Doktor sapık olabilir mi?

benim bildiğim sekreter zaten perde arkasında olur. sekreter ya da hemşirenin muayene sırasında paravanda olması mı gerekiyor? ben kaç kere muayeneye gittim. meme, jinekoloji... sadece doktorlaydık. sizin durum bana taciz gibi gelmedi makat muayenesini yaparken kalçadan tutmayıp nereden tutacak ki? eldiven kullansa tabi ki iyi olur ama kullanmayan doktorlar da var. bir daha ki sefere bayan doktora gitseniz daha iyi olur böylece içinizde rahat olur.
 
Makat muayenesi oldum ben de
Duruş şekli olarak dört ayağın üstünde durur gibi yüzüstü durdurmuştu beni
 

Ben de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)
 
Hocalarımız hasta izin vermeden öğrencinin bile izlemesine müsade etmiyorlar. İlk öğretilen şeylerden biri de hasta mahriyeti.
 
Ben de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)
Ya ne işi yapıyorsun sen?
Burda hepimiz kadınız
Muayene nasıl yapılır bilmiyor muyuz?
Nerde sekreter duruyor perdenin arkasında ?
Cahil cahil konuşmayın
Dr ile hasta olur sadece muayenede
Asistan da odada olur
Zırta pırta taciz diyemezsiniz
O dr kendini kanıtlar birde hakaret davası açar kalıkalırsınuz öyle
Bir insana sapık diyemezsin böyle kolay değil
 
Şurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.

benım de tecrübelerim de daima yanında sekreter ya da hemşire olur doktorun. ister kadın ister erkek olsun doktor hep bu şekıldeydi


Şimdi inanırsınız artık ama bu saldırganlık kadını kadına yaptığını daha fazla okumak istemiyorum .hepinize iyi akşamlar. İnşallah hep ahlaklı insanlara denk gelirsiniz ne diyelim
 
Ben de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)


Bitter hanım odada üçüncü kişiler olabiliyor tabi ki ama muaye esnasında paravan arkasında doktor ve hasta oluyor sadece o üçüncü kişi muayene alanına girmiyor bu dediğim rutin muayene için geçerli herhangi bir işlem yapılacaksa o durum ayrı .
 

Pardon sen derken? Siz kimsiniz? Gayet yılların sağlıkçısıyım. Sizin sağlıkla ilginiz nedir? Saygılı olun önce
 
Mahremiyete önem verilmesi gereken muayene türlerinden birini yaptırmanız gerekmiş.Bu türlü muayenelerde isterseniz yanınızda bir yakınınızı bulundurmak isteyebilirsiniz.Eğer böyle bir talebiniz olmadıysa doktor sizi tek muayenede edebilir.Ama,doktorlarda töhmet altında kalmamak için yanlarında varsa hemşire yada asistan bulunmasını tercih ediyorlar artık.(paravan arkasında bile olsa sekreteri varmış zaten,odada yalnız değilmişsiniz)Muayenenin yapılış şeklinde bir anormallik göremedim.Ama,eldiven konusunda,takmadığına eminseniz kesinlikle muayeneyi reddetmekte haklısınız.Şimdi yanınızda kimse olmadığı için eldiven takmadığını nasıl ispat edeceksiniz ki?Şu haliyle taciz diyemez kimse bu olaya.O anda neden eldiven kullanmıyorsunuz diye söyleseydiniz keşke.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…