• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Pfizer 100 mg verdi. Kullanmalı mıyım?

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
1 haftadır midem bulanıyor, ishalim, kolum ağrıyor, vucüdüm kasılıyor bu sebeple gitmediğim doktor kalmadı ve hiçbir şey çıkmadı. Bugün kasılmalar yüzünden tekrar doktoruma gidince, psikiyatra yönlendirdi. Dertlerimi, sıkıntılarımı anlattım ve sonuç ilaç oldu. Fakat eşim kullanma mı istemiyor? Kullanmalı mıyım siz ne düşünüyorsunuz?

Balböceği sanırım deprem korkusu bu şekilde geldi. Kaç gündür rahatsızım sorunu psikolojikmiş.
gecmis olsun canim ya , bnmde bir haftadir tek tarafli omzumdan koluma vuran agri var elde uyusma var mide bulantisi , bnmde stresten :(((

gecmis olsun canim ya , bnmde bir haftadir tek tarafli omzumdan koluma vuran agri var elde uyusma var mide bulantisi , bnmde stresten :KK43:((
Valla ben stres yapmayınca da oluyor o yüzden yine doktora gittim. Virüs varmış vücudumda onu atmaya çalışıyormuş. İyi beslen falan dedi gittim serum falan taktı. Bugün biraz daha iyiyim.

Back
X