Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın,

iş yapmaktan karnımı zor doyuruyorum haa

bende iyiyim canım sağolasın valla yaa biz kurtarcaz bu sırketleri ama benım ıcın ıyı oluyor yemek yememek zayıflarım belkı
ama sen ye kuzum zaten bır derı kemıksın nerdeyse sana hamılelık cok yakısrı

günaydın güzeller
nasılsınız bakalım? ada hala gelmemiş, bugün gelir heralde, merak ettirdi kendini çok
kızlar dün gece çok güzel bir kız çocuğu gördüm, o kadar kolay doğum yapıodum ki, sabaha kadar bebekle ilgilendim, çok güzeldi

ayy ben çok kötü bi insanım galiba baksana herkezin canını istetmişim.

yok be güzelim bizimki şaka

günaydın arkadaşlarım hepinize

eee ada gelmemiş :44: alla alla neyse bugun gelır herhalde ınsallah kotu bırsey yoktur

günaydın kuzucum, akşamda baktım gelmemişti.

herkeşlere günaydınnnnnnnnnnn arkidişlerr

Adacım nerelerdesin yaaaa merak ettik

günaydın hayatım, walla gelsede anlatsa nolduğunu :26:

teşekkür edirem kuzum ama bi deri bi kemik değilim ben aç olsam da göbüşüm şişiyor tok olsamda şişiyor 48 kiloyum ama minyon olduğumdan kilomu göstermiyorum eğer hamiş olurda kilo alırsam top gibim olurum yuvarlanırım artıkın yollarda

günaydın Yıldızcım hoşgeldin rüyan hayırlara çıkar inşallah

bugün Esinde kan verecekti naptı ki

Adamızda gelemedi bi türlü zaten rahatsızdı umarım iyidir

allah ıyılıgını versin kız güldürdün beni sabah sabah benim eşim der bana öyle dolma biber karıcım der

canım sabah nıyetıne olsun ruyan hayırlara cıksın ınsalalh cok guzel bır ruyaymıs

günaydın Yıldızcım hoşgeldin rüyan hayırlara çıkar inşallah

bugün Esinde kan verecekti naptı ki

Adamızda gelemedi bi türlü zaten rahatsızdı umarım iyidir

günaydın hayatım, amin inş. sabah gidicekti esin bakalım, inş yine tembellik yapıp uyumamıştır
ada rahatsızlığından dolayıda gelememiş olabilir

günaydınlar.sabah şerifleriniz hayır olsun.hava pek bi kapalı burda yağmur atıştırıyor.camlarım gitti
yıldızcım o rüyaları bende çok görüyorum gerçekten çok güzel bir duygu.Allahım en kısa zamanda gerçektede kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ada hala gelemedi inşallah iyidir.
halevcim ranacım demek yoğunsunuz sizlerde.çalışın bakalım nereye kadar gidecekse.
ben eşime diyorum benim atamam olsa heralde emekli olana kadar çalışmam ben istifa eder çıkarım diyorum:)başlamadan emeklilik düşünüyorum nası ama.oda istersen hiç başlama diyo.ama ben istiyorum hem maddi hem manevi açıdan çalışmam gerek.bu devirde tek bi memur maaşıyla geçinmek zor.daha evimiz bile yok.işe başlayınca hemen kredi çekip bi ev almayı düşünüyorum.

günaydın cnm, burda da hava berbat :26:
amin inş kucağımıza almak nasip olur hayatım.. walla çalışınca emekli olmak istiyo insan, çalışmayınca da işi olsun ama en güzeli sende işe girersen evinizi alırsınız kuzum

günaydın Asyacım hamarat hatun bu havalar yağışlı didik emme kime sildin yine kirleniyor işte
benim şimdilik işlerim duraksadı bakalım
sende başlamadan işi bıraktın alemsin yani tek memur maaşı ile geçim zor bizim birimiz memur birimiz özel ama bi türlü ev alamadık bi şeyi ne kadar çok istersen olmaz diye boşuna dememişler

günaydın canlarım ben geldim yok kızlar bugün tembellik yapmadım gittim dün çok çok yorgunluk vardı bel ağrım vrdı önceki iki gün çok yorulduğumdan dolayı yoksa canım tezdir benim öyle derler
tahlillerimi yaptırdım tsh tam kan sayımı toxsoplazmasis ıgg ve ıgm bide idrar yaptıracaktım ama doktor reçeteye yazmamış bende kan için sıraya girince farkettiğimden geri çıkmak isemedim onuda bidahaki gidişime yaptırırm yarın öğlen çıkıcak sonucum inşl herşey yolundadır

