DOKTOR HASAN POYRAZ HAKKINDA ÖNERİ...

akyilmaz_nilufer

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
1
0
6
40
Merhaba Arkadaslar
Ben 10/02/2015 tarihinde Hasan Poyraz'a burun ameliyati oldum ve cok memnum kaldim ve kesinlikle herkese tavsiye ederim.Agri sizi gibi hicbir sikintim olmadi,hatta ameliyatimin oldugu gun taburcu olmak istedim ve bi sikintim olmadigindan dolayi eve geldim,evdede agrisiz bir surec gecirdim.En buyuk korkum sahte kucuk yapay bir burundu sirf bu yuzden cesaret edemiyor ve korkuyordum.Ama hasan bey istesenizde yuzunuze uygun olmayan burunu yapmiyor ve sonrasinda dogal bir buruna sahip olmak istiyorsaniz kesinlikle hic dusunmeden Hasan Poyaraz'a ameliyat olabilirsiniz.Piyasa gore fiyat olarakta gercekten cok uygun ve bu isin uzmani ve bilincli bir doktor.Kendiler'e burdanda cok tesekkur ediyorum gercekten cok dogal bir burnum oldu ameliyat oldugumu bilmeyenler anlamiyor.

merhaba bende bu hafta görüşme için randevu aldım kendisinden.
ameliyatı hangi hastenede yapıyor ve fiyatı öğrenebilir miyim?

Kizlar hadan poyraza ameliyat olan varsa bilgi alabilirmiyim ?

muayenehaneyi arıyorsun konuşma nezaketinden yoksun bir kadın telefonlara bakıyor.
o kadar çok duydum ki hasan poyraz ismini. bende görüşmeye gitmek istedim. olumlu olursa hemen ameliyat randevusu alacaktım. ama telefonla benimle ilk görüşmeyi yapan kadın bana hiç güven vermedi. konuşurken bana 'hııı senin vardı randevun dmi tamam olur gel' gibi cümleler kuran bir kadındı.
ve kesinlikle doktoru simgeleyen bu ilk görüşme aldığım karardan vazgeçmemi sağladı.

Telefona bakan bayanla görüşmüş olsaydın tamamen önyargı olduğunu anlardın. Bence ilk muayeneye gitmelisin . Kesinlikle fikrin değişecek. Orta yaşlı çok tatlı bir bayan oldukça güler yüzlü. Samimi biri olduğu için öyle yanıtlamıştır. Hasan Poyraz da oldukça iyi bir doktor. İki kuzenim ve ben de aynı doktora ameliyat olduk. Hepimiz çok memnun kaldık. Ben de tavsiye ederim. Çok güvenerek gittim kendisine. İnanılmaz bir hızla iyileştim. Şişlik ve morluk normalden daha az oldu . Resmen bir haftada hiç şişim kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…