Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

aa sende güzel olursun kuzum benim ayrıca da hemencik vercez kiloları dimi amaaaa

hoşgeldin canım, benim, 4. günü çıkmıştı idrar testinde, 1-2 gün daha bekle istersen

Hoşbuldum sağol şekerim işte o beklemek öyle zor ki bu ay nedense hamileyim gibi hissediyorum ama hadi bakalım hayırlısı..

Hoşbuldum sağol şekerim işte o beklemek öyle zor ki bu ay nedense hamileyim gibi hissediyorum ama hadi bakalım hayırlısı..

beklemenin ne zor olduğunu çok iyi bilirim hayatım inş gönlünden geçen gerçek olur ve hamiş haberini alırız canım... bize de haber ver heee

sağol canım bir idrar kaldı onuda aşıya gittiğimde yaptırırım tansiyonumuda ölçtürdüm gitmişken oda iyi
amin canım inşl
amin canımcım inşl
canım her bünye bir değil ada mesela ilk 3ayda zayıfladı ben hiç kilo alamadım ilk 3ayda ama çok kilo alanda varmış önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo almak onada dikkat ederiz zaten canımz ne istiyorsa yeriz ama yürüyüşümüzüde yaparız sonrada meleklerimizi emzirip o kiloyu hemencecik veririz inşl
hoşgeldin canım ben 6.gün yaptım idrarda çıkmıştı ama ben hamile olduğumu düşünmediğim için o kadar faza bekledim 3.gün ya istersen

inşl canım dediğin gibi içim rahat eder
dimi ama gelsin melekler kilolar verilir

ivit yawrum, oğlum olursa sorucak bunların hesabını sizeeeee

nırç kızın olacak senin o olsun istediğimden değil öyle hissettiğim için kendimde hiç hissetmemiştim mesela ama seninki kızmış gibi doğuyor içime
ablanın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
adaaaaaaaaa geldin mi dökül bakalım nerdesin dünden beri

adaaaaaaaa nerdesin kuzum yaaaa... geçmişi okumadan yaz çatladık heee, merak ettik seni çookkk

ayy bende bi gece rüya görünce çok etkilendim canım ama dediğim gibi yeterki sağlıklı olsun, hiç ama hiçç önemli değil cinsiyeti... bakalım hislerin doğru çıkcakmı kuzum
yok ablamında daha belli olmadı, emin değilim demiş geçen baktığında, ablamda emin değilsen söleme demiş bi sonraki kontrolde belli olur sanırım

canlar afeyet olsun ben yemeğe geçiyorum
afiyet olsun canım
tabiki canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil sadece merak ediyoruz acaba kızımızmı olacak oğlumuzmu olacak diye sadece seninki benim içime öyle doğuyor tabi sağlıklı olsunda gerisi teferruat
bende yemege cıkıyorum gelınce okurum artık

sanada afiyet olsun canım

evet bitanem yaa paşamı çok üzüyorum ben, babam ödeyecekmiş canıma minnet didim bende, çıkacağım işten valla çok sabırsızlanıyorum
canımcım gözlük numaran belli olsun hele bir belkide kızarıklıktan dolayıdır bitanem, haftaya gideceksin simi inş. bişey olmaz. Benimde gözlerim hafif bozuk liseden sonra bi süre taktım gözlük ama takmıyorum artık çok zorlamıyor, arada bi hani kıyafete uygun olunca takıyordum valla herkes çok beğeniyordu,sürekli takınca zor tabi ama arada takılan gözlükler hoşuma gider benim canım.
anlatacagım kuşum
aynen canım bi arkadaşlık kuruyoruz nasıl kıyabilirizki buna, hele ben küçük bi sıkıntıda hemencik size yazıyorum. Çenem düştü sizin sayenizde iyice

