Kolay gelsin tatlımm güle güle git gel, şimdiden bayramın mübarek olsun o zaman , seni özlicez anacım
Halevcim eşim izinli bugün bakalım olmazsa telefonda arar sorarız drumuza.
ilaçların % kaçını karşılıyormuş devlet kimisi diğer ilaçlar gibi %20 si ni biz % 80 ini devlet diyor kimisi %50 %50 diyor tam olarak nasılmış sen biliyormusun
kızlar bugün acaip yoğunum okuyamadım bile tamamını akşam yada en kötü yarın hepiciğinize cevap yazcam ilgilencem sizle öpüyorum sizi bu arada tatilde giremeyecek olanlara şimdiden iyi tatiller ve iyi bayramlar diliyorum çok çikolata yemeyin heee
günaydın canlarım, hayırlı cumalar.Ohh ne güzel akşamda döktürmüşsünüz, hakkaten Gıymatlımın dediği gibi roman gibi oluyorDelightcım dediğin gibi hiçbişeyle övünmek hoş değil ama hele hamilelikle hiç övünülmez, Rabbim vakti saati gelince verecek, Blueavcı bencede eltinin söylediklerine kulak verme canım, sen ve delight eşiniz lise arkadaşınızmış demek benimde öyle bacılar, benden 1 sınıf üstümdeydi, Lisede hiç sevmezdim okul bitti işler değişti , az çektirmedim koçişe bende, ama iyiki de eşimle evlenmişim diyorum bende, kızlar çok şükürki hepimiz yuvamızda mutlu huzurluyuz, hepimize tez zamanda bebişler gelecekk 
Gıymatlım nerdeydin hakkaten yaa , gözümüz yollarda kaldı :92:
canım ya demek sen de hiç istemiyordun eşiniben de istememiştim yani kimizin olacagına ihtimal vermiyordum bi de nebileyim hep ilerde üniversiytede aşık olacagım falan diye düşünüyodum,ilk görüşte aşk diyodum,ama sonra çok saçma olduğunu anladım çünkü insan bir psikopata da aşık olabilir tanımadan bilmeden...eşime demiştim ki;bak biz senin le iki arkadaşız ama yarın birgün benim yanımda başka birini görmeye alışabilecek misin çünkü yanımdaki sen olmayacaksın tabi büyük konuşmama başıma geldi.... 
o da garibim benim onca fırçalarıma ragmen sesini çıkarmazdı ve sonra oldu onun azmine hayran kaldım ve iyiki de o olmuş diyorum şimdi......insan ilerisini görmeli ve şunu anladım önyargılı olmamak gerek ve asla asla dememek gerek
bu arada gıymatlim ya halalığın hayırlı olsun canım ya,darısı anneliğine
kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum sevgiyle kalın
canım ya demek sen de hiç istemiyordun eşiniben de istememiştim yani kimizin olacagına ihtimal vermiyordum bi de nebileyim hep ilerde üniversiytede aşık olacagım falan diye düşünüyodum,ilk görüşte aşk diyodum,ama sonra çok saçma olduğunu anladım çünkü insan bir psikopata da aşık olabilir tanımadan bilmeden...eşime demiştim ki;bak biz senin le iki arkadaşız ama yarın birgün benim yanımda başka birini görmeye alışabilecek misin çünkü yanımdaki sen olmayacaksın tabi büyük konuşmama başıma geldi.... 
o da garibim benim onca fırçalarıma ragmen sesini çıkarmazdı ve sonra oldu onun azmine hayran kaldım ve iyiki de o olmuş diyorum şimdi......insan ilerisini görmeli ve şunu anladım önyargılı olmamak gerek ve asla asla dememek gerek
kolay gelsin chablisscim, halevcim sen bugünden sonra giremeyeceksin nete öylemi, şimdiden seninde bayramın kutlu olsun tatlımm, güzel güzel bayramlar gör inşallah
ayy canım aynı beni anlatmışsın bende öyle derdim hep ünv. gidince aşık olduğum biriyle evleneceğim diye hatta ne saçma önce erkek söylüyor sonra kız aşık oluyor derdimşöyle önce karşılıklı bakışmalar olsun ikimizde sevelim öyle derdim ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazımmış, eşim ilk erkek arkadaşım neler dedim eşime bende neler, arardı msj atardı benden tık yok aynen bende dedim demekki buna ne yapsam da beni sevecek diye veee aşık başladı ,hatırlayınca bile içim kıpır kıpr ediyor :86: 
ayy canım aynı beni anlatmışsın bende öyle derdim hep ünv. gidince aşık olduğum biriyle evleneceğim diye hatta ne saçma önce erkek söylüyor sonra kız aşık oluyor derdimşöyle önce karşılıklı bakışmalar olsun ikimizde sevelim öyle derdim ama dediğin gibi büyük konuşmamak lazımmış, eşim ilk erkek arkadaşım neler dedim eşime bende neler, arardı msj atardı benden tık yok aynen bende dedim demekki buna ne yapsam da beni sevecek diye veee aşık başladı ,hatırlayınca bile içim kıpır kıpr ediyor :86: 
evet canım ya mesaj atardı bana hergün düzenli ve ben okuyup silerdim sadece,o hayatındaki tüm gelişmeleri bana bildiridi ben sanki hava raporuymuş gibi silerdim,arardı nasılsın iyimisin diye sormak için ben teli açar açmaz efendim niye aradın ne oldu diye sorardım hiççç hatrını sormak için aradım derdi,iyiyim sagol derdim soğuk soğuk,aslında onu ümitlendirmemk için öyle katı davranıyordum ben....ne fenaymışım diyorum bazen..eger ben onun yerine olsaydım beni süründürürdüm şahsen ama o benden gelen ufacık bi evete razıydı..... aynı şeyleri yaşamışız ya ne tuhaf degil mi ardından pişman olmamak en güzeli..... aman nazar degmesin kimsenin aşkına evliliğne.....:92: 
sanki yazdıklarınızda bende yaşadıklarımı gördüm film şeridi gibi geçti gözümün önünden benim eşimde çok çabaladı birlikte olmamız için ve ben hep tersledim ama iyikide o kadar inatçı davranmış ve sonumuz böyle güzel olmuşinanın ben böyle bir sevgiye sahip olabileceğimi asla düşünmüyodum ama allaha şükürler olsun inşl mutluluklarımıza mutluluk katılsın eşim bana der sen çok nazlandın nazlısın diye bebişimizde gelmiyo sana çekmiş nazlanıyor diyor bende diyorumki sana çekmişim inatçıyım gelene kadar savaşacam 
çok şükür kızlar çok güzel evliliklerimiz var allahım nazarlardan soklasın hepimizitek bi şeyin vakti zamanı gelmemiş daha eksik demicem çünkü eksik değil zamanı gelince olacak inşl oda bebeşlerimiz tabi çok şükür deliğhyt bu tabuyu kırdı darısı bizlere 
evet canım yuvamızı daha da neşelendirmek eşlerimiz ve bizim bir parçamız olacak bir bebişimiz de oldum mu tamamdır deymesinler keyfimize:97::98: 
Inşallah canım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?