Doktor hasta ilişkimiz bozulsun istemiyorum.

Belliki boyaya karşı kesin ve katı kuralları olan bir doktormuş tepki gösterirse kendimi böyle daha iyi hissedeceğim için sadece uçlarını boyadım dersin olur biter. Kızsa da aranızdaki ilişkinin bozulacağını sanmıyorum fazla takmayın kafanıza :KK66:

Yanlış anlamayın ama doktorla aranız bozulmaz ama pskolijiniz pek normal gelmedi bana :) gebelikten heralde bende bazen saçmalıyorım.doktorunz yani sonuçta sizi uyarmak görevi ama buna rağmen boyattysanızda size trip yapcak deil :) abartılı bir duygu durum yaşıosunuz şuanda.

doktora iliskiniz bozulur diye korkmak yerine çocuğa bir şey olur mu diye dusunseydinuz keşke
doktor sanki kendi iyiliği için mi diyor
tamamen bebek için her şey

Ay Bende boyamak istiyorum ama yassak:KK43:

bence de fark etmeyecek 928273746 tane hastasi arasinda.. hem o kadar takiyorsan biyamasaydin keske.. cok merak ettim doktorun kadin mi erkek mi?kizsa da kizmasa da sen simaracaksin nasil olsa. oyle yaparsa simaririm boyle yaparsa simaririm demissin ya.. bu arada benim doktorum 3. aydan sonra boyatabilirsin dedi.. tr nin onde gelen tup bebek uzmanlarindan kendisi..

Bu boya muhabbeti beni de geriyor.
Sanki tek etkileyen sey boya.
Kadin sigara icer, sagliksiz beslenir kimsenin umrunda olmaz
Ama sac boyamaya geldi mi herkes cik cik cik.
Bu konuyla ilgili kanıtlanmış hicbir sey yok, kisilerin kendi tercihi olmali.
Ilk hamileligimde boyamadim ama bunda ben de boyayacagim.
Ama aynen senin gibi doktordan cekiniyorum,o yuzden muayeneden sonra boyayıp bir sonraki muayeneyi bekleyecegim nasilsa solar o zamana kadar:p
boyalardaki kanserojen maddeler kanıtlanmış durumda . uluslar arası kanser ajansının IARC ismi verilerine bakın. yüzde yüz kanserojen olan maddeler var boyalarda ve kanıtlanmış. buna rağmen kullanıcam derseniz tamam ama kanıtlanan bir şey yok derseniz olmaz. çünkü lösemi , multiple myelom, mesane ca ,meme ca ve daha aklıma gelmeyen hastalıkların etyolojisinde yer alırlar kitaplarda . bir doktor olarak size söyleyeyim sigara ne kadar kanıtlanmışsa saç boyaları da o kadar kanıtlanmış ve kitaplarda yer almış durumda . kadın kendisine zarar verdiğinde kimse bir şey demez ama bebeği etkilediğinde bir doktorun rahatsız olması çok normal. zira sigara içen hamilelere de kadın doğumcular kızarlar . bunu bebeğe yapmaya hakları yok çünkü. isterseniz detaylı okuyup saç boyaları hakkında bilimsel makalelerden (dünyaca yayınlanıp kanıtlanmış olanları) bilgi edinebilirsiniz. ama şirketler pazarlama stratejisi yapıp yok bu organik yok bu kına şeklinde hamile olan müşterilerini kaybetmemek uğruna boya satıyorlar . bu konu kanıtlanmış . kanıtlanan BİR SÜRÜ şey var .

Doktorunuza karsi bu kadar sorumlu hissedeceginize bence bebeginize karsi sorumlu hissedip ona vereceginiz zararli olan tum seylerden kacinmalisiniz dr unuz bir kez soyler belki ki soylersede dr unuz gozunuzde daha cok degerli olmali o sizi degil bebeginizi dusunuyor emin olun

görümcem her 3 ayda bir organik boyayla boyadı saçlarını.. şanstır belkide hiçbirşey olmadı. ama ben 9 ay + 4 ay hiçbirşey yapmadım geçti gitti sonuçta.

Çok keyifli bir konu olmuş :) çiçek al git kafanı çiçeğin arkasına sakla azıcık şirinlik yap tatlıya bağla hepimizde olmuyor mu böyle sendromlar doktorun da anlayışla karşılayacaktır

Bence sana bisey diyeceğini sanmıyorum 1 kereye mahsus yaptırdığın için benkm doktorum da kesinlikle izin vermiyor ve boyatmadim. Keşke yapmasaydın ama yapmışsın üzülme sadece hata olduğunu söylemen yeter hiç söylemezsen bu seferde yüzsüzlük olur

Kızlar selam.

