yıldızcım herkes senınkıne kız dıyor seker
aa sende güzel olursun kuzum benimayrıca da hemencik vercez kiloları dimi amaaaa
hoşgeldin canım, benim, 4. günü çıkmıştı idrar testinde, 1-2 gün daha bekle istersen
Hoşbuldum sağol şekerim işte o beklemek öyle zor ki bu ay nedense hamileyim gibi hissediyorum ama hadi bakalım hayırlısı..
sağol canım bir idrar kaldı onuda aşıya gittiğimde yaptırırım tansiyonumuda ölçtürdüm gitmişken oda iyigünaydın esincim, demek yaptırdın testlerini hadi hayırlı olsun... diğerlerinide başka zaman yaptırırsıninş hayırlı sonuçlar alırsın..
bakalım bende dün kız bebek görünce etkilendim çok acaba malum mu oldu diegörücez bakalım ne gelecek hayırlısıyla
amin canım inşlhadi bakalım esincim hayırlı haberler getir yarın inşallah bi sorun yoktur.
halevcim inşallah güzel bi ev sizede bizede nasip eder allahım.bu arada 48 kiloyla sen top gibi falan olmazsın.asıl ben fena olurum gibime geliyo 66 kiloyum.boyumda 168.hamiş kalmadan 60 kilo olsam süper olacak.
yıldızcım sankim kız gelecek gibime geliyo sana ama hayırlısı ikiside kabulümüz nede olsa ikisinden de yok.
amin canımcım inşlhoşgeldin canım demek bütün tahliller için kanını verdin idrarı da bi dahaki gitmene verirsin inşanllah kan değerlerin gayet iyi çıkar canım
ay bilemedim kuzu kiloya elverişli bi yapım var o yüzden alırım herhalde kız kardeşim çoooookkk zayıftır ama hamileliğinde bi şişti çok güzel oldu tabi yakıştı ona ve şimdi eser yok kilolarından bende yani şişersem verebilirmiyim ki
hoşgeldin canım ben 6.gün yaptım idrarda çıkmıştı ama ben hamile olduğumu düşünmediğim için o kadar faza bekledim 3.gün ya istersenArkadaşlar selamm,
kadınlar kulübünde yeniyim konu başlığınız dikkatimi çekti bnde tüm testlerini tamamlayıp şimdide ha bu ay ha bir sonraki ay die bebişinin gelmesini bekleyenlerdenim. Bnim reglim henüz bir gün geçti ama ne zaman test yapsam çıkar acaba 3 gün geçmesi yeterli olurmu ki?
esincim hosgeldin hadı bakalım yaptırmıssın tahlıllerı sonuclarıda guzel cıkar ıcın rahat etmıs olur guzelım
asyacım kızlar sana o kadar dedı ama sen dınlemedın sıldın bak yagmur yagdı neyse bır daha sılersın sen duramazsın sımdı
yıldızcım herkes senınkıne kız dıyor seker
halevcım aman alalım kıloları ne yapalım bır sekılde verılır kılolar gerı yeterkı gelsın mınıklerımız
ivit yawrum, oğlum olursa sorucak bunların hesabını sizeeeee
nırç kızın olacak senin o olsun istediğimden değil öyle hissettiğim için kendimde hiç hissetmemiştim mesela ama seninki kızmış gibi doğuyor içime
ablanın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
adaaaaaaaaa geldin mi dökül bakalım nerdesin dünden beri
afiyet olsun canımcanlar afeyet olsun ben yemeğe geçiyorum
tabiki canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil sadece merak ediyoruz acaba kızımızmı olacak oğlumuzmu olacak diye sadece seninki benim içime öyle doğuyor tabi sağlıklı olsunda gerisi teferruatayy bende bi gece rüya görünce çok etkilendim canım ama dediğim gibi yeterki sağlıklı olsun, hiç ama hiçç önemli değil cinsiyeti... bakalım hislerin doğru çıkcakmı kuzum
