günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın,
iş yapmaktan karnımı zor doyuruyorum haa
ayy ben çok kötü bi insanım galiba baksana herkezin canını istetmişim.
günaydın arkadaşlarım hepinize
eee ada gelmemiş :44: alla alla neyse bugun gelır herhalde ınsallah kotu bırsey yoktur
herkeşlere günaydınnnnnnnnnnn arkidişlerr
Adacım nerelerdesin yaaaa merak ettik
bende iyiyim canım sağolasın valla yaa biz kurtarcaz bu sırketleri ama benım ıcın ıyı oluyor yemek yememek zayıflarım belkı
ama sen ye kuzum zaten bır derı kemıksın nerdeyse sana hamılelık cok yakısrı
günaydın güzeller
nasılsınız bakalım? ada hala gelmemiş, bugün gelir heralde, merak ettirdi kendini çok
kızlar dün gece çok güzel bir kız çocuğu gördüm, o kadar kolay doğum yapıodum ki, sabaha kadar bebekle ilgilendim, çok güzeldi
teşekkür edirem kuzum ama bi deri bi kemik değilim ben aç olsam da göbüşüm şişiyor tok olsamda şişiyor48 kiloyum ama minyon olduğumdan kilomu göstermiyorum eğer hamiş olurda kilo alırsam top gibim olurum yuvarlanırım artıkın yollarda
günaydın güzeller
nasılsınız bakalım? ada hala gelmemiş, bugün gelir heralde, merak ettirdi kendini çok
kızlar dün gece çok güzel bir kız çocuğu gördüm, o kadar kolay doğum yapıodum ki, sabaha kadar bebekle ilgilendim, çok güzeldi
günaydın Yıldızcım hoşgeldin rüyan hayırlara çıkar inşallah
bugün Esinde kan verecekti naptı ki
Adamızda gelemedi bi türlü zaten rahatsızdı umarım iyidir
günaydınlar.sabah şerifleriniz hayır olsun.hava pek bi kapalı burda yağmur atıştırıyor.camlarım gitti
yıldızcım o rüyaları bende çok görüyorum gerçekten çok güzel bir duygu.Allahım en kısa zamanda gerçektede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ada hala gelemedi inşallah iyidir.
halevcim ranacım demek yoğunsunuz sizlerde.çalışın bakalım nereye kadar gidecekse.
ben eşime diyorum benim atamam olsa heralde emekli olana kadar çalışmam ben istifa eder çıkarım diyorum:)başlamadan emeklilik düşünüyorum nası ama.oda istersen hiç başlama diyo.ama ben istiyorum hem maddi hem manevi açıdan çalışmam gerek.bu devirde tek bi memur maaşıyla geçinmek zor.daha evimiz bile yok.işe başlayınca hemen kredi çekip bi ev almayı düşünüyorum.
günaydınlar.sabah şerifleriniz hayır olsun.hava pek bi kapalı burda yağmur atıştırıyor.camlarım gitti
yıldızcım o rüyaları bende çok görüyorum gerçekten çok güzel bir duygu.Allahım en kısa zamanda gerçektede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
halevcim ranacım demek yoğunsunuz sizlerde.çalışın bakalım nereye kadar gidecekse.
ben eşime diyorum benim atamam olsa heralde emekli olana kadar çalışmam ben istifa eder çıkarım diyorum:)başlamadan emeklilik düşünüyorum nası ama.oda istersen hiç başlama diyo.ama ben istiyorum hem maddi hem manevi açıdan çalışmam gerek.bu devirde tek bi memur maaşıyla geçinmek zor.daha evimiz bile yok.işe başlayınca hemen kredi çekip bi ev almayı düşünüyorum.
