• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Sıkıntım - Başlayamayan Tedavim

Aynen ya bir de çok hızlı çıkıyor namussuzlar. Senin sadece yüzünde mi var vücudun normal mi? Çok soru sordum kusura bakma. Benim vücudum da aldı başını gidiyor :17: her yerime ağda yapıyorum bir hafta sonra bana merhaba diyorlar hemen :30: Doğum kontrolü neden kullanmadım superisi, gerçi benim de şüphelerim var :26:

Yok kız ne kusuru bulmuşum kaderdaşımı :52:
Ne yüzü ya :43: Keşke yüz olsaydı.
Baldır tarafım var ya uff :53:
Babam bazen şakayla eğer ileride görücü gelirse sana şort giydircem eve girmeden kaçarlar diyo :43::43::43: Durumun vehametini düşün :43:
Geçen yine kadın doğuma kontrole gittim.
Adam ultrasonu kapattı ve bana pericim,hormon testi yapmıştık değil mi dedi evet dedim :43:
Ya sende çok kıllanma var dedi :53: (sadece göbeğimden bu kanıya vardı :ssz::ssz::ssz: ) Kıpkırmızı oldum :5:
Doğum kontrol hapı geçici bir süreliğine azaltıyormuş bıraktığın gibi tekrar yoğunlaşıcak dedi yanında bi hap daha vardı ikisini kullanıcaktım o kadar çok ilaç takviyesi yapmak istemedim açıkçası :30:
Çok kötü bi durum ama :43::43: Bazı arkadaşlarıma bakıyorum sütun gibiler :43: Ben insan değil miyimmmmmmm :43::43:

[video=youtube;fLdPPSCaGIA]http://www.youtube.com/watch?v=fLdPPSCaGIA&feature=kp[/video]

Yok kız ne kusuru bulmuşum kaderdaşımı :52:
Ne yüzü ya :43: Keşke yüz olsaydı.
Baldır tarafım var ya uff :53:
Babam bazen şakayla eğer ileride görücü gelirse sana şort giydircem eve girmeden kaçarlar diyo :43::43::43: Durumun vehametini düşün :43:
Geçen yine kadın doğuma kontrole gittim.
Adam ultrasonu kapattı ve bana pericim,hormon testi yapmıştık değil mi dedi evet dedim :43:
Ya sende çok kıllanma var dedi :53: (sadece göbeğimden bu kanıya vardı :ssz::ssz::ssz: ) Kıpkırmızı oldum :5:
Doğum kontrol hapı geçici bir süreliğine azaltıyormuş bıraktığın gibi tekrar yoğunlaşıcak dedi yanında bi hap daha vardı ikisini kullanıcaktım o kadar çok ilaç takviyesi yapmak istemedim açıkçası :30:
Çok kötü bi durum ama :43::43: Bazı arkadaşlarıma bakıyorum sütun gibiler :43: Ben insan değil miyimmmmmmm :43::43:

[video=youtube;fLdPPSCaGIA]http://www.youtube.com/watch?v=fLdPPSCaGIA&feature=kp[/video]

Yaaaa aynı ben :30: Bu arada şu sıkıntımda videoya çok güldüm Allah da seni güldürsün :60: :60:

Benim annem de çok dalga geçiyor, tabii kendisi teyzelerim hep kadife tenli ben olmuşum orman adamı :27: Ben de geçen giderken belki ultrasonda bakar diye göbeğime her zamankinden fazla özen gösterip aldım bakmadı bile doktor sallamıyo beni uyuz :41: Neden baba tarafıma çekmişim yaa :43: Ciddi ciddi benim kadın doğuma gitmem lazım :51: Allah yardım etsin bize ahdım var şu dertten kurtulunca ihtiyaç sahibi sevindiricem :52:

Yaaaa aynı ben :30: Bu arada şu sıkıntımda videoya çok güldüm Allah da seni güldürsün :60: :60:

Benim annem de çok dalga geçiyor, tabii kendisi teyzelerim hep kadife tenli ben olmuşum orman adamı :27: Ben de geçen giderken belki ultrasonda bakar diye göbeğime her zamankinden fazla özen gösterip aldım bakmadı bile doktor sallamıyo beni uyuz :41: Neden baba tarafıma çekmişim yaa :43: Ciddi ciddi benim kadın doğuma gitmem lazım :51: Allah yardım etsin bize ahdım var şu dertten kurtulunca ihtiyaç sahibi sevindiricem :52:

:27:
Ay ben hiç uğraşmadım :52: Alıştım ben onlarda öyle sevsinler beni daimi hastalarıyım :52::52:
Şimdi iyi hoş düşünsene evlenirsek :30::30::30::30::53::53::53::53:
Adam 2 ay sonra seni tanımak güzeldi kendine iyi bak yazılı bi notla evden kaçacak :53:

:27:
Ay ben hiç uğraşmadım :52: Alıştım ben onlarda öyle sevsinler beni daimi hastalarıyım :52::52:
Şimdi iyi hoş düşünsene evlenirsek :30::30::30::30::53::53::53::53:
Adam 2 ay sonra seni tanımak güzeldi kendine iyi bak yazılı bi notla evden kaçacak :53:

:60: :60: :60: Zaten bu haldeyken evlenemem mümkün değil :27: 2 yıldır havuz, deniz yüzü göremiyorum alsam da benek benek duruyor herkes diyecek oha oranda bile mi var da alıyorsun :53:

:60: :60: :60: Zaten bu haldeyken evlenemem mümkün değil :27: 2 yıldır havuz, deniz yüzü göremiyorum alsam da benek benek duruyor herkes diyecek oha oranda bile mi var da alıyorsun :53:

Bak o yönden şanslıyım daha dün yakın arkadaşıma da aynısını söyledim :52::52:
Ben tesettürlüyüm denize girince de haşema giyiyorum yüz hariç diğer bölgeler no problem :52::52::52: Tabi evdekiler görüyor evlenince kociş görücek (kociş :53::53::53::30::30::30:)
VelhasılKelam biz seçilmiş kişileriz gazozcum:27: (iki dakikada kurdum he samimiyeti :23::23::23:)

Bak o yönden şanslıyım daha dün yakın arkadaşıma da aynısını söyledim :52::52:
Ben tesettürlüyüm denize girince de haşema giyiyorum yüz hariç diğer bölgeler no problem :52::52::52: Tabi evdekiler görüyor evlenince kociş görücek (kociş :53::53::53::30::30::30:)
VelhasılKelam biz seçilmiş kişileriz gazozcum:27: (iki dakikada kurdum he samimiyeti :23::23::23:)

Biz samimiyet kurmayalım da kim kursun pericim :27: Oh haşema ne rahat :51: Bu yaz denize gidilecek ailecek kaçarım yok napsam bilmiyorum :18: Senin saçların da dökülüyor mu peki. Diyorum ki ben, başımda çıkacakları yerde başka yerde çıkıyorlar :1:

Biz samimiyet kurmayalım da kim kursun pericim :27: Oh haşema ne rahat :51: Bu yaz denize gidilecek ailecek kaçarım yok napsam bilmiyorum :18: Senin saçların da dökülüyor mu peki. Diyorum ki ben, başımda çıkacakları yerde başka yerde çıkıyorlar :1:

:52::52:
Aldıktan sonra pudra falan sürsen olmaz mı ki :26::26:
Aaa saç dökülmeside ondan mı ki :53: Yemin ederim elimi saçıma bi atıyorum elim doluyor geçen banyodan çıktım annem sırtımı görünce bayılıyodu tüm saçlarım dökülüp yapışmış :53: Çok dökülüyor aşırı derecede.
Düşün geçen saçımı düzelteyim derken bir tutam elimde kaldı tutam :43::43::43: Kel kalacağım diye çok korkuyorum.:43::5:
Ve aynısını annemde bana söylüyor :27: Orda çıkacağına başka yer alıyor diye:52::27:

:52::52:
Aldıktan sonra pudra falan sürsen olmaz mı ki :26::26:
Aaa saç dökülmeside ondan mı ki :53: Yemin ederim elimi saçıma bi atıyorum elim doluyor geçen banyodan çıktım annem sırtımı görünce bayılıyodu tüm saçlarım dökülüp yapışmış :53: Çok dökülüyor aşırı derecede.
Düşün geçen saçımı düzelteyim derken bir tutam elimde kaldı tutam :43::43::43: Kel kalacağım diye çok korkuyorum.:43::5:
Ve aynısını annemde bana söylüyor :27: Orda çıkacağına başka yer alıyor diye:52::27:

Aynen benim de öbek öbek dökülüyor :43: O kadar sık saçlarım vardı ki şimdi bir tutam kaldılar :43: Pudra sürsem olmuyo ya çok kızarıyor benim alınca tavuk yolmuş gibi :27:

Aynen benim de öbek öbek dökülüyor :43: O kadar sık saçlarım vardı ki şimdi bir tutam kaldılar :43: Pudra sürsem olmuyo ya çok kızarıyor benim alınca tavuk yolmuş gibi :27:

Aynen benim saçlar uzun gürdü ben nazara bağlıyodum hep :26: Şu an ipsiz çöpsüz iki tel saçım var :27:
Alsak dert almasak dert.
Ölelim ya :43:

Merhaba hanımlar, 20 yaşında bir genç kızım 17 yaşımdayken tüylenme problemim başladı hata benim, kendi başıma çözmeye çalıştım olmadı. Hiçkimseyle paylaşmadım bu sorunu taa ki yüzümde de başlayana kadar. Salaklık ettim çenemdeki küçük tüyleri iple aldım çoğaldılar birkaç tanesini cımbızla çektim mahvettim. Şimdi ağdayla alıyorum ama bu da cildimi mahvetti. Sivilce, leke oluşturdu. Cildiye yüzündeki tüy sorunu çözmen lazım yoksa yüzünü aldıkça sivilcelenir şuan bir şey yapamam dedi. Dedim tamam bu sefer tedavi olmam lazım kaçmamam lazım bir şeylerden. Araştırdım bir araştırma hastanesinde endokrin uzmanı buldum binbir güçlükle randevu aldım. Aslında lazere başlayacağım ama tüylenmem hormonal ise önce bunu çözmek gerekti.

