evet canım ya elleri ayakkları 1 sn durmadı eşim daha net gördüğü için o da anlattı ellerini açıp kapatıyordu diye,hakkaten melekler canım masum tertemizler, Rabbim sizlerede nasip etsin meleklerinzihadi gözün aydın adacım bişey yokmuş.demek dans ediyo sizin paşa:)ayy canım ya melek onlar melek.
sağol tavsiyen için canım, teşekürler çok güzel bir paylaşımanne adayı arkadaşlarım size bişey diyim bebişlerinize anne karnında kuran-ı kerim dinletin.karakteri bilem çok güzel olurmuş.bide yusuf suresini dinletince yusuf as gibi güzel olurmuş bebiş:)
canımsınız siz ya, evet şükür paşamda bişey yok halevcim.Hani 1,5 kilo alınmalı ya her ay, her ihtimale karşı kilo alman lazım dedi, çünkü 59 la hamiş kaldım 61 olmuşum,şuan için kilosu iyi ama ilerleyen ayları düşünerek dedi sanırım. Aslında baya da yiyorum halevim ama daha çok yiyeceğim artıkmerak ettik tabisi tatlım kötü olmuşsun geçmiş olsun dikkat et kendine bak paşanında hiçbişeyi yokmuşmaşallah çişinide yapıyormuş ohhhhh rahatlamışsındır artık takılma paşan gayet iyi yerinde ama kiloyu az alıyormuşsun gerçi bebişin kilosu iyiyse neden ye diye ısrar ediyor drun :26: ama drun ye diyorsa ye kuzum paşan için yiyeceksin içeceksin güzelce bakacaksın kendine ve paşana
Ayy kuzum geçmiş olsun ama bak paşa ayağına getirtmiş sizi gördün müşükür ki bişiyi yokmuş, sıpaya bak hele bi de dans mı ediyo içerde diğer dr da sizi görünce korkmuş baksana, yine mi bunlar geldi die korktu herhal
demekki artık bol bol yiyeceksin kuzumpatronlr hastalıktan anlamaz kuşum biliyosun,varsa yoksa işleri görülsün onların. ama accık daha sık dişini bak ayrılcaksın, hiç miniğini de üzme bitanem bol bol dinlenmeye çalış...
aa ilk defa duydum güzelim, paylaşımın için sağol
sağol kuşum hiç sorma bizimki sizin keyfinizi bekleyemem ben drumu göreceğim diye tutturduevet ya o kadar netki yıldızcım resmen dans ediyor çok hareketliydi sıpam benim, hakkaten hiç anladıkları yok taksiye bindiren beni o halde gören de kendisi aslında ama nerde, doğru diyorsun onların işi görülsünde, ben çok merak ediyorum yıldızcım ben işten ayrılınca halleri ne olacak acaba
canım benim ya hakkaten beni besleyin size ohhh börekler pastalar ohh ohhhadacım hosgeldın canım,
merak ettık senı gırmeyınce neysekı bebısını gorup rahatlamıssın bak sen elma kurduna bırde dans edıyor ondan basın donmustur senın
neyse cısınıde yapıyormus hadı gozunaydın adacım yaa
sende kotu olmussun ama doktorun dedıgı gıbı duzelmıs bebısını gorunce
ayy canım bol bol yemek ye sen al bıraz kılo guzelım yemek yapıp yapıp gonderelım sana yeterkı kılo al
adacım geçmiş olsun canım dün kötülenmişsin neyseki oğlunu görünce kendine gelmişsin maşallah bak herşey yolundaymış çişinide yapıyormuş artık sende bundan sonra boşuna evham yapıp üzme oğlunu olurmu birazdaha serin kanlı ol senin sayende çocuk panik atak olacakşaka bir yana çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına bebeğinin kilosu iyiymiş ama doktorun yinede kilo al diyor sana o zaman yemene dikkat et sen toplamda mı 59dan61 oldun yoksa geçen aydan bu aya mı eğer öyyleyse zaten normal oluyorya
asyacım paylaşımın için teşekküler canım aklımızda bulunsun bunuda yapalım
yiyorum aslında canım eşim dünden beri 10 dk arayla bişey getiriyor bana, ye diye, daha çok yiyeceğim amainşallah adacım.o günleri gösterir rabbim.demek 61 kilosun ben bu halimle bile senden fazlayım:)))dikkat et canım kendine sağlıklı besinler yemeyeçalış.