yok ablamında daha belli olmadı, emin değilim demiş geçen baktığında, ablamda emin değilsen söleme demişbi sonraki kontrolde belli olur sanırım
bende yemege cıkıyorum gelınce okurum artık
evet bitanem yaa paşamı çok üzüyorum ben, babam ödeyecekmiş canıma minnet didim bende, çıkacağım işten valla çok sabırsızlanıyorumayyyy arkidişler işlerim bitmedi henüz hepisini yazdım şuan imzadan çıkmalarını bekliyorum sonrasında mühürleyip fotokobisini çekicem harmanlayıp evrağa vericem ayyyyyyyyyy yap yap bitmiyi yaaaa
Adacım madem kayınpederin kapatacak borcunuzu boşver kuzum patronunun halden anladığıda yok zati çalışma gitsin tatlım senden paşandan önemli mi sanki
Narım o zaman 2 dene kullandırtayım kocişime yarından itibaren ayyyy aç mı tokmu içsin bacım yaaa onuda söleyiver kuzucan
yavlularım ben hiç hoşlaşmam sosiden, sucuktaneti de yağsız olursa yerim
canımcım gözlük numaran belli olsun hele bir belkide kızarıklıktan dolayıdır bitanem, haftaya gideceksin simi inş. bişey olmaz. Benimde gözlerim hafif bozuk liseden sonra bi süre taktım gözlük ama takmıyorum artık çok zorlamıyor, arada bi hani kıyafete uygun olunca takıyordum valla herkes çok beğeniyordu,sürekli takınca zor tabi ama arada takılan gözlükler hoşuma gider benim canım.adacım madem kayınbaban ödeyecek canı sıkıntı yapmazsın sende hem kendine hem paşana bırakırsın işi eyvallahın olmaz zaten duyarsız insanlar işlerine geldiği gibi davranıyolar
narcım gözümde alerji çıktıya canım damla verdi kullanyorum dünden beri gözümede astigmat dedi ama tamda teşhis koyamadı çünkü kızarıklıktan dolayıda bulanık görebileceiğimi söyledi o yüzden haftay pazartesi tekrardan gidicem canım küçük harflari gözümü zorlayarak seçtim çünkü inşlda kızarklıktandır diyorum ama değilsede derecesi düşükse hiç bişe kullanmasam olurmu diye tklif edeyim diyorum
gözlük kullanamam biliyorum lenside çok çok iyi kullanmak lazım yorucu olur bana sanırımayy birden üşendim edense hiç huyum değildir ama
bugün herkesi baya yoğunmuş valla pek sohbet olamadı şu yoğun günleri bir atlatsak inşl
anlatacagım kuşumherkeslere günaydınnn
esincim, inş gözlük felen takmana gerek kalmaz, kızarıklıktan dolayı görememişsindir umarım.. ama derecen düşükse bile kullanmazsan artar biliyosun
günaydın ranacım, demek 20 den sonra rahatlayacaksın sende. . walla çok tordular seni arkadaşım, bitsin artık bu yoğunluk
narcım, bugün daha rahatmışsın sende, ooh iyi bol bol gelirsin artık
dün de çok üşümüşsün hayatım aman dikkat et bebişinide üşütme içerdedemek büyük gün salı, inş Rabbim bu sefer geri çevirmez ve meleğin göbüşündedir hayatım
progestan bende kullanıyorum, benimde bildiğim eğer adet gelecekse, ilacı bıraktıktan 3 gün sonra geliyor. ama eminde değilim sadece duyduğum bu hayatım...
adacım sen nasıl oldun güzelim daha iyimisin?
halevcim sen nasılsın cnm?
asyacım naptın izmir işini gittinizmi güzelim?
nurcum senin yaramaz rahat vermiyomu yine, gelmiyosun kuzum?