günaydın canlarım ben geldim yok kızlar bugün tembellik yapmadım gittim dün çok çok yorgunluk vardı bel ağrım vrdı önceki iki gün çok yorulduğumdan dolayı yoksa canım tezdirbenim öyle derler
tahlillerimi yaptırdım tsh tam kan sayımı toxsoplazmasis ıgg ve ıgm bide idrar yaptıracaktım ama doktor reçeteye yazmamış bende kan için sıraya girince farkettiğimden geri çıkmak isemedim onuda bidahaki gidişime yaptırırm yarın öğlen çıkıcak sonucum inşl herşey yolundadır
yıldızcım rüyan hayra çıksın inşl senin kızın olacak zaten ben öyle hissediyorum bende hamile kalmadan öyle bir rüya görmüştüm çok güzel bir bebekti ama cinsiyetini görmemiştim çok kolay bir doğum yapmıştım sezeryandı ne kadar rahat kalktım ayağa felan diyodum ve aynı rüyanın içindede salatalık görmüştüm oda erkek bebek demekmiş
sanada günaydın canım demek yağmurlu keşke silmeseydin camlarını ama artık iş işten geçti bizim burda güneş ama hafif rüzgar varesincim gelmişsin sende nasılsın.tahlil yaptırdınmı.
günaydın Asyacım hamarat hatun bu havalar yağışlı didik emme kime sildin yine kirleniyor işte
benim şimdilik işlerim duraksadı bakalım
sende başlamadan işi bıraktın alemsin yanitek memur maaşı ile geçim zor bizim birimiz memur birimiz özel ama bi türlü ev alamadık bi şeyi ne kadar çok istersen olmaz diye boşuna dememişler
hadi bakalım esincim hayırlı haberler getir yarın inşallah bi sorun yoktur.
halevcim inşallah güzel bi ev sizede bizede nasip eder allahım.bu arada 48 kiloyla sen top gibi falan olmazsın.asıl ben fena olurum gibime geliyo 66 kiloyum.boyumda 168.hamiş kalmadan 60 kilo olsam süper olacak.
yıldızcım sankim kız gelecek gibime geliyo sana ama hayırlısı ikiside kabulümüz nede olsa ikisinden de yok.
günaydın canlarım ben geldim yok kızlar bugün tembellik yapmadım gittim dün çok çok yorgunluk vardı bel ağrım vrdı önceki iki gün çok yorulduğumdan dolayı yoksa canım tezdirbenim öyle derler
tahlillerimi yaptırdım tsh tam kan sayımı toxsoplazmasis ıgg ve ıgm bide idrar yaptıracaktım ama doktor reçeteye yazmamış bende kan için sıraya girince farkettiğimden geri çıkmak isemedim onuda bidahaki gidişime yaptırırm yarın öğlen çıkıcak sonucum inşl herşey yolundadır
halevcim çokta güzel hamile olursun hiçte öyle top gibi olamazsın canım hele bir gels,n meleğin seni nasıl dahad güzelleştirir
az rahat nefes al o zaman canım dinlen biraz
inşl sizde en kısa zamandan gönlünüze göre bir ev alırsınız ve tabi inşl bizde
hadi bakalım esincim hayırlı haberler getir yarın inşallah bi sorun yoktur.
halevcim inşallah güzel bi ev sizede bizede nasip eder allahım.bu arada 48 kiloyla sen top gibi falan olmazsın.asıl ben fena olurum gibime geliyo 66 kiloyum.boyumda 168.hamiş kalmadan 60 kilo olsam süper olacak.
yıldızcım sankim kız gelecek gibime geliyo sana ama hayırlısı ikiside kabulümüz nede olsa ikisinden de yok.
hoşgeldin canım demek bütün tahliller için kanını verdin idrarı da bi dahaki gitmene verirsin inşanllah kan değerlerin gayet iyi çıkar canım
ay bilemedim kuzu kiloya elverişli bi yapım var o yüzden alırım herhalde kız kardeşim çoooookkk zayıftır ama hamileliğinde bi şişti çok güzel oldu tabi yakıştı ona ve şimdi eser yok kilolarından bende yani şişersem verebilirmiyim ki
Arkadaşlar selamm,
kadınlar kulübünde yeniyim konu başlığınız dikkatimi çekti bnde tüm testlerini tamamlayıp şimdide ha bu ay ha bir sonraki ay die bebişinin gelmesini bekleyenlerdenim. Bnim reglim henüz bir gün geçti ama ne zaman test yapsam çıkar acaba 3 gün geçmesi yeterli olurmu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?