esincim senin bu yazdıuklarını okuyunca benimde önüme bi bebek alıp besleyesim geliyor .. öyle tatlı tatlı anlatıyorsun ki, zevkle yaptığın belli canım
bu tariflerini sakın unutma olur mu zamanı gelince bizde senin tecrübelerinden istifade etmeyi isteriz..
yemeyen çocuk çok zor benim kızım çok iştahsızdı hep zorla yedirmek zorunda kalıyordum zaten çok az alıyordu.. o yüzden hiç şöyle zevkle bişeyler hazırlayıp keyifle yedirdiğimi bilmem... her seferinde bunu yapsam yermi nasıl yediririm telaşı vardı
bi tanede şöyle yiyen bi bebeğim olsa da hevesimi alsam inşallah
iyi hafta sonları canlarım
sevdecim çamaşır sepetini kaldırmışsın canım kızlarda söylemiş gerçi eğer bebiş varsa ve yiyecek ekmeği varsa derler ya merdivenden düşsen hiçbişe olmaz ama yinede temkinli olmakta fayda var tabiki sepeti kaldırmışsın sonrasındada bunun yanlış olduğunun farkına varmışsın bidaha yapmazsın canım buarada sen 60 kiloyla kiloluyummu dedin hiç sanmıyorum kuruntu yapma kendine
ranacım sende birden kilo almışsıncanım ilk 3 4 ay almayıpta birden alınca insan dumur oluyor gerçekten aynı şey benşmd ebaşıma gelmiştiya 3ay almadımda 4ay iki kilo almıştımya
sizn hesaplamalar doğru 8aya kadar 1kilo alsan son iki aydada 2şer kilo alsan çokta kilo almış bi şekilde bitirmezsin hamileliği ama dediğin gini şu saah kahvaltılarında poaçadn felan vazgeçmen geerk karnınızı doyuruyor ama sana fazladan kilo bebişede hiç bişe yapmıyor keşke evde yapabilsen kahvaltınıda haftada 3 4kez yumurta felan yiyebilsen ama uykudanda vazgelimiyor dimi heleki hamileyken ve kış ayındayken yataktan çıkmak istemiyoruz canım ayaklarında şişmeye başlamış aslında çok erken ama her insanda ynı olacak diye bişe yok tabikide bol bol su iç acaba hamur işide şişliğe sebep oluyormuki:26:
narcım sende diş doktoruna gitmişsin dün rutin konturole naptın var mı bir yaramazlık ağzın içindegününde geçmeye başlamış hadi bakalım umursamıyoruz bu gecikmeyi ama bi elimizde kulağımızda bekliyoruz
adacım alperen cici bebeyi sevmedimi ay hiç anlamam nasıl sevimiyolarya ben bile çok seviyorum kaldıki alışverişe gttiğimizde alırdım ben yerdim şuan bile var evdeben henüz eymene vermedim sever mi sevmez mi bilmiyroum kayınvaldem bana cici bebeyi elma muz ve sütle blenderdan geçir ver demişti o öyle yaparmış çok severlerd, dedi bende vermeye başlayınca böyle deneyebilirim buarada be cici bebe hakkında kötü bişeyler duymadım cahal kalmışım zararlımışimdi anlmadım sen muhallebi olarak ne veriyosun canım eymen arı mamayı çok sevdi denemediysen tavsiye edebilirim çünkü çevremde kime eymenin beğendiğini söylesem benim bebeğimde onu çok sevdi diyor tadına baktım bende gayet güzel
bide sen kahvaltımı yaptırıyosun yumurtasıyla peyniriyle felna yoksa kahvaltıyı muhallebi oalrak mı veriyosun ben tattırıyorum yumurta peynir amatam başlamadım tabi
günaydın kızlarr anca geldim h.sonu rehaveti.. ben bu sabah adet oldum ne yazıkki bayada ağrım var sinir oldum cts cts zehir etti. neyse işte daha fazla gecikmedi allahtan. dün dişçiden sonra eşimle avm ye gittik takıldık biraz h.içi pek güzel oluyomuş
canım ben bazen şöle yapıorum poğaça falan yememek için. küçük bir saklama kabına peynir zeytin salatalık falan koyuyorum yanımada 2-3 dilkim tahıllı ekmek alıyorum bazen simit alıyorum giderklen. hem daha hafifi hem de daha sağlıklı yemiş oluyorum sanada tavsiye derim.