sevdecim seni de özledik artık, bi uğra kuşum
artık diğer gelmeyenlere yazmıyorumbiz daimiler hep burdayızda , sonradan aramıza aldıklarımız nedense, işleri bitince heralde gelmez oldular, kendileri bilir biz bize yeteriz şekerler
aynen canım bi arkadaşlık kuruyoruz nasıl kıyabilirizki buna, hele ben küçük bi sıkıntıda hemencik size yazıyorum. Çenem düştü sizin sayenizde iyicekuzum valla haklısın alınganlık dicem ama değil. Buralarda işi bitenler dediğin gibi gidiyo genelde. Ya hamile kalanlar yada buna ara verenler artık gelmez oluyo. O yüzden ben geçenlerde asya ve esine teşekkür etmiştim ya şimdide sana teşekkür ediyorum aynı şekilde yıldızcım biz burada sadece hamileliği beklemiyoruz. Aynı zamanda hayatımızı paylaşıyoruz hamile kalınca da bebeklerimizi büyütme safhalarını yaşıcaz beraber o yüzden ben de anlamıyorum bu mantığı canım. Neyse dediğin gibi canları sağolsun biz bize yeteriz
geldim bitanem sende tahlillerini vermişsin tatlım,günaydın canlarım
ranacım denetiminiz bitmiş ama toplantılar devam ediyomuş canım kolay gelsin ayın 20 gelsinde biraz rahat et artık çok yoruldun gerçekten
narcım belirt,lerin varmış bitanem inşl bu seferki adet değil bebek belirtisidir eşinle test günüde belirlemişsiniz haftaya daslıya gün saymaya başladık inşl güzel haberler alırız dediğin gibi br tedavi süreci olunca insan daha çok beklenti içine giriyor
dünde çok üşümüşsün hayatım hava çok soğuktu ama dün dikkat et kendine bugün sıkı giyinseydin birde sıcak sıcak bişeyler içte önlemini al belki ilaç kullanamıyosundur
halevcim eşin başladı demek ilaca şifa olsun hayatım
asyacım kolay gelsin ama çok yorma kendini haftaya tedaviye başlayacaksın dur biraz dinlen
yıldızcım derece düşüksede gözlük kullanmak derecesini sabitlemiyoki sadece daha net görmeyi sağlıyor öyle değilmi amam neyse şimdiden düşünmeyeyim ben bunu miniğin nasıl rahat bırakıyomu seni
adacım doktorda inşl miniğini tüm ayrıntılarıyla görüp gelecek
canlarım sizlere katılıyorum gelmeyen arkadaşları sallayın gitsin biz burda çok farklı güzel bir arkadaşlık kurduk ve bunu devam ettiriyoruz ama olarınki işleri düşüp bitince gidicek kadarmış öylesininde gereği yok zaten dediğiniz gibi hamileliğimizi burda geçirip bebeğimizi büyütecez onu 9ay annesiyle beleyen hatta 9aydanda önce bekleyen teyzeleri görmesinmi minik yiğenlerini
kızlar ben bugün güya test yaptırmaya gidicektim ama sabah tel çaldı kapattım geri yattım çok uyku vardı kaç günün yorgunluğunu attım resmen bugün kendime tatil verdim dinlenecem inşl yarın sabah giderim şimdi karnımızı doyuralım kahvsltı yapmayanlar gelsinnnnnnnn
esininkinede kuymuşsun hemencik isim, seninkine ne koysak hakkaten. Prenses olacagı kesin zatengünaydın uykucu anneeeeeiyi etmişin kuzum uyumakla, yoruldun kaç gündür iyi gelmiştir. haa esincim bu arada, tsh testi için aç karnına git emi güzelim
benm ufaklık iyi şükür cnm, annesine rahat veriyo şimdilik bakalım.
adanınkine elma kurdu dioduk, seninkide FINDIK KURDU olsunbenimki ne olur siz düşünün artık
ayy evet bu kadar bekledik bu bebişleri, teyzeleri ile beraber... hepiciğimizin bebişleri olunca onları paylaşcaz burdaayy çok heyecanlı değil mi amaaaa
afiyet olsun bebişim biz doyurduk karnımızı...
