Doktor pembe maske yapalim dedi..Kullananlarin fikrine ihtiyacim var..

theteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
234
102
43
Yuzum icin egzama tedavisi goruyorum...kuruya donuk karma asiri hassas bir cildim var..yogun nemlendirici kullaniyorum ama bugun doktor yine cildin cok kuru pembe masked yapalim dedi..artik bazi doktorlara guvenemiyorum..yuzumun daha kotu olmasindan korkuyorum..uygulayanlarin fikirlerine ihtiyacim var..hepinize Tesekkrler

Egzamayla pembe maske ne alaka ya? Para tuzağı bence..

Cildim asiri hassas oldugu icin en ufak bir mudehale egzamami alevlendiriyor..yuzume su surerken bile korkunca bu da sıkıntı yapar mi diye tedirgin oluyor insan

beş para etmez hiç yaptırmayın

o pembe maske iğğğğğğrenç bişey. mis gibi cildimi mahvetti. ergenlikte bile sivilcelenmeyen yüzüm pembe maskeyle mayın tarlasına döndü

Çevremde kullananları gördüm kimse memnun değil, bir doktor bunun farkındadır bence neden hastasına bunu yaparki anlamıyorum ya doktorlara da güven yok artık bende pes

Iyi ki sormusum...hep olumsuz yorumlar...hem param bosa gidecekti hem de egzama yuzunden zaten mutsuzum iyice kafam bozulacakti...

farklı bi doktora gidip ona danışın pembe maskeyi bi ara baya ün salmıştı piyasada ama emin olmandan kullanmayın.

Ayni cilt tipine sahibiz. Benim de dudak kenarlarimda donemsel olarak egzama oluyor. Bana kalirsa yaptirmayin.pembe maskenin egzamaya iyi gelebilecegini duymamistim hic. Ustelik cildinizin ne tepki verecegini bilemezsiniz. Kotu bir etki yapabilir.

Ayni cilt tipine sahibiz. Benim de dudak kenarlarimda donemsel olarak egzama oluyor. Bana kalirsa yaptirmayin.pembe maskenin egzamaya iyi gelebilecegini duymamistim hic. Ustelik cildinizin ne tepki verecegini bilemezsiniz. Kotu bir etki yapabilir.
Valla cok sıkıntili bir cilt bu ya..ugrastiriyor insani....bi rahat vermiyor..pembe maskeyi yuzum cok nemsiz diye istiyor doktor sozde..ama hic guvenemedim..sadece cilt bakimi yaptiracgm..cunku egzamali yuz dogru duzgun temizlenemiyor..Su ve temizleyiciler kurutup kasindiriyor...cilt bakimini denemeyi dusunuyorum..umarim olumsuz olmaz

Reklam kokan hareketler bunlar..(doktor için söylüyorum)
Çünkü bu pembe maske sahtekarligiyla ilgili birkaç şey duymustum.

Reklam kokan hareketler bunlar..(doktor için söylüyorum)
Çünkü bu pembe maske sahtekarligiyla ilgili birkaç şey duymustum.

Ben de ondan suphelendim..cunku bazi doktorlar yan etkilerini bile bile bazi uygulamalari yapmaktan cekinmiyorlar...ayni doktor ayni tedavide bana isik dolgu diye birsey onerdi..dogrudan igneli botoks gibi birsey..yani ne bileyim fazla geldi bana biraz..henuz boyle bi tedaviye ihtiyacim oldugunu dusunmuyorum... sanirim yolunacak kaz gibi duruyorum..

Maalesef, günümüz Turkiyesi'nde pek saygıdeğer, fırsatçı doktorlar da cok.
Kime guvenecegiz bilmiyorum. Bence bir doktora daha gidin icinize sinmiyor madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…