bende 60 kiloyum kuzum ama 58 olmam lazım aslında o 2 kilo bana bi fazla geliyo millete söyleyincede dalga geçme bizle diyolar ama kotlarım falan rahat olmuyo o 2 kilo yüzünden kilolu durmuyorum ama vücudumdaki o fazlalığı ben anlıorum ya batıyo bana
canım ben 11 hazirandan 2 temmuza kadar kullancam yıllık iznimi belki o arada fırsat olursa bi ist. yapabiliriz o zamanlar eşimin kuzeninin de bebeği olcak belki bi h.sonu bebek görrmeye geliriz tabi maaile gelirsek biraz zor görüşmemiz ama belki de ben zinimdeyken birkaç gün arkadaşımda kalmaya gderim ist. a belli olmaz yanii. aman ne güzel olur toplaşsakk rananında karnı burnunda olur hakkaten
canım bu soruları cevaplamama gerek kalmadı heralde
ah sorma canım yaa benim röntgen çekmesi gerekiyordu dün çekemedi haliyle. ama eşimde bir dolgu olcak cuma günü. 20lik dişinin ameliyatla alınması gerekiyormuş çünkü diğerinin üstüne doğru çıkmış. birde eskiden bir kanal tedavisi varmış o iltihap olmuş implant yapılması lazımmış ay sormayın çok moralimiz bozuldu. implanta özelliklede 1750 dedi dişçi.pazartesi araştırcam bakalım protezmi daha iyi olur iplantmı diye ege üni ne bakcaz birde oranın diş bölümü baya önde.. oraya muayne olsun birde bakalım hiç olmadı yapılırsada devlet karşılıyordur bir kısmını
canım soğuk süt iç birkaç yudum mide yanmasına çok iyi gelir. evet nalan görünmüyo 8 martada az kaldı bari sevdeyle nalan güzel haberler verse
canım anlattım yukarda dişçi olayını . malesef adet oldum bayada sancım var gecikmese hiç aklımdada yoktu ya gününde gelince çok sorun olmuyoda gecikip gelince sinir ediyo
narcımmmmm senin haberinle yıkıldım şu anhayır senin günün geçince bende kendimden ümitlenmeye başlıyorum nedense.. bu bağlantıyı nasıl kuruyorum onuda anlamış değilim ama kendiliğinden oluyor işşte
esincim demek arı mamayı seviyorsunuz diğerlerine göre çok daha kıvamlı ve lezzetli. günde ne kadar veriyorsun canım.. bakalım seninki sevecek mi bisküviyi. dediğin gibi elma muz ve bisküvide değişik bi karışım olur. kayınvaliden yıllar önce nasıl yapmış kız maşallah kadın aklında da tutmuş hemde :))
ranacım mi,de yanman artıyor demek ki geçmiş olsun canım. ben mide yanmamı birtek maden suyu ile geçirebiliyordum tavsiye ederim sanada canım. bu arada kızının adı için hiç rana düşünüyor musun manası ve tınısı çok güzel bi isim hem senlede özleştirdik artık bu ismi
bende daha gelen neyin yok kızlar ama beklemedeyim. narın geldiğine göre benimkilerde kusur kalmaz nar hanımdan
Günaydın hatunlar herkese iyi haftalarrr
sevdem h.sonu nöbetinide sen tutmuşsun kuzum hafta içide bu katılımın devamını bekliyoruz şekerim.. Valla cts akşam evdeydik film kiraladık izledik. Pazar sabahıda görümcemlere gittik kahvaltıya sonra gittik bi sitenin örnek dairesini gezdik çoook beğendik biraz ana merkeze uzak ama acaip bir manzarası var ve kocaman evler. Ama çook pahalı mümkün değil alamayız şu an. Ama zaten bunu bilerek gitmiştik
sizler naptınız bakıyım bu arada işlerimi toparlıyım bi konyda fikir danışcam size
canım benim evet bu işe bir el atmam lazım hiç değilse dediğin gibi haftada 3 günde olsa biraz erken kalkayımda kahvaltıyı evde yapayım
ohhh eymen paşamıza bak gerçekten nazar değmesin herşeyden yiyor maşallah
canım adetin gelmiş
narcım evet dediğinde doğruda şimdi ben otobüslerde geliyorum ya işe inan o küçüçük kabı bile taşımak işkence oluyor bana yaa arabaya olsam iyi olurdu ama zor oluyor zaten otobuste zor tutunacak yer buluyoruz bırde elimde poşet :26:
evet canım annemde aynen senin dediğini dedi içtim biraz iyi geldi
demek diş problemi çıktı amann pekde pahalıtmış yaa zaten diş hep pahalı yaa:26: inşallah daha uygun bir yer bulursunuz canım geçmiş olsun
senden neden röntgen istedi:44:
sevdecim evet ben rana yı düşündüm ama eşim beğenmiyor bu ismi
o yüzden kaldı yani şimdi bizimki de TANEM e takmış tanem olsun diyor
hoşgeldin canım
bizde iyiyiz allaha şükür ayy bende çok severim öyle örnek daire gezmeyi alamasakda iç geçiriyoruz işte süper oluyorlar
inşallah gönlünüze göre bulursunuz canımbekliyoruz danış bakalım
kızçelerim hepiciğinize hayırlı haftalar diliyorum.