canımcım bende kullanmıştım aynı etki bende yaptımı diye düşünüyorum ama tam hatırlayamadım son hafta ve hamiş kalınca çok uykum olduğunu iyi biliyorum inş, miniğin anne ben burdayım diyoray yıldızcım ada yazcağıma asya yazmışım yanlışlıkla Allah söyletti heralde. Demek ada doktora gitcekti bugün unutmuşum ben onu işallah iyi haberlerle gelir. Ya yıldız bu ilaçmı uyku yapıyo bende yoksa??? Çok fenayım hakkaten arada da baş dönmesi yaşıyorum. Geçen hafta kullanırken hiç bu yan etkiler olmamıştı şimdi niye çıktı beni umutlandırmak içinmi :44:
bebktendir inşalhkız asyaaa seni temizlik kolu başkanı seçiyorum topicimizde bu ne ayolhadi bakalım bekliyorz seni izmircenek güzel haberler versin benim memleketim sana işallah kuzucum
esincim demek dinlendin güzelce iyi olmuş canım yarın gidersin arada tembellik iyidir. gözlüğüde düşünme şimdiden daha kesinleşmiş bişey yok nede olsa
ada gelmedi hala doktordan sanırım
ranacım kız elini çabuk tut bizde yetişelim şu cadılara bak isimlerde başladı elma kurdu fındık kurdu... ama hala göbüşlerin resimini göremedik geçenlerde söyledim hepsi duymazlıktan geldi
yıldızcım ben de anlamadım bakıyorum progestan uyku ve baş dönmesi yapar diyor. iyide ben bunu çarşambadan beri kullanıyorum hiçbişey yapmadı 2 gündür haşat etti beni. işallah bebektendir güzelim takılmamaya çalışıyorum bir de kafamı kaldırabilsem
koyarım bitanem sizimi kıracagım akşam eşime çektireyim de ,koyarım göbüşümüwalla kuzum ilaçtan da olabilir ama olmayabilirde.. temennimiz ilaçtan olmaması tabiii1 hafta daha sabredecez bakalım güzelim. akşamları erken uykun felen geliyomu?
sen dedin emme benim göbeğim felen yokki kuzum :26: o yüzden koyamıom foto felen
göbekleri büyük olanlar koysun, en küçük biziz bilion nurla berabersonrada sen, rana, halev ve asya olacak inş. sıramızı size devredecez :116:
adanın büyümüştür mesela göbüşü, esininde başlamıştır büyümeye, koysunlarda görelim
oyy kuzum yaa üzme kendini, elbet gelecek miniğin sana en yakın yoldaş olacak bitanem o zaman gezersiniz bebeğinle, Allah tez zamanda versin inşallah. Tedavi sırasında insan çok düşünüyor sabırsızlanıyor, benimde tedavim çok uzun olmuştu yaradır, rahim filmidir falan derken çok sıkıntı çekmiştim ama sonra bunlar bile bebeğime yaklaştırıyor ben bişey yapamam Allah vercek demiştim onun soğukkanlığımı oldu bende bilmiyorum ama aşılama zamanı çok rahattım artık, gelecek bi gün diyordum, bunu demek bile insanı rahatlatıyor bitanem , üzme kendini elimizden gelen bişey yok çünkü.amin canım inşallah.ama bu aralar başka bişey düşünemez oldum ya.aklımdan çıkarmak istiyorum ama olmuyor.
geldim kuzumherkeşler nereye kayboldu yineeeeee
adacım nerde kaldın kuzum :26:
canlarım sağolun düşünmüşsünüzben burdayım canım yoklamalara cevap verıyorum ama pek aktıf degılım maalesef
bende ada geldımı acaba dıye baktım ama henuz gelmemıs neyse gelır belkı bırazdan merak ettık elma kurdunu kız sneınkıne ne dıycez bız :44:
geldim kuşumya benimde canım istedi poaça sıcak sıcak valla üşenmesem yapacaktım ama ben bu hafta o limiti yeterince doldurdum diye gözüm kesmedi acıkmıştımda bi çorba yaptım az öncede sevgili eşim geldi onunla ilgilendim
ada hala gelmemiş
halev nar güle gle canlarım yarın görüşrz
yaaaa evet yaa özellijkle üsütnde durmak istemedim canım çekmesin diye, ah seni seniiiiiayy ben çok kötü bi insanım galiba baksana herkezin canını istetmişim.
