Doktor muayenesinde eşleri içeri alıyolarmı

Doğum oluncada almıyorlar mı içeriye yanında destek amaçlı

Bildiğim kadarıyla odalar 2 kişilik ve mahremiyet dolayısıyla almıyolar yani en son öyleydi şu an bilmiyorum tabi benm dediğim devlette özeli bilmiyorum gitmedim hiç

Nasıl yani mahremiyet eşimle ben giricem sonuçta doktor muayene edecek eşimde bakacak
Daha önce devlette kadın doğuma muayene oldunuz mu bilmem ama içeride tek siz olmuyosunz 2 3 kişi daha oluyo sizle beraber yani o yüzden eşi almazlar haa doğum kadına zaten erkeklerin girmesi yasak bebek doğana kadar yani en azından benim gittiğim hastane öyle sizin bulunduğunuz yer nasıldır bilemem

Doğum katı yazıcktm

Doğum oluncada almıyorlar mı içeriye yanında destek amaçlı
Ben gebeliğin başından beri özele gidiyorum iki tane monitör var doktor bakarken sen de karşıda görüyorsun. Şurası eli burası ayağı diye gösteriyor aynı zamanda. Bir sürü de ultrason fotoğrafı veriyor renklisi ayrı siyah beyazı ayrı. Eşim de her kontrolde geliyor içeriye.
Geçen devlette randevu buldum eşim içeri giremedi. Ultrason cihazı çok eskiydi bir tane fotoğraf verdiler ama fotoğrafta bebek var mi yok mu belli değil.

Eşlerin alınmamasına çok şaşırdım, hadi şu an covid nedeniyle anlayabilirim ama normalde o anı çift olarak birlikte yaşamak herkesin hakkı. Bu kadar temelin bir şeyin "özel" - "lüks" yapılmasına üzüldüm.
Çevrenizdeki özelleri bir araştırıp uygun bulduğunuza 4. ay sonrası bir kerecik gidebilirsiniz belki, o sıralar eller-kollar her şeyi belli oluyor. ya da detaylı ultrasona girecekseniz o zaman eşinizle gidebilirsiniz. birlikte böyle bir an paylaşmak özel bir hatıra bence.

Ama ben izliyorum videolarda eşlerde yanlarında oluyo ben kaynanamla gittim almadılar içeriye sadece hasta gelsin dediler

Bende özele gitmek istiyorum ama tabi şartlar ortalama ne kadar oluyo acaba her muayene ücreti

Aynen ya gideyim doktora bakayım neler olacak memnun kalmazsam belki özele giderim şartlar yüzünden de gidilmiyo işte

Bende özele gitmek istiyorum ama tabi şartlar ortalama ne kadar oluyo acaba her muayene ücreti
Biz her muayene için 100 tl ödüyoruz bulunduğunuz şehre ve hastaneye göre değişiyor.
Keşke devlet hastanelerinde de içeriği 3 4 hasta birden almalarına gerek kalmasa, keşke özeldeki imkanlar devlette de olsa...

Bulunduğunuz şehirde alternatiflere bir bakın, burada mesela 100 -450 arası değişiyor bildiklerim belki daha düşük ve yüksek olanlar da vardır. bir de özel hastanelerin sendikalarla anlaşmaları oluyor onları da bir araştırın derim. her sendikanın anlaştığı birden fazla hastane oluyor. Çok indirim oluyor o şekilde.

İle, hastaneye göre değişebilir
Mesela ben hem özel hem devlet kontrollüydüm ve devlette kalabalık değilse doktora sorup eğer izin verirse babayı alıyordu. Ama bu doktora göre de değişen bir durum. Usg kağıdı da isterseniz verirler bazı doktorlar vermeyi unutabiliyor.

Merhaba kızlar cuma günü keseyi görmeye gidicez gideceğimiz gün 5+6 haftalık oluyorum belki kalp atışıda duyulur eşimide istiyorum yanımda acaba alıyolarmı içeriye bu arada devlet hastanesi
Ben fakültede hocaya gidiyorum herkes eşiyle giriyor muayeneye

benim yaşadığım şehirde tıp fak. ücretleri 100 tl, özel hastane fiyatına hocaya muayene oluyorsun. bu da bir şeçenek gerçekten.
bir de tıpta polikliniğe de gitsen içeriye birden fazla hasta almıyorlar. heryerde öyle mi bilmiyorum ama

Bizdede özeller 330 fakültede prof.lar 220 hem daha tecrübeli doktorun takibindesin hemde tahliller Ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…