Doktor sapık olabilir mi?

Bazı muayeneler var ki genel cerrah eldiven kullanmaz, mesela meme muayenesi, şikayetlerim yüzünden defalarca muayene oldum, 2 farklı Prof'un takibindeydim sürekli, hiçbir kitleyi atlamamak için koltuk altınızdan başlayan milim milim ilerleyen bir muayene süreci geçiriyorsunuz ve doktorunuz kistleri yakalayabilmek için eldiven takmıyor, iki doktorumda takmazdı, bu sebeple her eldiven takmayanı yaftalamanın doğru olduğunu düşünmüyorum, proktolog, ürolog, jinekolog muayenelerinde hijyen nedeniyle eldiven kullanılması yerinde olur elbette ama eldiven kullanmamak tacizdir demek yanlış olur, sonuçta kadınların memesi de özel bölgesi ve eldiven kullanılmıyor.

Daha önce başkalarına muayene olurken rahatsız olmayıp şimdi oluyorsaniz belki gerçekten rahatsız edici davrandı.
Ama o doktor olduğu için emin olmadan tacizdir diyemeyiz.bence takilmaniz gereken eldiven takmamasi..hijyen açısından endişe verici olabilir.
Ama zannetmiyorum sapik oldugunu

Fikir istiyorsun doktoru savunanlarada doktor savunuculugu diyordun adam popo doktoru farkindamisiniz acaba? Her doktor farkli muane eder kalcaniza dokunmasinin sebebide destek amaclidir popo aranizi acmak icin orda itmistir ne bilim yani...
Daha once yaptirdim diyorsunuz doktor erkekmiydi?

ben tacizdir veya değildir diye kesin bişey söyleyemiyorum. Keske doktora atarlanmak yerine sorsaydiniz niye eldiven takmadigini

Ay canım çok sağol...
Benim ofansif tavrım kadın oldukları halde ,bir kadının taciz edilip edilemeyeceğini anlayamayacak kadar salak bir yaratık ile konuşuyormus gibi tavır takınanlara.isteyen istediğini savunsun.ama "hipokrat yemini"gibi saçma bir savunmaya da elbette karşı çıkarım.."yüzlerce hasta geliyor"gibi saçma bir savunmaya da elbette karşı çıkarım..bu sebeblerin hiçbiri tacizi önleyici veya caydırıcı sebepler değil...ilk defa erkek doktora gitmiyorum ben...bu doktorda neden böyle bir hisse kapıldım...çünkü yanlis giden birşeyler var ortada...bunların yanlış olduğu konusunda genel olarak çoğunluk hemfikir.ama bu yanlışlıkların tacize giden yol olduğu konusunda ayrisiyoruz.muayene sırasında çıplak 2 el..bir elin bir parmağı makatima girdi.bir eliyle de kalcami tuttu.diger eliyle kalcami ayirmadi bile.yani bir bayan olarak bu durumdan rahatsız olmam ve şüphelenmem neden yadiganiyor?elbette bu doktorlar işin ehli.ama bizlerde salak değiliz.kalcayi ayırmayacaksa o eli orda niçin tutuyor?

Bir bayan doktordan "olabilir"ihtimali görmek açıkçası cesaretlendirdi beni..teşekkür ederim

o şekilde hissettirdiyse bu durum normal değil demek ki.
ayrıca dokuz eylül üni de ki doktorun meme muayenesi sırasında kadınları kameraya aldığı daha 2 hafta kadar önce çıktı.
doktor olması kimseyi aklamaz.
eldiven olayına gelince bazıları takmayabiliyor.

Insan bi doktora taciz olayini yakistiramiyor tabi . Mesela beni doktor yarim saat boyunca taciz etti benim gözümden yaşlar geliyordu ama ben bi doktor bunu yapmaz ben şu an cok hassasım ben yanlış anlıyorum diye geciriyordum icimden

Adam parmagini zaten makatiniza sokuyor.mecburen.