ada gelmemiş hala önemli bişe yoktur umarım meraktayız valla
ranacım eşinde nasıl seviyomuş öyle seni biber dolması
halevcim çokta güzel hamile olursun hiçte öyle top gibi olamazsın canım hele bir gels,n meleğin seni nasıl dahad güzelleştirir
yıldızcım rüyan hayra çıksın inşl senin kızın olacak zaten ben öyle hissediyorum bende hamile kalmadan öyle bir rüya görmüştüm çok güzel bir bebekti ama cinsiyetini görmemiştim çok kolay bir doğum yapmıştım sezeryandı ne kadar rahat kalktım ayağa felan diyodum ve aynı rüyanın içindede salatalık görmüştüm oda erkek bebek demekmiş
asyacım şaka yaptık hayatım sana olurmu öyle şey sanki bulunmaz hint kumaşımı gider alırdık en olmadı
narda gelmemiş daha

günaydın esincim, demek yaptırdın testlerini hadi hayırlı olsun... diğerlerinide başka zaman yaptırırsın inş hayırlı sonuçlar alırsın..
bakalım bende dün kız bebek görünce etkilendim çok acaba malum mu oldu die görücez bakalım ne gelecek hayırlısıyla

esincim gelmişsin sende nasılsın.tahlil yaptırdınmı.
sanada günaydın canım demek yağmurlu keşke silmeseydin camlarını ama artık iş işten geçti bizim burda güneş ama hafif rüzgar var
kız hakkaten daha çalışmadan emeklilik düşünüyosun ama hakkaten tek maaşla bu zamanda bişe sahibi olmak zor inşl gönlünüze göre bir ev alırsınız
bende iyiyim canım yaptırdım tahlillerimi yarın alacam sonuçları inşl herşey yolundadır

az rahat nefes al o zaman canım dinlen biraz
inşl sizde en kısa zamandan gönlünüze göre bir ev alırsınız ve tabi inşl bizde

hadi bakalım esincim hayırlı haberler getir yarın inşallah bi sorun yoktur.
halevcim inşallah güzel bi ev sizede bizede nasip eder allahım.bu arada 48 kiloyla sen top gibi falan olmazsın.asıl ben fena olurum gibime geliyo 66 kiloyum.boyumda 168.hamiş kalmadan 60 kilo olsam süper olacak.
yıldızcım sankim kız gelecek gibime geliyo sana ama hayırlısı ikiside kabulümüz nede olsa ikisinden de yok.

sende mi kız diosun yawrum herşey kabulümüz, sağlıklı olsunda,,, dediğin gibi ne de olsa ikisinden de yok. sağlıkla gelsin yeter miniğimiz

nar da gelemedi daha

hoşgeldin canım demek bütün tahliller için kanını verdin idrarı da bi dahaki gitmene verirsin inşanllah kan değerlerin gayet iyi çıkar canım

ay bilemedim kuzu kiloya elverişli bi yapım var o yüzden alırım herhalde kız kardeşim çoooookkk zayıftır ama hamileliğinde bi şişti çok güzel oldu tabi yakıştı ona ve şimdi eser yok kilolarından bende yani şişersem verebilirmiyim ki

Arkadaşlar selamm,
kadınlar kulübünde yeniyim konu başlığınız dikkatimi çekti bnde tüm testlerini tamamlayıp şimdide ha bu ay ha bir sonraki ay die bebişinin gelmesini bekleyenlerdenim. Bnim reglim henüz bir gün geçti ama ne zaman test yapsam çıkar acaba 3 gün geçmesi yeterli olurmu ki?

Son düzenleme:
az rahat nefes al o zaman canım dinlen biraz
inşl sizde en kısa zamandan gönlünüze göre bir ev alırsınız ve tabi inşl bizde

inşallah Esinim ev almak isteyen herkese hayırlısıyla ev nasip eder güzel Rabbim inşallah

ay kız boyum zaten 1,55 ben şişersem hakkaten tam bi top olurum

esincim hosgeldin hadı bakalım yaptırmıssın tahlıllerı sonuclarıda guzel cıkar ıcın rahat etmıs olur guzelım

asyacım kızlar sana o kadar dedı ama sen dınlemedın sıldın bak yagmur yagdı neyse bır daha sılersın sen duramazsın sımdı

yıldızcım herkes senınkıne kız dıyor seker

halevcım aman alalım kıloları ne yapalım bır sekılde verılır kılolar gerı yeterkı gelsın mınıklerımız

aa sende güzel olursun kuzum benim ayrıca da hemencik vercez kiloları dimi amaaaa

hoşgeldin canım, benim, 4. günü çıkmıştı idrar testinde, 1-2 gün daha bekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…