kolay gelsin bitanem , dimi duruma göre giyeriz artık, ben zaten evde rahat şeylere bayılırımevet canım yogun ya bırde yazmıssınız da yazmıssınız oku oku anca bıtırdım
canım benım gıttıgım arkadaslarım genelde esınınde dedıgı gıbı boyle sık pıjamalar vardı ama dogumdan hemen sonra gıttıklerımde boyleydı bıraz daha toplaryınca kendını normal gıyınırsın hep pıjamayla olmaz herhalde o ankı ruh halıne baglı aım bosver ne gıymek ıstıyorsan onu gıy
bulunur hayatım neden bulunmasın her dönemde hamişler oluyor nede olsaevet canım aynı renk pijamanın üzerindeki tokadan bandında kenarında var ama kırmızı bir bantta alacam diğer pijamalarım için kırmızıyı kullanırım diye düşündüm
tabi canım millet gelince pijamalı olacaz napcaz bide o halimizde ağır aziz hazırlanacakmıyız herkes bimiyormu halimizi hem pijamalarda doğum yapmışa benzeriz nazardanda yırtmış oluruz yoksa ne çabuk toparlanmışsın diyerek nazar ederler bizeilk 1hafta giyeriz heralde
benim sürekli gittiğim mağazaydı canım gelinlik pjamalarımı geceliklerimi felanda ordan amıştım başka yerden almam ve beğeneceğimi bildiğimden direk gidip ordan alıp çıktım ben kırmızı buamadım inşl sen gönlüne göre kırmızı bulursun sevdim benimkinin rengini keşke kırmızı olsaydı demiyorum
ama havalar biraz daha ısınınca bulamamazlık felan olmaz dimi her sezon bulunurmu bilmiyorum
adacım sen hangi ilaçları kullanıyosun ve nezamandır beri kullanıyosun onları
kızlar arkadasım buna benzer bırsey almıstı lohusalığında krem rengıydı ama oyle kanama olur falan dıye dusunmeyın cunku nerdeyse bebek bezı gıbı bırseyler baglıyordu o yuzden gecme ıhtımalı yok bu renkde cok asıl duruyor ama ıste esnn dedıgı gıbı koyu renk olması daha ıyı aklın orda kalmaz resmı koyuyorum umarım cıkar fıkır olsun sızede
Eki Görüntüle 177196
çok sık duruyor gerçekten canım, evet canım hasta bezi kullanılıyor ama doğuma giderken de bu kremller nasıl giyilecek,diğer altlı üstlü takım tam doğum sonrası için ama çok güzel.
sağol hayatım çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun tatlım yedin soğuğu iyicene inşallah hemen atlatabilirsin canım dikkat et kendine bol bol vitaminli meyvelerden ye hadi yat dinlen bakem
görcez kuzum temennim yuvarlanmamak
Esincim aldıklarını güle güle giy tatlım şalgam rengine bayılırım çok güzeldir emin ki
Ranacım demek spora başlayacaksın çok iyi olur gerçekten de inşallah o arada gelir senin miniğinde
Yıldızcım sana isim bulamadık bacım ya düşün düşün başım ağrıyacak
ayyy canım ne kadar düşüncelisin bizim için ne arayıp bulmuşsun buda çok güzelmiş kolları benimki gibi önünün açıklığıda altınada adanın dediği gibi hasta bezi koyuluyor canım malum herkezin kanaması bir olmaz kiminin az kiminin çokkızlar arkadasım buna benzer bırsey almıstı lohusalığında krem rengıydı ama oyle kanama olur falan dıye dusunmeyın cunku nerdeyse bebek bezı gıbı bırseyler baglıyordu o yuzden gecme ıhtımalı yok bu renkde cok asıl duruyor ama ıste esnn dedıgı gıbı koyu renk olması daha ıyı aklın orda kalmaz resmı koyuyorum umarım cıkar fıkır olsun sızede
Eki Görüntüle 177196
çok sık duruyor gerçekten canım, evet canım hasta bezi kullanılıyor ama doğuma giderken de bu kremller nasıl giyilecek,diğer altlı üstlü takım tam doğum sonrası için ama çok güzel.