hafta sonu yize gezmişsiniz sizi gezentiler
ranacım annenler sana yakın mı canım. genelde kalıyorsun sen orda. niye adamceyizini tek bırakıyorsun gız bacım ne güzel hafta sonu beraber keyif yapmak varken ayrı gayrı kalıyorsunuz. içcazım sızladı..
tanem ismine sabitlendi eşin demek, bi süre öyle takılın bakalım yeni isimler geldikçe yine aklınız karışacak zaten
yine börekleri döktürmüşsünüz kendini yormuşsun canım. diyeydin rahatsız olduğunu. belin hep ağrıyor mu son zamanlarda yoksa sadece iş yaptın diye mi ağrıdı canım
nar şekerim zaten merkezden uzak evler daha ferah oluyor genişlik olarak. araziyi bol bulunca şekil şemal değişiyor projelerde. inşallah alabilecek durumada gelirsiniz canım, bugün olmuyor diye yarında ulaşamayacak değilsiniz ya.. yeter ki hayırla sağlıkla kazanıp almayı tatlılıkla oturmayı nasib etsin Mevlam canım..
yok mu kız şöyle çete davaları filan iyi para getirir eşinle patlatın iki üç tutuklu tahliyesi
ağrın sancın bitti mi canım cumartesi epeyce rahatsızdın.
bu arada hangi filmi izlediniz gız.
berlin kaplanına giden var mı kızlar aklıma gelmişken sorayım
bu arada ben hafta sonu evdeydim hep. tüm günlerim dolu geçti tanıdık arkadaşlar filan geldi iyice yoruldum. bu akşam içinde gelmek isteyen arkadaşla eşi var. onları kabul ettik. çayın yanına mı ikram hazırlasam yoksa yemek mi yapsam bilemedim.
eşim bekliyor kızlar çıkmam lazım
ranacım annenler sana yakın mı canım. genelde kalıyorsun sen orda. niye adamceyizini tek bırakıyorsun gız bacım ne güzel hafta sonu beraber keyif yapmak varken ayrı gayrı kalıyorsunuz. içcazım sızladı..
tanem ismine sabitlendi eşin demek, bi süre öyle takılın bakalım yeni isimler geldikçe yine aklınız karışacak zaten
yine börekleri döktürmüşsünüz kendini yormuşsun canım. diyeydin rahatsız olduğunu. belin hep ağrıyor mu son zamanlarda yoksa sadece iş yaptın diye mi ağrıdı canım
nar şekerim zaten merkezden uzak evler daha ferah oluyor genişlik olarak. araziyi bol bulunca şekil şemal değişiyor projelerde. inşallah alabilecek durumada gelirsiniz canım, bugün olmuyor diye yarında ulaşamayacak değilsiniz ya.. yeter ki hayırla sağlıkla kazanıp almayı tatlılıkla oturmayı nasib etsin Mevlam canım..
yok mu kız şöyle çete davaları filan iyi para getirir eşinle patlatın iki üç tutuklu tahliyesi
ağrın sancın bitti mi canım cumartesi epeyce rahatsızdın.
bu arada hangi filmi izlediniz gız.
bu arada ben hafta sonu evdeydim hep. tüm günlerim dolu geçti tanıdık arkadaşlar filan geldi iyice yoruldum. bu akşam içinde gelmek isteyen arkadaşla eşi var. onları kabul ettik. çayın yanına mı ikram hazırlasam yoksa yemek mi yapsam bilemedim.
ayy doğru canım otobüste zor olur gerçi eşek diilseler sana yer vermeye başlarlar artık yavaş yavaş.. Ama ben servisle gitmeme rağmen bazen zor geliyo taşımak o poşeti. Bugün bende azcık erken kalktım evde tost yaptım yedim. O zamanda öğlene acaip acıkıyo insan o da kötü oluyo
canım benim dolgum vardı hava alıyo gibi geldi. Röntgen çekilcekki görcez bakalım çürük varsa içinde kanal tedavisi yapılcak ama gitmeye tırsıyorum şimdide
aminn canım işallah allahım sadece bakma değil almayıda nasip etsin işallah. Anlatcamda kalabalk oda kafamı toparlayamadım öğlen tenhayken yazarım kuzum merak etme ama çok önemli bişiy diil bu bebek olaylarıyla ilgili napsak diye fikir danışcam
narcım benim adetim gelmedi canım. test yapsam mı bilmiyorum ki
ranacım kaç gündür gelen gidene hep börek salata tatlı yaptım. bu sefer bizde onlarla karın doyuruyoruz o yüzden dedim acaba yemek mi yapsam ama ikiside gözüme zor geliyor yoruldum iyice
kaç gün gecikmiş oldu canım ??
hım valla hangısı kolayına gelıyorsa onu yap
mesela seyde olabilir el mantısı satan yerler var onu alır makarna gibi hemen hazırlarsın yanınada ufak tefek seyler degısık olur fazla yorulmazsın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?