sağol kuşum merak etmişsinizherkeşlere günaydınnnnnnnnnnn arkidişlerr
Adacım nerelerdesin yaaaa merak ettik
geldim b,tanemgünaydınlar.sabah şerifleriniz hayır olsun.hava pek bi kapalı burda yağmur atıştırıyor.camlarım gitti
yıldızcım o rüyaları bende çok görüyorum gerçekten çok güzel bir duygu.Allahım en kısa zamanda gerçektede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ada hala gelemedi inşallah iyidir.
halevcim ranacım demek yoğunsunuz sizlerde.çalışın bakalım nereye kadar gidecekse.
ben eşime diyorum benim atamam olsa heralde emekli olana kadar çalışmam ben istifa eder çıkarım diyorum:)başlamadan emeklilik düşünüyorum nası ama.oda istersen hiç başlama diyo.ama ben istiyorum hem maddi hem manevi açıdan çalışmam gerek.bu devirde tek bi memur maaşıyla geçinmek zor.daha evimiz bile yok.işe başlayınca hemen kredi çekip bi ev almayı düşünüyorum.
ivit yawrum, oğlum olursa sorucak bunların hesabını sizeeeee
Canlar gelelim bana, sağolun hepiniz merak etmişsiniz .Dün o kadar kötüydüm ki gecede uyuyamamıştım , sabah kalkmaya halim yoktu, eşimde perşembe gideriz dra dedi. Hastaneye gidecek halim yoktu ama işten durutmadılar bende ofise gittim, bikaç iş yaparken fenalaştım. elim ayağım tutmadı nerdeyse bayılacaktım, eşimi aradılar taksiye bindim dra gittim, ama bebeğime bişey olacak diye o kadar korktum ki kendi derdimi bıraktım karnımı tutuyorum , bebeğime bişey oldu sandılar ağladım bende başım fena dönüyordu. Drumuz hemen içeri aldı beni zaten, ne oldu kız sana kavak gibi devrilmişsin dedi. Bebeğimizi gördük çok şükür iyiydi ay nasıl hareketli bi görseniz elini açıyor oynatıyor ayakları öyle , sanki dans ediyor gibiydi içimde, tekmelerini hissettim zaten. Şükür bebeğimizde bişey yok çişini de yapıyormuş artık gayet iyi dedi, kendi drumuzun yakın arkadaşı varsağolsun oda hep ilgilendi bende bakayım dedi onunla birlikte baktılar, oğlumuz dr konusunda çok şanslı 2 dr birden muayene etti, tabi ekran onlara dönük olunca ben tam göremedim kalkıp bakıyorum hani nerde diye, drumuz da bi sen görmesen olmuyor yani, meraklı seni dedi güldülerSonra kendime geldim baksana sen beni ve oğlunu görmek istemişsin hastalığındna falan değil didi görünce iyi oldun bak dedi moral verdi. İdrar testi istedi bugün çıkacak sonuç.Hala zayıfsın dedi filinta gibimi doğuracağım illa diyorsun dedi yiyorum ama dedim 59 dan 61 olmuşum ya çok az buldu ayda 1,5 kilo alman lazım 3 ay tamam almaman normal ama çok ye dedi, bebişin kilosu iyiymiş aslında ama :26:
Tam içeri girerken mesane için ayrı bakan dr gördü bizi adam hemen savunmaya geçti size daha perşembe bakmıştım ama dedi, eşimde size değil hocam kendi drumuz bakacak didiohh içim rahtladı koçişimin ağzına sağlık didim, drumuza da anlattık geçen haftada böyle oldu şimdide böyle oldu diye güldü bize.Bende didim siz varken niye ona baktırayım hıh Şimdi biraz daha iyiyim şükür. Eve geldim dün biraz uyudum patron aradı ona uyandım Allahım hasta olduğumu bildiği halde iş soruyor halaaa, birde yarın iyi olursan devam ederiz diyor, dedim sana da işine de drumuz vitamin verdi sadece, boşuna ilaç yüklemeyelim dinlenirsende aynı vakitte iyi olursun dedi
Ayy çok yazdım canlar kusura bakmayın:26:
hele benim oğlum ne yapacak sizlere ben düşünemiyorum bile, paşama hepiciğiniz kız dedihepinizin üstüne çişini yapacak oğlum, başta babasının.