O anda diger eli kalcada olsa ne olur olmasa ne olur?

Yani diger eli mememde der gibi konusuyorsunuz?

Adam gayri ihtiyari elini koymus olabilir.
Aralamak icin koymus olabilir.

Hersey olabilir

Haaaa.. siz de hakli olabilirsiniz ama taciz demek icin cok komik bir sebep bu.
Diger eli kalcamdaydi.
Nerde olacakti diger eli?

Ayrica proseduru net bilmiyorsunuz
Ben de yillar once oldum muayene.
Emekleme pozisyonunda yapti doktor.
Yani sizin dediginiz gibi illa yan yatma pozisyonunda olacak diye birsey yok

Son düzenleme:

Aynen.
Makat muayenesi ya.
Her doktor farkli muayene eder.
Elle hissederek yapilacak bir is bu.
Kimi 1 dk da anlar kimi 5 dk kurcalar

Diger eli kalcamdaydi ..gibi bir suclama cok yanlis.
Ya da konu sahibi eksik bilgi veriyor bu kadar eminse

Hastayı ürkütmemek adına eldiven tkmak mı

Ben taciz olacagini dusunmedim acikcasi. Benzer durumu bende yasadim ama asla taciz diye yorumlamadim aklimdan da gecmedi. Hamileyken doktorum rahim agzina bakmak icin bir defasinda eldivensiz dokunmuştu hemen sonrasinda da ellerini yıkadı. Asla taciz oldugunu düşünmüyorum doktorumdan da cok emindim. Belkide size oyle gelmistir olamaz mi?

Siz öyle hissetiyseniz öyledir.
Enerji meselesidir bu. Ben mesela disardan bakinca iki insan arasindaki enerjiyi de görebilirim rahatlikla. karsimdaki bana vermek istedigi enerjiyi de algilayabilirim.. vsvs

Bir insani rahatsiz etmek istemezsen farkli davranirsin kisaca.
Herkes herseyi anlar hisseder genelde. Bazilari sadece farkinda degil veya yok sayabiliyor hislerini..

Ha taciz midir sapik midir doktorunuz bilemem. Ama kisaca rahatsiz olmus kendinizi kötü hissetmissiniz. Birdaha gitmeyin o doktora.

Ama su da var. Belki özensiz davranmistir sadece. Yani eldiven takmamasi bile buna isaret ediyor olabilir.
Karsinda ki insani ruhu duygulari olan biri gibi degilde hastalanmis bir et parcasi olarak da görmüs olabilir.
Yani belki kendinizi bu yönden kötü hissetmis olabilirsiniz.
Iyice bir düsünün sikayet etmeden önce.
Muaneden önce nasil hissettiniz mesela? Konusmalari nasildi vs? bunlari da gözden gecirin cinsel taciz olarak yorumlamadan önce..

Siz çıplak oldugunuz için kendinizi kötü hissetmiş olabilirsiniz. Günde belkide onlarca yüzlerce hasta görüyor o doktorlar öyle düşünün özel olarak sizi taciz etme.ihtimali bana çok çok düşük geldi. Bence siz rahatsız oldugunuz için yanlış anladiniz. Emin olmadan sikayet etmeniz yanlış olur diye düşünüyorum sonuçta sapık damgası vurulacak adama belkide hiçbir suçu yokken

Bende yıllar önce hemoroidimi lazerle yaktırmıştım popo kısmı açılabilen bir şort ile secde pozisyonundaydım aynı doktor varis tedavisi yapıyordu şortun ucunu kaldırıp iyi hocaanım varisin yok olsa onuda tedavi ederdik demişti ama ben rahatsız olmadım hemşire hep yanımızda idi.

Canım annemde makattan muayene oldu emekleme pozisyonunda kalçasını tutmuş vs adam nasıl muayene edecek kadın doğumcular napiyor onlar ozaman hepten sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…