evet canım malesef düşük rezervde yüksek dozda ilaç kullanıldığından 3000 civarı tutuyor ilaçlar bakalım benim durumum ne olacak rabbim hepimize hayırlsıını versin inşallah
sen ne zaman düşünüyorsun canım gitmeyi diğer sayfadan burcuhaydaroğlu diye birisi de aralıkta gidecekmiş tanışalım yazmıştı bir daha girmedi sanırım
bana da 2009 yılı sonunda mayadan ücretsiz micro ıvf çıktı ilaçlar bize ait işlem ücreti onlardandı 2010 şubatta ön görüşmeye gittik eşime macs yöntemi önerdi benim de yumurta rezervim düşük olunca micro ıvf yerine micro ıcsı önerdi biz ıcsi için fark ödedik ıvf olsaydı hiç ücret ödemeyecektik talihli olduğum için bir de tabi ilaç dozları yükseldiğinden ilaç masrafı baya arttı bakalım artık aralıkta nasıl olur hayırlısı bu arada ben özel emsaj atamıyorum msn ni yolarsan ordan daha rahat görüşürüz canım
msn den yazdım canım sana geldimi
gıymatlım sırf senin için açtım 2 dklığına hayırlısı olsun gülüm inşallah bundan sonraki aşamalarda güzel geçer herşey öpüyorum kaçtım ben
canım seninde bayramın mübarek olsun bol bol dinlenme fırsatın olur inşl geldikten sora hızlı bir maraton bekliyor seni ve hepimizicanlarım hepinizi çok çok öpüyorum 1 hafta giremeyeceğim tatilden dolayı hepinizin bayramı kutlu olsun güzel huzurlu sağlıklı bir bayram diliyorum hepinize bayram dönüşü görüşürüz iyi akşamlar canlarım benimmmmmmmmmmmm
kızlar ahh bugün aşk günümüzdü galiba.. ne güzel geçmişe gidip döktürmüşsünüz...
small canım senin akıntının ne olduğunu anlayana kadar ben hastalandım bileeeeeee..
eğer sende hastalanıyorsan geçen seferki gibi birlikte olduk demektir
tatile giden arkadaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum. kazasız belasız tekrar kavuşmayı nasib etsin güzel Allahım :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?