evet ya o kadar pipiden konuşunca kız olması şok etkisi yapardı, neyseki şaka yapmış drcuğumuzbenim yavrucum tahminlere gelemedi şaşırttı herkesi, bakalım seninki doğru çıkacakmı, yuvarlak değil ya göbeğim ondan pamuk koyayım yanlarına dedim tabi canım yüksek oranla kız ya da erkek demesi varken kafa karıştırıdı dru, bikaç haftaya belli olur kesin o zaman yazarsın sende.
slm kizlar nasilsiniz sizede danismak istedim ben dun aksam test yaptim erken gebelik testi ve golge gibi var gibide yok gibi de o sekil bi cizgi cikti acaba bu negatifmidir
adacım şalgam rengi lohusa pijaması onu aldım pembe dediğimde lohusa pijaması onuda çok beğendim ama bir tane lohusa pijaması yeter diye düşünüp ötekini normal pijama aldım ( alt üst takım olanlardan) bide açık renk olunca kanama felanda olacak düşüncesiyle tercihimi şalgam renginden yanayaptım
tabi 2pijama yeterli olmayacak başka alacam ama acaba herzaman kullanabileceğim normal bir takımmı alsam yoksa birtanede daha lohusa pijaması alsammıki onu bilemedim siz ne dersiniz:26:
ayyy kızlar yazmışsınız yazmışsınız okumaktan bi hal oldum. tahminler doğru canlar hasta oldum. boğazım şişti sabah öksürükle beraber. gittim işe baktım olmıcak kafam düşüyo sağlık ocağına gitmek için çıktım. ama yolda bir de sağnak yağmura yakalanmıyımmı tabi bu arada ben gelene kadar öğle arası oldu eve geldim eşimde geldi o arada 1 de götürdü beni sağlık ocağına 3 gün rapor yazdı doktor. ama ilaç yazamadı tabi ateşin çıkarsa parol al dedi. burnum için serum verdi sprey gibi kullanmak için. bol bol sıvı tüket dedi. işte böyle canlar şimdide girdim battaniyenin altına uyuklıcam okadar uykum varki
yıldızcım rüyan hayırlara çıksın işallah bakalım miniğin bizi yanıltcakmı kız diyip duruyoruz amasenin midende bi problem çok şükür dimi canım pek öyle bir şikayette bulunmuyorsun maşallah
narcım yazmayı unutmusum adetımı sormussun bıttı canım bugun adetımın 9.gunu ılerleyen zamanlarda baslarız calısmaya ben de bu ay spor salonuna yazılacagım o yuzden ınsallah kafaya fazla takmam bu bekleyıs suresını zaten bu ayda olmazsa bılıyorsun rahım fılmı var ondan sonrada banada asılama
Yıldızcım sana isim bulamadık bacım ya düşün düşün başım ağrıyacak
kızlar arkadasım buna benzer bırsey almıstı lohusalığında krem rengıydı ama oyle kanama olur falan dıye dusunmeyın cunku nerdeyse bebek bezı gıbı bırseyler baglıyordu o yuzden gecme ıhtımalı yok bu renkde cok asıl duruyor ama ıste esnn dedıgı gıbı koyu renk olması daha ıyı aklın orda kalmaz resmı koyuyorum umarım cıkar fıkır olsun sızede
Eki Görüntüle 177196
yavlular ben çıkayrum iyi bakın kendinize iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüz
adacım lohusa mevlüdünü sormuşsun hayatım isteye bağlı yapılıyor o doğumdan hemen sonra kaynar yapılır bizim burda gelen misafirlere ikram edilir 40 çıkana kadar gelenlere ikram edilir yada 2ay felan sürer yani
bebeğin ve annenin 20sinde yarı kırkı çıkar 40dada kırkını çıkarırlar bebek doğunca bi güzel tuzlanır ballanır şimdilik aklıma gelenler bunlar
yıldız uyuyakaldı heralde bişe demeden gitti
yavlular ben çıkayrum iyi bakın kendinize iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüz
yıldızcım demekkı uyuttu yıne senı uykucu prenses hıhh bak ısımde arıyorduk bu olabılır
uykucu prenses nasıl?