Gittiğim kadın doğum doktorundan inanılmaz memnunum. İlgisi alakası vs her şeyi ile ciddi manada aradığım ve muhtemelen bir daha sittin sene bulamayacağım bir doktor.

Yalnız ben bir şey yaptım. Doktor kesinlikle müsaade etmemesine rağmen gözüm döndü ve saçlarımı boyadım. Organik, dibe değdirmicem vs durumlarını hiçbir şekilde kabul etmiyordu.

Neden doktorunun dinlemedim derseniz, herkes yapıyor diye resmen ve dibinden 8 9 cm siyah gelmiş platin saç beni bayağı kötü etkiliyordu. Ben de diplere dokunmadan sarı saçları kapattım işte.

Şimdi hafiften tırsma geldi. "Dediğimi yapmayacaksan bir daha bana gelme" falan demez tabi ki ama benimle eskisi gibi ilgilenmemesinden korkuyorum. Çünkü kadın bildiğiniz 3 5 doktorluk ilgileniyordu benimle. Muayenelerimiz falan da oldukça eğlenceli, keyifli geçiyordu. Yani her hastasına öyle olmadığını çok duydum, iyiydik.

Ben ilişkimizin bozulmaması için ne yapabilirim? Haftaya yine gideceğim.

Çiçek mi alıp gitsem, pastayla mı kapısına dayansam? Gitmeden bir gün önce durumu açıklayan çiçek mi yollasam?

Cidden bu durumun bozulmasından korkuyorum. Dülaay çok pişmanım eve dön diyen abi gibiyim şu an.
bence sen dr hasta iliskisine fazla anlam yuklemissin. komik geldi endisen :) bence pek cok hastasiyla aynidir dr un kendi uzerine alinma bukadar. bukadar da abartma...

Kızlar selam.

Gittiğim kadın doğum doktorundan inanılmaz memnunum. İlgisi alakası vs her şeyi ile ciddi manada aradığım ve muhtemelen bir daha sittin sene bulamayacağım bir doktor.

Yalnız ben bir şey yaptım. Doktor kesinlikle müsaade etmemesine rağmen gözüm döndü ve saçlarımı boyadım. Organik, dibe değdirmicem vs durumlarını hiçbir şekilde kabul etmiyordu.

Neden doktorunun dinlemedim derseniz, herkes yapıyor diye resmen ve dibinden 8 9 cm siyah gelmiş platin saç beni bayağı kötü etkiliyordu. Ben de diplere dokunmadan sarı saçları kapattım işte.

Şimdi hafiften tırsma geldi. "Dediğimi yapmayacaksan bir daha bana gelme" falan demez tabi ki ama benimle eskisi gibi ilgilenmemesinden korkuyorum. Çünkü kadın bildiğiniz 3 5 doktorluk ilgileniyordu benimle. Muayenelerimiz falan da oldukça eğlenceli, keyifli geçiyordu. Yani her hastasına öyle olmadığını çok duydum, iyiydik.

Ben ilişkimizin bozulmaması için ne yapabilirim? Haftaya yine gideceğim.

Çiçek mi alıp gitsem, pastayla mı kapısına dayansam? Gitmeden bir gün önce durumu açıklayan çiçek mi yollasam?

Cidden bu durumun bozulmasından korkuyorum. Dülaay çok pişmanım eve dön diyen abi gibiyim şu an.
Arkadaşım hamile hamile ne diye saçını boyuyorsun bırak gelsin dibi yazık valla o minnak kuzuya. Bana saçını kestirme dedi doktorum korkudan hicbirsey yaptıramıyorum. Bu arada doktorun büyük bir ihtimalle kızar evet çünkü benimki yat kalkma dedigi halde kalktım die resmen trip attı bana

Ayy çiçek alıp gidin bence, böyle ferah ferah güzel bir buket çiçek alın. Yahut saksida hos bir orkide :KK51:

Ay insallah ilerde benim hastalarım da sözümü dinlemediginde cicekle gelirler :KK200:

Kafanıza şapka takın gidin görmesin diplerini Saka bi yana sizi anlayacağıni ve ilgisinin azalmayacagini düşünüyorum . Hayirlisiyla kucaginiza alın ins

Back
X