nolcak kuzum tepetaklak olcaklar, onlar ihtimal vermiyolar herald senin ayrılabileceğine ki bu kadar rahat olabiliyolar. hele az anlasınlar ayrılma sinyallerini, bak gör kedi gibi olurlar
salla gitsin bebeeeem, bak paşa çişini de yapıomuş, önemli olan bu gerisi teferruat
rana çok doğrı demiş, senin ufaklı içerde das ederken senin başını döndürdü belkide
benm miniğime de takma isim düşünün bakiyimmmmm
inş rüyam hayırlara çıkar bitanem, nası güzel bi kız bebeğiydi anlatamam sana
yaaaa şimdide nar gelmedi hiç bugün, nerde bu kızzzzzz
Ha kızlar birde drumuz tam bakarken aa ben size erkek dedim ama bu kızzz dedibiz şok tabi neeee nasıl yani yok artık demişim, eşimde ne diyorsunuz hocam ben ona kocaman kamyon bile aldım dedi meğer şaka yapmış diğer dr da eşimi dürtmüş zaten, o kadar pipisini gördük kızmı olur hiç yavrucumm bak bak ben size bişey almayın demedim mi dedi, yok yok almadık gerçekten çok bişey almıyoruz dedik artık
ayy sorma ranacım ya bende öyle şok oldumki ,kontrol etmek için dedi sanırım, çünkü o bize hep diyor sakın bişey almayın doğsun istediğinizi alırsınız diye, biz azcık dinlemiyoruz onuayy adacım nasıl bır saka yapmıs doktorunuz ben bıle okurkensasırdım yaaa acaba gercekten mı dedım neysekı yanı o kadar cısını yapamıyor falan dıye konustuk alalh ıyılıgını versın doktorun sızı kontrol etmek ıstemıs neler aldılar bebıse bakım dıye ay cok guldum adacım
evet yıldızcım gelmedı nar alla allah normalde belkı gelır dedım ama dun usuttum ayaklarımdan dıyordu ınsallah hasta degıldır ıslerınden dolayı gelemıyordur ınsallah :44:
inşallah canım miniğimin sağlığı önemli zaten. Evet şaka yaptı zatendrumuz esincim sanırım neler aldık onu merak etti.hıım adacım sendede demek panik atak vardı ama kuşum dikkat et çok evham yapma bebişinde panik olmaz allahın izniyle
demek dokorunuz size şaka yaptı ben diyecektim o kadar pipisini gördünüz mesaneyle ilgili sıkıntı yaşandı şimdimi kız olduğu anlaşıldı diye ama doktorunda seni rahtlatmak şakalaşmak istemiş demekki
aman canım iştende ayrılınca biz görürüz o patronlarını şimdi böyle davransınlar bakalım son gülen iyi güler
sağolsun halevcim çok tatlı drumuz, yürüyecek halim olmayınca sandalyede getirdiler beni bi yandan elimi sıkıyor diğer eliylede yanağıma hafif hafif vuruyor , ne oldu sana diye, canım drum Allah razı olsun ondan. Haklısın canım 6. aydan itibaren daha çok kilo alınıyor hem bebek hem anne.harika bi drun var Adacımmaşallah bende çok severim böle drları aferin bizim yerimize tebrik et drunu size şaka yaptı demek ki ay ne büyük şok olurdu demek birz daha yemen gerekiyor tatlım ama şöle bişi var 7. aydan sonra otomatikmen kilo alıyor hamişler ben hep öle denk geldim çevremdekilere
yıldızcım ablanın bebeğini sordumda geri cevap verdimmi hatırlamıyorum demek doktor emin olmayınca ablan istememiş söylemesini doğru emin olunca söylemesi daha iyi ben bile hala tereddütteyim tmm doktor lkendisi söyledi ama hadi değilse diye bekliyorum
bende daha bebeğime alışveriş yapmadım bi sonraki konturolümüzüde atlatalımda inşl ondan sonra başlarım dye düşünüyorum ama kendime şimdilik 2tane lohusa pijaması aldımbir güzelki bantlı felan hatta aldığım gün odamda giydim hemen eşim geldi beni öyle görünce bir hoşuna gittiki çok güzelmiş diyor aynı lohusa gibi olmuştum
