evet halev o benim oraya yazdım ama görmedin sanırım ben de buraya yazayım dedim
hoşbulduk blueavcı teşekkür ederim
kızlar bugün 30. günüm henüz adet olmadım
smal sen çatlatırsın insanı. ne o gız bacım bigün akıntı bigün hiç bişey yok. şimdi ne düşüncemizi şaşırdık amaaaa
16 ekim de başladım tedaviye adet atlamalarım ise 1 yıldan fazladır var
Anladım canım sonraki yazında gördüm tüp bebek tedavisi olduğunu :26:inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder.
hee sende olmadın demekay bacım napıyımm öyle geldi akıntı bende yazdım. dedim ya yaram açıldımı diye yüreğim ağzımda hala. Üstünü görme olayında hamiş olduğun belli olduktan sonra gelen yoğun kırmızılık değil mi ? acemiyim bu konularda bi araştırayım bakalım üstünü görmede neler yaşanılıyormuş 
üstüne görmede normal adet oluyorsun tatlım ama seninki kahverengi bi akıntı o da genelde yerleşme kanamasıdır tabi sakın ümitlenme dediklerime üzülmeni istemem ki inşallah yaranın yaptığı bi oyun değildir canım
peki adetin geçince mi oluyor ,yok canım herşeye hazırlıklıyım artık , adet olacaksam Allahım ümitlendirmeden gelsin, eğer bebiş geldiysede hoşgelmiş diyorum zaten
maya da oluyorum tedavimi
ben de pco yok gecikmeler rezer düşüklüğünden
herzamankiyle aynı olmazmış,
agrısı sızısı ,kan miktarı, koyuluğu süresi farklı olurmuş
yani daha öncekileri göz önüne getirirsek ayırdedebilirmişiz
mesela normalde günde 3 kere ped değiştirecek kadar kanama oluyorsa üstüne görme dediğimiz olayda azar azar geliyorsa şüphelenebilirmişiz
yada normalde aşırı sancılı olupda biranda agrısız regle oluyorsak o zamanda şüphelebilrmişiz vs. vs
fsh değerin kaç çıktı cnm ??maya da oluyorum tedavimi
ben de pco yok gecikmeler rezer düşüklüğünden
amin canım inşallah ilk uygulamanmı olacak fiyat görüştünmü peki
herzamankiyle aynı olmazmış,
agrısı sızısı ,kan miktarı, koyuluğu süresi farklı olurmuş
yani daha öncekileri göz önüne getirirsek ayırdedebilirmişiz
mesela normalde günde 3 kere ped değiştirecek kadar kanama oluyorsa üstüne görme dediğimiz olayda azar azar geliyorsa şüphelenebilirmişiz
yada normalde aşırı sancılı olupda biranda agrısız regle oluyorsak o zamanda şüphelebilrmişiz vs. vs
Halevcim bilgiler için teşekkür ederim canım, az önce gittimde benim kahverengi akıntı yine geldi bu sefer daha fazla geldi:26:
ilaçlar çok değişken oluyor kişiden kişiye rezerv çok önemli senin rezerv durumun nasıl ben ilk görüştüğümde ilaçlar 1000 civarı tutar demişlerdi sonra muayenede düşük rezerv çıkınca dozlar arttığından baya yükseldi ilaç masrafı hayırlısı olsun
günaydın kızlar hayırlı cumalar.ne kadar döktürmüşsünüz böle oku oku bitmiyo:)benim şimdi işlerim var.çamaşır yıkayacam fatura yatıracam.yarın eşimin ailesinin yanına gidecez.ondan evi halletmem gerek.bayramın 3. günüde kendi memleketime gidiyorum.yani baya bir süre buraya uğrayamıycam.beni özleyin.kendinize çokkkkkkkkkk iyi bakın.inşallah gelince bir kaç bebiş haberi alırım sizlerden.hadi hayırlısı olsun.şimdiden iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr. 
güle güle canım şimdiden iyi bayramlar buarada kolay gelsin sana
günaydın kızlar hayırlı cumalar.ne kadar döktürmüşsünüz böle oku oku bitmiyo:)benim şimdi işlerim var.çamaşır yıkayacam fatura yatıracam.yarın eşimin ailesinin yanına gidecez.ondan evi halletmem gerek.bayramın 3. günüde kendi memleketime gidiyorum.yani baya bir süre buraya uğrayamıycam.beni özleyin.kendinize çokkkkkkkkkk iyi bakın.inşallah gelince bir kaç bebiş haberi alırım sizlerden.hadi hayırlısı olsun.şimdiden iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrr. 
evet canım 225 ıu ilaç miktarı ben mesela 450 ıu başladım rezerv düşüklüğündne dolayı ben raporla yaptırmıyorum yalnız sen aldınmı rapor en az 3 aşılama gerekiyormuş rapor için gerçi dr lar ayarlıyorlarmış ama ben hiç aşılama yaptırmadım direk ıcsı başlandı bana rezerv düşüklüğü nedeniyle şanslısın ankaradasın ben sakaryadan gidip geldim tedavi de cevap vermeyince baya yıkım oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?