fıtnese yazılacagım yapacagım da cok agır seyler yapmam canım
evet bende tuzlamayı bılıyorum kokmasın dıye tuzlamıslar benıde gercekten de terım hıc kokmaz ama kardesım kokarhalbukı onuda tuzladılar demek ıyı yapamamıslar
ballamayı duymadım ama esıncım nasıl olur tatlı olsun dıyemı ?
ay arkadasım ben sızın ıcın herseyı arastırırım sız sımdı ıkı canlısınız yorulmayın o yuzden ben arastıryoum ınsanlar bızım mınıkler teyzelerının kıymetını bılır
bencede bencede uykucu prenses bu kız çok tembel süekli uyutuyor annesini tuttum ben bu ismi
yıldızcım iyi olmuş araynda olmamış dinlenip uyanmışsın
haklısın canım 1lohusa pijaması yeter diyerleri normal olsun
ranacım spor salonuna mı yazılacaksın bakm sen yorma çok fazla kendini olurmu hayatım
halevcim güle güle canım yarın görüşürz
bencede çok güzel emme pipisi olursa senin de üstüne işer
ayy deliler gibi uyuyoruz sorma kuşum yaaa, otururken bile uyuma potansiyeline sahibim artık
pipisi olursa görürsün uykucu prensesiadanın dediği gibi üstünüze işer sonra karışmam haaaa bende tuzlamayı biliom ama ballamayı hiç duymadım, esin anlat bakiyim kuzummm o neeee
ah cnm benm, sen araştırıp getirion biz bakıp beğenioruz, saol, ellerin dert görmesin bitanem ahh bilmezlermi kıymetini kuzum, hissediolar onlarda teyzelerini
bencede bencede uykucu prenses bu kız çok tembel süekli uyutuyor annesini tuttum ben bu ismi
yıldızcım iyi olmuş araynda olmamış dinlenip uyanmışsın
haklısın canım 1lohusa pijaması yeter diyerleri normal olsun
ranacım spor salonuna mı yazılacaksın bakm sen yorma çok fazla kendini olurmu hayatım
halevcim güle güle canım yarın görüşürz
ay hesap aslında kızlar tuzlama kokmasın diye ama ballamada tatlı olsun bal gibi olsun diye aman hepsi batıl ama geliyor işte eskilerden yapan yapar tabi yapmayan yapmaz
ayyy kızlar şimdi günde daha benimkinin cinsiyeti belli değil yengemin kızının bebeği var zenci erkek hadi bebeğinini getir diyola şimdi adında var bebeğin söylüyolar bende dedimki ya yok getirmeyin o çok çirkin pipili dedim hoşuma gitmiyor bebek çıplaktabana dedilerki sein karnındakide pipiliyse görürüz seni diye
yıldıza katılıyorum miniklerimiz teyzelerini bilior çoüu vakitlerini onlarla geçiriyolar
bencede çok güzel emme pipisi olursa senin de üstüne işer
kız anlamadım ıslerın yogunlugundan zencı mınıye sevmıyorsunkı
Ssende boyle dıye dıye ısetcen cocugu ustumuze aaaa
ay hesap aslında kızlar tuzlama kokmasın diye ama ballamada tatlı olsun bal gibi olsun diye aman hepsi batıl ama geliyor işte eskilerden yapan yapar tabi yapmayan yapmaz
ayyy kızlar şimdi günde daha benimkinin cinsiyeti belli değil yengemin kızının bebeği var zenci erkek hadi bebeğinini getir diyola şimdi adında var bebeğin söylüyolar bende dedimki ya yok getirmeyin o çok çirkin pipili dedim hoşuma gitmiyor bebek çıplaktabana dedilerki sein karnındakide pipiliyse görürüz seni diye
yıldıza katılıyorum miniklerimiz teyzelerini bilior çoüu vakitlerini onlarla geçiriyolar
işesin işesin nolacak onun çişinden sankim işesin ama o bir uykucu prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?