Müdür yardımcısı müdüre gidin dedi. Müdür de doktora söyle düzeltsin dedi. Olmazsa soruşturma açarız ufak bir uyarı alırsın dedi. Şaka mı dedi ciddi mi bilemedim. Adam ciddiydi ama ben güldüm yok ya olmaz o kadar herhalde diye.
Offf sinir oluyorum
Keşke o kadar kolay olsa. Dedem vefat ettigi gece pazar gecesiydi. Apar topar 700 km yol gittim. Öğlen cenaze defnedildi, izin veremem yarın okulda olacaksın denildi diye taziye akşamı tekrar yola çıkıp p.tesi sabah okula gittigimi biliyorum. Okullar biraz garip malesef
anladığım kadarıyla idarecileriniz sıkıntılı
o zaman memuriyette beş güne kadar mazeretsiz gitmeme hakkınız bulunuyor
tutanak tutup ona saysınlar madem ama belirtin çocuğumun ve kendimin hastalığından dolayı gelemedim diye
Müdür yardımcısı müdüre gidin dedi. Müdür de doktora söyle düzeltsin dedi. Olmazsa soruşturma açarız ufak bir uyarı alırsın dedi. Şaka mı dedi ciddi mi bilemedim. Adam ciddiydi ama ben güldüm yok ya olmaz o kadar herhalde diye.
Offf sinir oluyorum
Ya bir de müdür çocuğun adına bilerek boyle yazdirmadiysan doktor düzeltebilir dedi. Dolandırıcı miyim ben manyak mıyım ya da. Hadi ben manyak sam 4 yaşındaki cocuga rapor yazanda mi manyak. Bu müdür niye böyle dedi ki şimdi sinir oldum. Bir de hiç aninda cevap verebilen bir tip değilim
Olur böyle şeyler sıkma canını ama sen de öğrenmiş olursun işleyişi...Rapor aldığın gün idarecilerinden birine gönder raporu.Rapor almiyorsan çocuğu doktora götürüyorsan "çocuk anne refakatinde hastanemize getirilmiştir" şeklinde özellikle açıklama bölümüne yazdır.
Ya bir de müdür çocuğun adına bilerek boyle yazdirmadiysan doktor düzeltebilir dedi. Dolandırıcı miyim ben manyak mıyım ya da. Hadi ben manyak sam 4 yaşındaki cocuga rapor yazanda mi manyak. Bu müdür niye böyle dedi ki şimdi sinir oldum. Bir de hiç aninda cevap verebilen bir tip değilim
İyide ne faydası olacakmış size 4 yaşındaki çocuğa rapor yazdırmanin? Madem rapor yazdırabiliyor durumda olduğunuzu varsayıyor o durumda kendinize yazdırırdınız zaten.
Doktorla konuşun bence düzeltilir.