geldim bitanem sende tahlillerini vermişsin tatlım,
esininkinede kuymuşsun hemencik isim, seninkine ne koysak hakkaten. Prenses olacagı kesin zaten
canımcım bende kullanmıştım aynı etki bende yaptımı diye düşünüyorum ama tam hatırlayamadım son hafta ve hamiş kalınca çok uykum olduğunu iyi biliyorum inş, miniğin anne ben burdayım diyor
bebktendir inşalh
koyarım bitanem sizimi kıracagım akşam eşime çektireyim de ,koyarım göbüşümü
amin canım inşallah.ama bu aralar başka bişey düşünemez oldum ya.aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.
oyy kuzum yaa üzme kendini, elbet gelecek miniğin sana en yakın yoldaş olacak bitanem o zaman gezersiniz bebeğinle, Allah tez zamanda versin inşallah. Tedavi sırasında insan çok düşünüyor sabırsızlanıyor, benimde tedavim çok uzun olmuştu yaradır, rahim filmidir falan derken çok sıkıntı çekmiştim ama sonra bunlar bile bebeğime yaklaştırıyor ben bişey yapamam Allah vercek demiştim onun soğukkanlığımı oldu bende bilmiyorum ama aşılama zamanı çok rahattım artık, gelecek bi gün diyordum, bunu demek bile insanı rahatlatıyor bitanem , üzme kendini elimizden gelen bişey yok çünkü.
herkeşler nereye kayboldu yineeeeee
adacım nerde kaldın kuzum :26:
geldim kuzum
canlarım sağolun düşünmüşsünüz
geldim kuşum
ayy ben çok kötü bi insanım galiba baksana herkezin canını istetmişim.
yaaaa evet yaa özellijkle üsütnde durmak istemedim canım çekmesin diye, ah seni seniiiii
herkeşlere günaydınnnnnnnnnnn arkidişlerr

Adacım nerelerdesin yaaaa merak ettik
sağol kuşum merak etmişsiniz
geldim b,tanem
ivit yawrum, oğlum olursa sorucak bunların hesabını sizeeeee

hele benim oğlum ne yapacak sizlere ben düşünemiyorum bile, paşama hepiciğiniz kız dedi hepinizin üstüne çişini yapacak oğlum, başta babasının.

Canım rüyan hayır olsun ,esinde görmüş rüyasında bak, bende görmüştüm ondan sonra hep diyordum oğlum olabilir diye,

Canlar gelelim bana, sağolun hepiniz merak etmişsiniz .Dün o kadar kötüydüm ki gecede uyuyamamıştım , sabah kalkmaya halim yoktu, eşimde perşembe gideriz dra dedi. Hastaneye gidecek halim yoktu ama işten durutmadılar bende ofise gittim, bikaç iş yaparken fenalaştım. elim ayağım tutmadı nerdeyse bayılacaktım, eşimi aradılar taksiye bindim dra gittim, ama bebeğime bişey olacak diye o kadar korktum ki kendi derdimi bıraktım karnımı tutuyorum , bebeğime bişey oldu sandılar ağladım bende başım fena dönüyordu. Drumuz hemen içeri aldı beni zaten, ne oldu kız sana kavak gibi devrilmişsin dedi. Bebeğimizi gördük çok şükür iyiydi ay nasıl hareketli bi görseniz elini açıyor oynatıyor ayakları öyle , sanki dans ediyor gibiydi içimde, tekmelerini hissettim zaten. Şükür bebeğimizde bişey yok çişini de yapıyormuş artık gayet iyi dedi, kendi drumuzun yakın arkadaşı varsağolsun oda hep ilgilendi bende bakayım dedi onunla birlikte baktılar, oğlumuz dr konusunda çok şanslı 2 dr birden muayene etti, tabi ekran onlara dönük olunca ben tam göremedim kalkıp bakıyorum hani nerde diye, drumuz da bi sen görmesen olmuyor yani, meraklı seni dedi güldüler Sonra kendime geldim baksana sen beni ve oğlunu görmek istemişsin hastalığındna falan değil didi görünce iyi oldun bak dedi moral verdi. İdrar testi istedi bugün çıkacak sonuç.Hala zayıfsın dedi filinta gibimi doğuracağım illa diyorsun dedi yiyorum ama dedim 59 dan 61 olmuşum ya çok az buldu ayda 1,5 kilo alman lazım 3 ay tamam almaman normal ama çok ye dedi, bebişin kilosu iyiymiş aslında ama :26:

Tam içeri girerken mesane için ayrı bakan dr gördü bizi adam hemen savunmaya geçti size daha perşembe bakmıştım ama dedi, eşimde size değil hocam kendi drumuz bakacak didi ohh içim rahtladı koçişimin ağzına sağlık didim, drumuza da anlattık geçen haftada böyle oldu şimdide böyle oldu diye güldü bize.Bende didim siz varken niye ona baktırayım hıh Şimdi biraz daha iyiyim şükür. Eve geldim dün biraz uyudum patron aradı ona uyandım Allahım hasta olduğumu bildiği halde iş soruyor halaaa, birde yarın iyi olursan devam ederiz diyor, dedim sana da işine de drumuz vitamin verdi sadece, boşuna ilaç yüklemeyelim dinlenirsende aynı vakitte iyi olursun dedi

Ayy çok yazdım canlar kusura bakmayın:26:

hadi gözün aydın adacım bişey yokmuş.demek dans ediyo sizin paşa:)ayy canım ya melek onlar melek.

anne adayı arkadaşlarım size bişey diyim bebişlerinize anne karnında kuran-ı kerim dinletin.karakteri bilem çok güzel olurmuş.bide yusuf suresini dinletince yusuf as gibi güzel olurmuş bebiş:)

merak ettik tabisi tatlım kötü olmuşsun geçmiş olsun dikkat et kendine bak paşanında hiçbişeyi yokmuş maşallah çişinide yapıyormuş ohhhhh rahatlamışsındır artık takılma paşan gayet iyi yerinde ama kiloyu az alıyormuşsun gerçi bebişin kilosu iyiyse neden ye diye ısrar ediyor drun :26: ama drun ye diyorsa ye kuzum paşan için yiyeceksin içeceksin güzelce bakacaksın kendine ve paşana

Ayy kuzum geçmiş olsun ama bak paşa ayağına getirtmiş sizi gördün mü şükür ki bişiyi yokmuş, sıpaya bak hele bi de dans mı ediyo içerde diğer dr da sizi görünce korkmuş baksana, yine mi bunlar geldi die korktu herhal
demekki artık bol bol yiyeceksin kuzum patronlr hastalıktan anlamaz kuşum biliyosun,varsa yoksa işleri görülsün onların. ama accık daha sık dişini bak ayrılcaksın, hiç miniğini de üzme bitanem bol bol dinlenmeye çalış...

anne adayı arkadaşlarım size bişey diyim bebişlerinize anne karnında kuran-ı kerim dinletin.karakteri bilem çok güzel olurmuş.bide yusuf suresini dinletince yusuf as gibi güzel olurmuş bebiş:)

aa ilk defa duydum güzelim, paylaşımın için sağol

adacım hosgeldın canım,

merak ettık senı gırmeyınce neysekı bebısını gorup rahatlamıssın bak sen elma kurduna bırde dans edıyor ondan basın donmustur senın
neyse cısınıde yapıyormus hadı gozunaydın adacım yaa
sende kotu olmussun ama doktorun dedıgı gıbı duzelmıs bebısını gorunce
ayy canım bol bol yemek ye sen al bıraz kılo guzelım yemek yapıp yapıp gonderelım sana yeterkı kılo al

adacım geçmiş olsun canım dün kötülenmişsin neyseki oğlunu görünce kendine gelmişsin maşallah bak herşey yolundaymış çişinide yapıyormuş artık sende bundan sonra boşuna evham yapıp üzme oğlunu olurmu birazdaha serin kanlı ol senin sayende çocuk panik atak olacakşaka bir yana çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına bebeğinin kilosu iyiymiş ama doktorun yinede kilo al diyor sana o zaman yemene dikkat et sen toplamda mı 59dan61 oldun yoksa geçen aydan bu aya mı eğer öyyleyse zaten normal oluyorya

asyacım paylaşımın için teşekküler canım aklımızda bulunsun bunuda yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…