Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

esincim senin bu yazdıuklarını okuyunca benimde önüme bi bebek alıp besleyesim geliyor .. öyle tatlı tatlı anlatıyorsun ki, zevkle yaptığın belli canım
bu tariflerini sakın unutma olur mu zamanı gelince bizde senin tecrübelerinden istifade etmeyi isteriz..
yemeyen çocuk çok zor benim kızım çok iştahsızdı hep zorla yedirmek zorunda kalıyordum zaten çok az alıyordu.. o yüzden hiç şöyle zevkle bişeyler hazırlayıp keyifle yedirdiğimi bilmem... her seferinde bunu yapsam yermi nasıl yediririm telaşı vardı
bi tanede şöyle yiyen bi bebeğim olsa da hevesimi alsam inşallah

ayyy canımya inşl en ksıa zamanda sizlerde bebiş sahibi olursunuzda( tabi sen ikinci kez) güzelce beslersiniz minişleri yazdıkşarımdan bile oğluşuma yaptıklarımdan yedirdiklerimden aldığım zevki veerbildiysem ne mutlu bana kesinlikle yemeyen çocuk çok zor bunun zorluğunud yiğenimde bildiğim için hamileliğim boyunca sağlıklı sıhhatli ve boğazlı bi bebek için dua ettim inşl nasip olurda ikinci bebeğimizde olursa bu duanın içine birde gazsız bir bebek olsun diye ekleyeceminşl canım en kısa zamanda sende erersin muradına zevkle mamalar yapıp yedirirsin bebişine unutmam canım tecrubeme ihjtiyaç duyarsanız her zaman yanınızdayız senin yanında benim tücrubem yolun başında sayılır ama elimden gelen yardımı yaparım hele bir nazlı kuzular yola çıkıp gelsinde

esincim hiç taze tecrübeyle, yıllanmış tecrübe bir olur mu canım. eminim ki sende adacımda yıldızcımda çok konularda yön göstereceksiniz bize.. hem bizim zamanımızla şimdiki zaman çok farklı, internete filan bakarakta bilgileniyorsunuzdur. ben sağdan soldan duymayla, büyüklerin tavsiyeleriyle yapmıştım çoğu şeyi.. şimdi topişlere bakıyorum ay, gün hesabı ile paylaşımlar var ne güzel.. insan imreniyor

kızlar nerdesiniz bugün bi giden bi daha gelmemiş. esincimle ben kaldık başbaşa..

nar şekerim sancıların çok mu geçmiş olsun canım ya, ısıt kendini sıcak su torbası filan koy. burayada gelemediğine göre belki hep yattın bugün. gecikince de böyle sancılı oluyor işte .. yarın daha hafiflemiş olur , hiç değilse iş gününe denk gelmedi. yatma fırsatın var canım. işte olsan epeyce eziyet olacaktı sana

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

ooo baya yazışmalar olmuş geçmişi bir okuyayım
ondan önce hafta sonumdan bahsedeyim cumartesi işten çıktım kardeşim bana pijama takımı almış ama çok inceydi bende onun gecelıgını almıstım değiştirelim dedik
eşimle buluştuk gittik baktık ama güzel birşey bulamadım aslında bir tane buldumda eşime çok açık geldi
neyse baktım sabahlığı vardı pijama ve geceliğin dedim ince ama bunu üstüne giyersem iyi olur herhalde onu aldım ordan annemlere gittik balık ziyafeti çektiksonra sohbet muhabbet derken akşam oldu ben annemlerde kaldım eşim maç izlemek için eve döndü sabah kahvaltıya geldi kahvaltımızı yaptık sonra sizlerdede varmıdır bilmiyorum ama
anneanne ilk torunun çeyizini yapar bizde işte beşiğini falan o alır onları konuştuk ben şu bambu sepetleri çok seviyordum ama 350 tl diyorlar ama 6 aydan sonra kullanılamıyormuş onlar o yüzden ondan vazgeçtik karyola beşik alacağız şu küçük olanlardan onunla 4 yaşına kadar yatabılıyormuş dedık iki sefer para vermeyelim
pazarda gittik eşimle beşiklere baktık bir tane beğendik biraz daha geziniriz eğer başka bulamazsak o beşiği alacağız kısmetse o arada tabi ben bebişime ufakda olsa ciciler aldım gene tabi elim gene hep pembelere gitti eşim artık pembe yok dedi
tabi bir tanesinide olsa pembe aldım gerisi değişik renk oldu bir ara çeker koyarım resimlerini
akşam eltimlere gittik orda da misafir varmış birde geçen yaptığımız hamur işleri bitmiş gene yaptık iki tepsi belim koptu valla :26:
yani benim hafta sonum hem gezmeli hem yorgun geçti

