doktor rahimde kanama olmuş dedı ve bebegi göremedi

ismimelek

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
9
0
6
35
İstanbul
meraba

doktorun hesabına göre 7 haftalık hamileyim ben daha küçük oldugunu düşünüyorum
dun doktora gittik eşimle beraber. bana kanama oldugunu sanki düşük olacagını söyledi. bebegin görünmesi lazımdı görünmüyo dedi sonra alltan bakalım daha iyi görmek için dedi ben tedirgin oldum istemedim. sonra bunların hepsi bi ihtimal o kanama baska bi bebekte olabilir ikizde geliyo olabilir dedi haftaya bi daha gidicem.

ne düşünmeliyim sizce...
basına böyle bişey gelen oldumu veya böyle bi olay duyan...

canım bende düşük yeni yaptım 7 haftalık hamileliğimde benim hamileliğimin 4. haftasında göründü 7 haftada kalp atışlarını duydum lekelenmem oldu düşük tehlikesi dedi dr. 3 gün sonra düşük yaptım ama kanaması olupta bebeğini kucağına alan çok insan tanıyorum sen sadece doktora odaklan şuan kafanı karıştırma unutmaki stres te düşüğe yol açıyor yat bacaklarını uzat ve tuvalet haricinde kalkma

geçmiş olsun sanada
daha kimseye söylemedimde hamile oldugumu yormuyorum kendimi ama bakalım hayırlısı

saol canım beni mutlaka haberdar et durumdan çatlarım yoksa inş. kucağına hayırlısyla alırsın bide bencede söyleme ben görgüsüz gibi faceye bile yazmıştım sen 3 ay kimseye söleme nazar değmesin

saol canım beni mutlaka haberdar et durumdan çatlarım yoksa inş. kucağına hayırlısyla alırsın bide bencede söyleme ben görgüsüz gibi faceye bile yazmıştım sen 3 ay kimseye söleme nazar değmesin

Uzun zaman girmedim ama haber veriyim bebekte bi sorun yok sadece geç oluşmuş o yüzden gorememisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…