- 19 Ocak 2014
- 234
- 102
- 43
- Konu Sahibi theteacher
-
Egzamayla pembe maske ne alaka ya? Para tuzağı bence..
Ayni cilt tipine sahibiz. Benim de dudak kenarlarimda donemsel olarak egzama oluyor. Bana kalirsa yaptirmayin.pembe maskenin egzamaya iyi gelebilecegini duymamistim hic. Ustelik cildinizin ne tepki verecegini bilemezsiniz. Kotu bir etki yapabilir.Yuzum icin egzama tedavisi goruyorum...kuruya donuk karma asiri hassas bir cildim var..yogun nemlendirici kullaniyorum ama bugun doktor yine cildin cok kuru pembe masked yapalim dedi..artik bazi doktorlara guvenemiyorum..yuzumun daha kotu olmasindan korkuyorum..uygulayanlarin fikirlerine ihtiyacim var..hepinize Tesekkrler
Valla cok sıkıntili bir cilt bu ya..ugrastiriyor insani....bi rahat vermiyor..pembe maskeyi yuzum cok nemsiz diye istiyor doktor sozde..ama hic guvenemedim..sadece cilt bakimi yaptiracgm..cunku egzamali yuz dogru duzgun temizlenemiyor..Su ve temizleyiciler kurutup kasindiriyor...cilt bakimini denemeyi dusunuyorum..umarim olumsuz olmazAyni cilt tipine sahibiz. Benim de dudak kenarlarimda donemsel olarak egzama oluyor. Bana kalirsa yaptirmayin.pembe maskenin egzamaya iyi gelebilecegini duymamistim hic. Ustelik cildinizin ne tepki verecegini bilemezsiniz. Kotu bir etki yapabilir.
Reklam kokan hareketler bunlar..(doktor için söylüyorum)
Çünkü bu pembe maske sahtekarligiyla ilgili birkaç şey duymustum.
Maalesef, günümüz Turkiyesi'nde pek saygıdeğer, fırsatçı doktorlar da cok.Ben de ondan suphelendim..cunku bazi doktorlar yan etkilerini bile bile bazi uygulamalari yapmaktan cekinmiyorlar...ayni doktor ayni tedavide bana isik dolgu diye birsey onerdi..dogrudan igneli botoks gibi birsey..yani ne bileyim fazla geldi bana biraz..henuz boyle bi tedaviye ihtiyacim oldugunu dusunmuyorum... sanirim yolunacak kaz gibi duruyorum..
En mantiklisi :)Maalesef, günümüz Turkiyesi'nde pek saygıdeğer, fırsatçı doktorlar da cok.
Kime guvenecegiz bilmiyorum. Bence bir doktora daha gidin icinize sinmiyor madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?