Yaklaşık 15 senedir senede en az iki kez kadın doğum muayenesine giderim, devleti, özeli, özel muayenehanesi onlarca doktor gezdim sekreteri muayene alanına alan bir doktor görmedim. Söylediğiniz şey mantıklı değil, sanmıyorum bu şekilde muayene yapan doktor olacağını.
Ben de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)
Şurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
benım de tecrübelerim de daima yanında sekreter ya da hemşire olur doktorun. ister kadın ister erkek olsun doktor hep bu şekıldeydiBen de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)
asistan gibi o sekreter özellerde hep vardı devlet hastanelerini bilemeyeceğimŞurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
Hocalarımız hasta izin vermeden öğrencinin bile izlemesine müsade etmiyorlar. İlk öğretilen şeylerden biri de hasta mahriyeti.Hanımefendi, kadın doğum alttan muayene ve bu tür muayenelerde şimdi okuduğunuz gibi olayla aşırı fazla. Tabi ki doktor da kendini garantilemek istiyor. Şimdi konu sahibi doktoru şikayet etiğinde doktoru kim aklayacak? Doktorlar bizlerden zeki merak etmeyin
Ya ne işi yapıyorsun sen?Ben de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)
benım de tecrübelerim de daima yanında sekreter ya da hemşire olur doktorun. ister kadın ister erkek olsun doktor hep bu şekıldeydi
Muayene esnasında durmazlar.benım de tecrübelerim de daima yanında sekreter ya da hemşire olur doktorun. ister kadın ister erkek olsun doktor hep bu şekıldeydi
Ben de 10 senedir bu işi yapıyorum . Yine de sizin dediğiniz olsun ne diyelim :)
Ya ne işi yapıyorsun sen?
Burda hepimiz kadınız
Muayene nasıl yapılır bilmiyor muyuz?
Nerde sekreter duruyor perdenin arkasında ?
Cahil cahil konuşmayın
Dr ile hasta olur sadece muayenede
Asistan da odada olur
Zırta pırta taciz diyemezsiniz
O dr kendini kanıtlar birde hakaret davası açar kalıkalırsınuz öyle
Bir insana sapık diyemezsin böyle kolay değil
dibimde durmadı ama görebileceğim mesafelerdeydiler hep .bunlar ankaranın en iyi özel hastaneleriydi.muayene zaten çok kısa sürüyor ki asıl tetkıkler le tahlıllerle sonuç alıyor doktorlarMuayene esnasında durmazlar.
doktorun hemşiresi zaten aynı zamanda da sekreterliğini yapıyor odasındaHemşiredir o arkadaşlar
Sekreter nasıl girecek ya muayeneye ay elin sekreteri neden görsün kukumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?