İlk randevum mayıs ayının başındaydı şikayetimi söyledim benden kortizol ve progesteron testi istedi. Progesteronu adet olunca yaptıracaktım. Testlerimi yaptırdım bir ay sonra yani birkaç hafta önce okuduğum şehre kontrole gittim. Bu arada adetlerimde bir sorun yok. Doktor hanımı bekliyoruz kaç hasta öğlen yemeğine gitmiş 12 de taa iki buçukta geldi. Hasta almaya başladı iki hasta alıyor sonra çıkıyor gidiyor bekle Allah gelsin. Böyle böyle derken nihayet sıra bana geldi. Tam girdim benden önceki hastası çıkarken bir şey unutmuş tekrar sordu uzun uzun konuştu onunla ilgilendi. Sıra bana geldi şikayet neydi dedi anlattım testleri gösterdim. Baktı bunlar tamam atabilirsiniz tarzı bir şey söyledi. O sırada başka konu hakkında asistanıyla konuşmaya başladı. Diğer teste bakıp testesteron çıkmamış burda dedi. Bir kağıda istediği testi, testesteron testini yazdı adetinin bilmem kaçıncı günü bunu yaptır getir dedi. Başka hastanede yaptırsam olur mu dedim cevap aynen şu: Nerde yaptırırsanız yaptırın! Çıktım odasından sinirlerim bozuldu o kadar yol teptim oruç oruç gittim gördüğüm muameleye bak dedim. Ve test sonuçlarımla ilgili kayda değer bir şey söylemedi. Sinirlerim çok bozuldu.

O istediği testesteron testini herhangi bir devlet hastanesinde yaptırabilirim değil mi? Bunun için hangi birime gitmem gerek?

Doktorun tavrı çok canımı sıkıyor, saç dökülmem de var benim kronik yorgunluğumda bunun için ayrıca dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz bu duruma?

Aynı yollardan geçen var mı deneyimlerini paylaşacak ? Bu arada isteyen olursa test sonuçlarımı paylaşabilirim.

Anlattiklarin polikistik over yani pko ya benziyor. Endokrinolojiden once bi kadin dogum uzmanina gitmelisin

tüylenme sorunu hormonaldir hormonlarlada endokrin ilgilenir neden burdan teşhis koyup kadın doğuma yönlendiriyorsunuz arkadaşı anlayamadım.
Benimde yüzümde ve vücudumda tüylenme sorunum var cildiyeyle başlayıp başka bölümlerede gittim.sorun hormonal kaynaklı olduğu için hepsi endokrine yönledirdi.
devlet hastanesinden bir prof buldum özel muayenehanesine gittim muayene oldum ,tahlillerim devlet hastanesinde yapıldı. sıra beklemeden rahat bi şekilde hallettim.böbrek üstü bezlerinden kaynaklı hormonal bir sorunmuş ilaç verdi bir yıl kullanacağım aynı anda da iğneli epilasyon yaptıracağım.doktorun ilgilenmesini istiyorsan muayenehanesine git tahlilleri zaten devlet hastanesine yönlendiriyor onlar.:34:

Son düzenleme:
tüylenme sorunu hormonaldir hormonlarlada endokrin ilgilenir neden burdan teşhis koyup kadın doğuma yönlendiriyorsunuz arkadaşı anlayamadım.
Benimde yüzümde ve vücudumda tüylenme sorunum var cildiyeyle başlayıp başka bölümlerede gittim.sorun hormonal kaynaklı olduğu için hepsi endokrine yönledirdi.
devlet hastanesinden bir prof buldum özel muayenehanesine gittim muayene oldum ,tahlillerim devlet hastanesinde yapıldı. sıra beklemeden rahat bi şekilde hallettim.böbrek üstü bezlerinden kaynaklı hormonal bir sorunmuş ilaç verdi bir yıl kullanacağım aynı anda da iğneli epilasyon yaptıracağım.doktorun ilgilenmesini istiyorsan muayenehanesine git tahlilleri zaten devlet hastanesine yönlendiriyor onlar.:34:

tatlim tuylenme problemim benimde vardi endokrin uzmani bisicik bulamadi ve kadin doguma gittim pko.ya bagli tuylenme dedi yani bitek tuylenme hormonal sorundan olmuyor bu yuzden kadin dogumada gozukmesini tavsiye ettik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba cevap için teşekkür ederim, doktorun İstanbul'daysa sakıncası yoksa ismini ve muayene ücretini öğrenebilir miyim?

Back
X