canım benim evet bu işe bir el atmam lazım hiç değilse dediğin gibi haftada 3 günde olsa biraz erken kalkayımda kahvaltıyı evde yapayım
ohhh eymen paşamıza bak gerçekten nazar değmesin herşeyden yiyor maşallah

canım adetin gelmiş
narcım evet dediğinde doğruda şimdi ben otobüslerde geliyorum ya işe inan o küçüçük kabı bile taşımak işkence oluyor bana yaa arabaya olsam iyi olurdu ama zor oluyor zaten otobuste zor tutunacak yer buluyoruz bırde elimde poşet :26:
evet canım annemde aynen senin dediğini dedi içtim biraz iyi geldi
demek diş problemi çıktı amann pekde pahalıtmış yaa zaten diş hep pahalı yaa:26: inşallah daha uygun bir yer bulursunuz canım geçmiş olsun
senden neden röntgen istedi:44:

sevdecim evet ben rana yı düşündüm ama eşim beğenmiyor bu ismi
o yüzden kaldı yani şimdi bizimki de TANEM e takmış tanem olsun diyor

Günaydın hatunlar herkese iyi haftalarrr

sevdem h.sonu nöbetinide sen tutmuşsun kuzum hafta içide bu katılımın devamını bekliyoruz şekerim.. Valla cts akşam evdeydik film kiraladık izledik. Pazar sabahıda görümcemlere gittik kahvaltıya sonra gittik bi sitenin örnek dairesini gezdik çoook beğendik biraz ana merkeze uzak ama acaip bir manzarası var ve kocaman evler. Ama çook pahalı mümkün değil alamayız şu an. Ama zaten bunu bilerek gitmiştik

sizler naptınız bakıyım bu arada işlerimi toparlıyım bi konyda fikir danışcam size

hoşgeldin canım

bizde iyiyiz allaha şükür ayy bende çok severim öyle örnek daire gezmeyi alamasakda iç geçiriyoruz işte süper oluyorlar
inşallah gönlünüze göre bulursunuz canım bekliyoruz danış bakalım

ayy doğru canım otobüste zor olur gerçi eşek diilseler sana yer vermeye başlarlar artık yavaş yavaş.. Ama ben servisle gitmeme rağmen bazen zor geliyo taşımak o poşeti. Bugün bende azcık erken kalktım evde tost yaptım yedim. O zamanda öğlene acaip acıkıyo insan o da kötü oluyo

canım benim dolgum vardı hava alıyo gibi geldi. Röntgen çekilcekki görcez bakalım çürük varsa içinde kanal tedavisi yapılcak ama gitmeye tırsıyorum şimdide

aminn canım işallah allahım sadece bakma değil almayıda nasip etsin işallah. Anlatcamda kalabalk oda kafamı toparlayamadım öğlen tenhayken yazarım kuzum merak etme ama çok önemli bişiy diil bu bebek olaylarıyla ilgili napsak diye fikir danışcam

kızçelerim hepiciğinize hayırlı haftalar diliyorum.
hafta sonu yize gezmişsiniz sizi gezentiler

ranacım annenler sana yakın mı canım. genelde kalıyorsun sen orda. niye adamceyizini tek bırakıyorsun gız bacım ne güzel hafta sonu beraber keyif yapmak varken ayrı gayrı kalıyorsunuz. içcazım sızladı..
tanem ismine sabitlendi eşin demek, bi süre öyle takılın bakalım yeni isimler geldikçe yine aklınız karışacak zaten
yine börekleri döktürmüşsünüz kendini yormuşsun canım. diyeydin rahatsız olduğunu. belin hep ağrıyor mu son zamanlarda yoksa sadece iş yaptın diye mi ağrıdı canım

nar şekerim zaten merkezden uzak evler daha ferah oluyor genişlik olarak. araziyi bol bulunca şekil şemal değişiyor projelerde. inşallah alabilecek durumada gelirsiniz canım, bugün olmuyor diye yarında ulaşamayacak değilsiniz ya.. yeter ki hayırla sağlıkla kazanıp almayı tatlılıkla oturmayı nasib etsin Mevlam canım..
yok mu kız şöyle çete davaları filan iyi para getirir eşinle patlatın iki üç tutuklu tahliyesi
ağrın sancın bitti mi canım cumartesi epeyce rahatsızdın.
bu arada hangi filmi izlediniz gız.

berlin kaplanına giden var mı kızlar aklıma gelmişken sorayım
bu arada ben hafta sonu evdeydim hep. tüm günlerim dolu geçti tanıdık arkadaşlar filan geldi iyice yoruldum. bu akşam içinde gelmek isteyen arkadaşla eşi var. onları kabul ettik. çayın yanına mı ikram hazırlasam yoksa yemek mi yapsam bilemedim.
eşim bekliyor kızlar çıkmam lazım

canım biz gittik berlin kaplanına güzeldi bence ama ben türk filmlerine pek para vermeyi sevmiyorum digiturk var bizde onun salon kanallarıda açık 2 ay olmadan geliyo oraya türk filmleri salak gibi hissediyorum bu sefer kendimi :)
bizde kıyamet günümü ne öle bi film izledik saçma sapan bişeydi :) hiçbiyere bağlanmadı sonu

güzelim benim eşimin müvekkilleri genelde inşaat firmaları o yüzden ticaret davaları oluyo genelde. Ceza işi özel uğraş gerektiriyo sırf o işi yapmak lazım o yüzden pek girmiyo eşim o kısımlara arada bir iki bişey geliyo..

