varki öyle giren
Ama sıra yok iste kimse yok sekreter doktora sotun diyor sotun burda alabilicegim bi sıra yok eger dedim bakarsaniz sira aliyim bekliyim falan ama hic dinlemedi bile direk kovdu

Tamam iste ben öncelik istemedimki bi kere sordum adam kovdu çık çık git odadan diye bi el hareketi vardı bide sanki hayvan kovuyo

Ben yanlış anladım sanırım. Tamam sen sormussun, onun oyle yapmasıda hos degıl . bi dr. Yerıne koyuyorum kendmı
Birde senin yerine
:KK69:

Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
gün boyu çoğu kişiyle uğrşmaktan bıkıyorlar ama görevleride bu her ne olursa olsun bu şekilde bağrılmaz şikayt edin.

Ne ricası sizin bu konulardan pek haberiniz yok galiba sekreter doktora ssorun diyo sormadan kayıt acmıyo anlamıyosunuz galiba ?
Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (

Hanımefendi ben sizin cevaplarınızı tek tek okumak zorunda değilim. Konunuzu açarken sekreterden felan bahsetmemişsiniz.
Rica ile hasta bakılmaz. Acilse bir hafta beklemeseydiniz. Madem çok acil önceliği göze verseydiniz o halde.

geçen bir konu açılmıştı öğretmen öğrencisine gerizekalı gerzek demişti de herkes ama öğretmenler çok yoruluyor o hakaret sayılmaz demişti :)

şimdi bakamam dışarı çık diyen doktor hakaret mi etmiş sayılıyor allah allah hangi kanunmuş bu bulun da aydınlanalım.

muhteşem sağlık sistemimizde doktor köleniz değil sizi araya dereye sıkıştırmak zorunda değil. düzgünce ve insanca sorulduğunda düzgünce cevap alındığına eminim.

belli ki ortada bir ısrar var bakıversin canım ne olacak 1 haftalık ağrıyan acil(!) bir göz var :) doktor artık bu ısrara azarlama ile karşılık vermiş. bence gaaayet normal.

ben de bazen muayene için rica etmeye gidiyorum çok kez müsait olunmadığı için kapıdan döndüm. ama ne oluyor 1 insan gibi kapıda bekliyorum içerdeki hasta çıksın diye
2. kapıyı çalıp gel lafını duyunca insan gibi özet geçip 2 kelimeyle izin istiyorum.
3. ilk olumsuz yanıtı duyduğumda teşekkür edip çıkıyorum ısrar etmeden

ve genellikle %99 insan gibi sıra alıp bazen saatlerce bekleyip giriyorum

bir insanın medeniyetini hastaykenki halleri belirler bence. çünkü bilinçaltı ortaya çıkar yorgunken sinirliyken rol yapamaz. bu yüzden toplum yapısını en iyi hastanelerde görebilirsiniz

doktor dediğiniz bir insan. makine değil sütü sağılacak inek değil eşya değil. ona baskı yaparak işinizi halledemezsiniz. sizin köleniz de değil hasta reddetme hakkına sahip. sizin başka doktor seçme hakkınız olduğu gibi. memnun değilseniz başka doktora gidin.

şikayet etmişsinizdir umarım. neden? doktorun iyiliği için. belki devletle ilişiği kesilir böylece o da özele gider insan gibi randevuyla gelen insanlarla muhattap olur. devlette de göz doktoru kalmaz :)

nası çözüm?

Cok yanlis dusunuyorsun.
Karsiliginda para kazandigi ve yapmak zorunda oldugu isi sanki insanlara lutuf gosteriyormus gibi yapan herkes ayagini denk almak zorunda.
Doktor ya da bankaci olmasi bir seyi değiştirmiyor.
Benim bahsettigim sey bu degildi yanlis alinti yapmissiniz galiba :olamaz:

Size isinizi ögreten varmı kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz benim yazdığım ne burada siz ne söylüyosunuz kadin hastanenin ortasında bayılmıstı doktor niye konversiyon yapmadı demedim o umursamaz tavrı ve konusmalarını söyledim
Konversiyonu hastalik anlaminda kast etmistim bu metinde

Ama sıra yok iste kimse yok sekreter doktora sotun diyor sotun burda alabilicegim bi sıra yok eger dedim bakarsaniz sira aliyim bekliyim falan ama hic dinlemedi bile direk kovdu
Önce sıra yok diyorsun sonra doktora sorup sıra alayım diyorsun . 15 gün sonraya randevu vermişler diğer hastalık için nasıl olsa hastanedesin çalışma saati içindesin pek alâ gidip sıra alıp bekleyebilirdiniz. Dizleri ağriyor diyorsun o zaman oturaklar var oraya oturup beklerdi. Bazen kafam almıyor ben babamı tek bacağı ile sırada beklettim hak yemeyeyim kızım dediği için .. suç bastırmak seninkisi kusura bakma

Back
X