merhaba canım geçmiş olsun
bu tüylenme durumu daha çok testesteronla yani erkeklik hormonu ile alakalı bir durum pko hastalığında kimisinde hiçbir belirti olmaz iken kimisinde ise bütün belirtiler olur örnek ben gibi pko hastalığım var 12 yıldır uğraşıyorum tüylenme, saç dökülmesi, sivilcelenme en önemliside adet göremiyorum. İlaçla adet görüyorum. Tüyler için net ve kesin çözüm lazer ben seni çok iyi anlıyorum. Hele ki yüzde tüylenme olması insanın sosyal hayatını çok etkiliyor. Ben dışarıya çıkamazdım. Yüzüm yara olurdu. Allah'a şükür 2 yıldır lazere gidiyorum eskiye oranla yüzümde tüy kalmadı diyebilirim yine çıkıyor ancak kıl şeklinde değil tüy şeklinde onlarda zamanla biter inşallah. İnan buna insana özgüven geliyor . Yazını okuduğum kadarıyla adetlerin düzenli imiş ancak sen kesin çözüm için adetinin 3. günü kadın doğuma yada endokrin doktoruna görün senden istenilen hormon tahlilleri LH,Fsh,tsh,t3,t4,testesteron,prolaktin,progestron,e2 bu tahlillerle anlaşılır elbette yanında ultrasonda dahil olmak üzere bakılır 12 yıl boyunca o kadar çok hastaneye gidip-geldim ki artık tıp okuyanların yanında profesör oldum herşeyi öğreniyorsun. Tekrardan geçmiş olsun canım