Ayyy canım yaa işallah gönlümüze göre güzel bi ev almak nasip olur.. İçim gidiyo hep ama gereksiz borca girmenin anlamı yok

demek misafir ağırladın bol bol hiç bahsetmiosun ama adet gelmedi sanırım. Test günü ver bacım artık bize :) bu arada ben tickerımı değiştirmedim denk gelmiştir kız öncekiyle

canım biz gittik berlin kaplanına güzeldi bence ama ben türk filmlerine pek para vermeyi sevmiyorum digiturk var bizde onun salon kanallarıda açık 2 ay olmadan geliyo oraya türk filmleri salak gibi hissediyorum bu sefer kendimi :)
bizde kıyamet günümü ne öle bi film izledik saçma sapan bişeydi :) hiçbiyere bağlanmadı sonu

güzelim benim eşimin müvekkilleri genelde inşaat firmaları o yüzden ticaret davaları oluyo genelde. Ceza işi özel uğraş gerektiriyo sırf o işi yapmak lazım o yüzden pek girmiyo eşim o kısımlara arada bir iki bişey geliyo..

Ayyy canım yaa işallah gönlümüze göre güzel bi ev almak nasip olur.. İçim gidiyo hep ama gereksiz borca girmenin anlamı yok

demek misafir ağırladın bol bol hiç bahsetmiosun ama adet gelmedi sanırım. Test günü ver bacım artık bize :) bu arada ben tickerımı değiştirmedim denk gelmiştir kız öncekiyle

aynen canım elimde birşey taşımayı sevmiyorum neyse haftada 3 gün en azından erken kalkmaya çalışacağım kalkabilirsem tabi:26:
hımmm inşallah tedaviye gerek kalmaz insan tedirgin oluyor diş konusunda ya hadi bakalım konuyu bekliyoruz

canım annemler bize yakın eskiden arabamız olduğu için her zaman gidebiliyordum arabayı satınca ve hamilelik olayından gidemiyorum öyle sık gittiğimdede özlüyorlar özellikle kızkardeşim bırakmıyor illa kal diyor eşimde sağolsun öyle konuları çok sorun etmiyor zaten akşam 8 -9 a kadar annemlerde beraber oturuyoruz sonra o gidiyor sabahda kahvaltıya geliyor o yüzden pek ayrı kalmış olmuyoruz aslında iyi oluyor değişiklik oluyor biliyorsun baba evinde hala çocuk gibi davranılıyor şımarmak iyi oluyor
evet başka isim buldukça bunları unuturuz herhalde
ayy yok özellikle eltim söyledi zaten seni yormak istemiyorum yapabilirsen dedi bende kırmak istemedim onu yaptık ama çok uzun sürdüğü için ağrıdı birde çok ayakta kaldığımda ağrıyor canım

bu arada hiç ses etmiyorsun seninkiler geldimi kızz:44:
sende oturmuşsun evde misafir işleri bu akşamda geliyrolarmış valla çay yanına ikramlık birşeyler yapsan daha rahat edersin sanki

ranacım kaç gündür gelen gidene hep börek salata tatlı yaptım. bu sefer bizde onlarla karın doyuruyoruz o yüzden dedim acaba yemek mi yapsam ama ikiside gözüme zor geliyor yoruldum iyice

narcım benim adetim gelmedi canım. test yapsam mı bilmiyorum ki

kaç gün gecikmiş oldu canım ??

ranacım kaç gündür gelen gidene hep börek salata tatlı yaptım. bu sefer bizde onlarla karın doyuruyoruz o yüzden dedim acaba yemek mi yapsam ama ikiside gözüme zor geliyor yoruldum iyice

hım valla hangısı kolayına gelıyorsa onu yap
mesela seyde olabilir el mantısı satan yerler var onu alır makarna gibi hemen hazırlarsın yanınada ufak tefek seyler degısık olur fazla yorulmazsın en azından

bugün 4 gün gecikmiş oluyor ranacım

mantıyı da dün gece akşam yaptım börekle ve tatlıyla servis yapmıştım
az önce aradım gelecek arkadaşı, 7 den sonra geleceklermiş. çaya dedi. ben yine çay yanına hazırlık yapıcam kesinleşti kızlar
evime yemeğimi yapayım bari erken yeriz bu sefer kızım okuldan gelince :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…