Canım rüyan hayır olsun ,esinde görmüş rüyasında bak, bende görmüştüm ondan sonra hep diyordum oğlum olabilir diye,
Canlar gelelim bana, sağolun hepiniz merak etmişsiniz .Dün o kadar kötüydüm ki gecede uyuyamamıştım , sabah kalkmaya halim yoktu, eşimde perşembe gideriz dra dedi. Hastaneye gidecek halim yoktu ama işten durutmadılar bende ofise gittim, bikaç iş yaparken fenalaştım. elim ayağım tutmadı nerdeyse bayılacaktım, eşimi aradılar taksiye bindim dra gittim, ama bebeğime bişey olacak diye o kadar korktum ki kendi derdimi bıraktım karnımı tutuyorum , bebeğime bişey oldu sandılar ağladım bende başım fena dönüyordu. Drumuz hemen içeri aldı beni zaten, ne oldu kız sana kavak gibi devrilmişsin dedi. Bebeğimizi gördük çok şükür iyiydi ay nasıl hareketli bi görseniz elini açıyor oynatıyor ayakları öyle , sanki dans ediyor gibiydi içimde, tekmelerini hissettim zaten. Şükür bebeğimizde bişey yok çişini de yapıyormuş artık gayet iyi dedi, kendi drumuzun yakın arkadaşı varsağolsun oda hep ilgilendi bende bakayım dedi onunla birlikte baktılar, oğlumuz dr konusunda çok şanslı 2 dr birden muayene etti, tabi ekran onlara dönük olunca ben tam göremedim kalkıp bakıyorum hani nerde diye, drumuz da bi sen görmesen olmuyor yani, meraklı seni dedi güldülerSonra kendime geldim baksana sen beni ve oğlunu görmek istemişsin hastalığındna falan değil didi görünce iyi oldun bak dedi moral verdi. İdrar testi istedi bugün çıkacak sonuç.Hala zayıfsın dedi filinta gibimi doğuracağım illa diyorsun dedi yiyorum ama dedim 59 dan 61 olmuşum ya çok az buldu ayda 1,5 kilo alman lazım 3 ay tamam almaman normal ama çok ye dedi, bebişin kilosu iyiymiş aslında ama :26:
Tam içeri girerken mesane için ayrı bakan dr gördü bizi adam hemen savunmaya geçti size daha perşembe bakmıştım ama dedi, eşimde size değil hocam kendi drumuz bakacak didiohh içim rahtladı koçişimin ağzına sağlık didim, drumuza da anlattık geçen haftada böyle oldu şimdide böyle oldu diye güldü bize.Bende didim siz varken niye ona baktırayım hıh Şimdi biraz daha iyiyim şükür. Eve geldim dün biraz uyudum patron aradı ona uyandım Allahım hasta olduğumu bildiği halde iş soruyor halaaa, birde yarın iyi olursan devam ederiz diyor, dedim sana da işine de drumuz vitamin verdi sadece, boşuna ilaç yüklemeyelim dinlenirsende aynı vakitte iyi olursun dedi
Ayy çok yazdım canlar kusura bakmayın:26:
anne adayı arkadaşlarım size bişey diyim bebişlerinize anne karnında kuran-ı kerim dinletin.karakteri bilem çok güzel olurmuş.bide yusuf suresini dinletince yusuf as gibi güzel olurmuş bebiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?