yiyorum aslında canım eşim dünden beri 10 dk arayla bişey getiriyor bana, ye diye, daha çok yiyeceğim ama
sanırım kuşum ev borcumuzun olduğunu biliyorlar , birde bebeğe kayınvalidem bakar diye düşünüyorlar ki başta öyle bir konuşma geçmişti hamiş değilken tabi. Bakalım bazen yorum yapmıyorum bazı işler için soruyor bana ada yorum yapmadın beğenmedin mi yoksa diye,ya anlıyorlar ya da ihtimal vermiyorlar, sürpriz yapacağım onlaraevet ya rananın dediği gibi dans etmekten benim başımı döndürdü sıpam İnşallah tatlım rüyandaki gibi güzel bi yavrucun olur Hayırlısı olsunda fark etmiyor tabi yeterki sağlıklı olsun, ama erkek diyen olmadı bak sana, gerçi banada kız dediniz de ne oldu Göbeğim yuvarlak değil benim bilenler öyle biliyor oğlunmu olacak diye göbeğimin boş kalan yerlerime pamuk koyayım bari
yıldızcım ablanın bebeğini sordumda geri cevap verdimmi hatırlamıyorum demek doktor emin olmayınca ablan istememiş söylemesini doğru emin olunca söylemesi daha iyi ben bile hala tereddütteyim tmm doktor lkendisi söyledi ama hadi değilse diye bekliyorum
bende daha bebeğime alışveriş yapmadım bi sonraki konturolümüzüde atlatalımda inşl ondan sonra başlarım dye düşünüyorum ama kendime şimdilik 2tane lohusa pijaması aldımbir güzelki bantlı felan hatta aldığım gün odamda giydim hemen eşim geldi beni öyle görünce bir hoşuna gittiki çok güzelmiş diyor aynı lohusa gibi olmuştum
evet yıldızcım gelmedı nar alla allah normalde belkı gelır dedım ama dun usuttum ayaklarımdan dıyordu ınsallah hasta degıldır ıslerınden dolayı gelemıyordur ınsallah :44:
burda şakır şakır yağmur yağıyor kızlar.yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş.hepimize dua ettim .inşallah kabul olur.esincim bilgisayarın kamerası varsa onunla çeksene.
evet ya o kadar pipiden konuşunca kız olması şok etkisi yapardı, neyseki şaka yapmış drcuğumuzsen gidince iyi şok olcaklar desenebeter olsunlar, sana ettiklerine saysınlar
ayyy kız olayına çok güldümo kadar pipiden konuştuk, sonra kıza dönmesi komik olurdu yaniiii iyi denemiş sizi ne aldınız die dr unuz kuzum evet kuşum sana da kız dioduk ama sonuç ortada, hayırlısı bkalım ne olacak bizimki kız pamuk koyup ne etcen, aslan parçan gelio işte daha neeeee
emin değilim söliyimmi demiş, ablamda emin değilseniz sölemeyin demiş, ister istemez etkilence çünkü dedi. seninki gibi %80 den de az bi ihtimal sölediyse onsan kabul etmemiştir kuzum..
ohh maşallah pijamalarda alınmış, koy fotolarıda bakalım yawrum
adacım sabahlığı birdahaki çıktığımda alıcam canım daha almadım onu 1lohusa pijaması aldım şalgam rengi bir emzirecek yeri bile varöteki normaldede kullanılabile bir pijama oda çok hoşuma gitti ama birde pudra pembesi bir lohua pijama beğendim kararsız kalım açık renk alsam mı diye ve 1tane lohusa pijaması yeter diyerlerini normal pijamamı alsam diye sen ne dersin ama sabahlık aklımda polar olanlrdanda alacam ben
canım foto makinamız yok bizim nasıl çekip koyacam ama almamız gerek artık miniğimiz gelemden onuda aradan çıkarmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?