Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kolay gelsin bitanem , dimi duruma göre giyeriz artık, ben zaten evde rahat şeylere bayılırım
bulunur hayatım neden bulunmasın her dönemde hamişler oluyor nede olsa evet en az 1 hafta falan pijamalı oluruz sanırım rahat ederiz işte hem dediğin gibi olur güzelim. Sizde logusa mevlüdü oluyormu ?
adacım sen hangi ilaçları kullanıyosun ve nezamandır beri kullanıyosun onları

canım folik asit kullanmıyorum bayadır artık, Bi ara B12 vitamin kullandım, şuan sadece kan hapı ve decavit kullanıyorum.

çok sık duruyor gerçekten canım, evet canım hasta bezi kullanılıyor ama doğuma giderken de bu kremller nasıl giyilecek,diğer altlı üstlü takım tam doğum sonrası için ama çok güzel.

çok sık duruyor gerçekten canım, evet canım hasta bezi kullanılıyor ama doğuma giderken de bu kremller nasıl giyilecek,diğer altlı üstlü takım tam doğum sonrası için ama çok güzel.

benımde hosuma gıttı doguma gıderken baska bırsey gıymıstı dogumdan sonra hafıf gobegı kaldı zaten sonra bunu gıymıstı belden zaten gecsetmelerı oluyormus bunlarun

sağol hayatım çok teşekkür ederim
ayyy canım ne kadar düşüncelisin bizim için ne arayıp bulmuşsun buda çok güzelmiş kolları benimki gibi önünün açıklığıda altınada adanın dediği gibi hasta bezi koyuluyor canım malum herkezin kanaması bir olmaz kiminin az kiminin çok

canım sen evden hastaneye giderkeni mi diyosun eğer öyleyse normal kıyafetinle gidiceksin orda zaten sana bebeğin cinsiyetine göre elbise gibi bişe giydiriyolar doğumdan gelince bir süre öyle kalıyosun sonra kendine gelince mesela sezaryensen uyuşuluğun geçince hem hasta bakıcı hemde ailen yardımıyla pijamaları giydiriliyor
bende kan hapi ve elevit kullanıyorum onu merak ettim canım 13haftada bıraktık folik asidi

yavlular ben çıkayrum iyi bakın kendinize iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüz

adacım lohusa mevlüdünü sormuşsun hayatım isteye bağlı yapılıyor o doğumdan hemen sonra kaynar yapılır bizim burda gelen misafirlere ikram edilir 40 çıkana kadar gelenlere ikram edilir yada 2ay felan sürer yani
bebeğin ve annenin 20sinde yarı kırkı çıkar 40dada kırkını çıkarırlar bebek doğunca bi güzel tuzlanır ballanır şimdilik aklıma gelenler bunlar
yıldız uyuyakaldı heralde bişe demeden gitti

ahhhh benim kuzum çok uyukucu çokkkkkkk accık başımı koyiyim dedim koltuğa 2 saat uyumuşum, kafam kalkmıo kızlar yaaa, nolcek bizim sonumuz, sürekli bi yerlerde uyuyorum Allahtan arayan olmamış, kendim kendime uyandım

evet walla şok olurduk hayatım senin ufaklık ters köşe yaptı bizi zaten ablamın belli olsun yazarım hemen kuşum

slm kizlar nasilsiniz sizede danismak istedim ben dun aksam test yaptim erken gebelik testi ve golge gibi var gibide yok gibi de o sekil bi cizgi cikti acaba bu negatifmidir

canım silik old zaman hamilelik oluyor genelde ama tabi en önemlisi adetinin gecikmesi. inş bebeğin seninledir canım

güle güle kullan canım bencede lohusa pijaması 1 tane yeter normal alırız diğerlerinide

ahh kuzum geçmiş olsun, yedin soğuğu dün, hasta oldun demek hayatım, bol bol dinlen ve sıvı tüketti bi an önce geçsin bitanem
bakalım dediğiniz gibi bir sultan mı gelecek topiğe, yoksa bende bi şehzade mi getireceğim (mıuteşem yüzyılı fazla izliyorum sanırım )
Ya Allaha şükür ben sadece 1 kere kustum biliosun narcım, şükürle olsunki bi şikayetim yok, hiç bişeyimde yok, çok rahat geçiriyorum şimdilik (maşallah deyin) tabi bundan sonra olurmu bilemem bitanem

spor salonun da fazla yoracak şeyle yapmıcan dimi kuzum

Yıldızcım sana isim bulamadık bacım ya düşün düşün başım ağrıyacak
ivit benm miniğime isim bulcaanız daha

ahh cnm araştırmacı arkadaşım benm, gene bulup getirmiş cicileri pek güzeler walla, inş giymek nasip olur bi soru olmadan :116:

yavlular ben çıkayrum iyi bakın kendinize iyi akşamlar yarın görüşürük öpüldünüz

görüşürüz bebişimmmm

bizde de mevlüd olur hayatım ama tuzlama ve özellikle ballamayı ilk duydum
evet doğru tahmin kuzum, uyuduk biz yine tembel teneke benimki anacım, hem yatalım istiyoooo

yıldızcım demekkı uyuttu yıne senı uykucu prenses hıhh bak ısımde arıyorduk bu olabılır
uykucu prenses nasıl?

fıtnese yazılacagım yapacagım da cok agır seyler yapmam canım

evet bende tuzlamayı bılıyorum kokmasın dıye tuzlamıslar benıde gercekten de terım hıc kokmaz ama kardesım kokar halbukı onuda tuzladılar demek ıyı yapamamıslar
ballamayı duymadım ama esıncım nasıl olur tatlı olsun dıyemı ?

ay arkadasım ben sızın ıcın herseyı arastırırım sız sımdı ıkı canlısınız yorulmayın o yuzden ben arastıryoum ınsanlar bızım mınıkler teyzelerının kıymetını bılır

ayy deliler gibi uyuyoruz sorma kuşum yaaa, otururken bile uyuma potansiyeline sahibim artık
pipisi olursa görürsün uykucu prensesi adanın dediği gibi üstünüze işer sonra karışmam haaaa bende tuzlamayı biliom ama ballamayı hiç duymadım, esin anlat bakiyim kuzummm o neeee
ah cnm benm, sen araştırıp getirion biz bakıp beğenioruz, saol, ellerin dert görmesin bitanem ahh bilmezlermi kıymetini kuzum, hissediolar onlarda teyzelerini

bencede bencede uykucu prenses bu kız çok tembel süekli uyutuyor annesini tuttum ben bu ismi
yıldızcım iyi olmuş araynda olmamış dinlenip uyanmışsın
haklısın canım 1lohusa pijaması yeter diyerleri normal olsun
ranacım spor salonuna mı yazılacaksın bakm sen yorma çok fazla kendini olurmu hayatım
halevcim güle güle canım yarın görüşürz

bencede çok güzel emme pipisi olursa senin de üstüne işer

ay hesap aslında kızlar tuzlama kokmasın diye ama ballamada tatlı olsun bal gibi olsun diye aman hepsi batıl ama geliyor işte eskilerden yapan yapar tabi yapmayan yapmaz

ayyy kızlar şimdi günde daha benimkinin cinsiyeti belli değil yengemin kızının bebeği var zenci erkek hadi bebeğinini getir diyola şimdi adında var bebeğin söylüyolar bende dedimki ya yok getirmeyin o çok çirkin pipili dedim hoşuma gitmiyor bebek çıplaktabana dedilerki sein karnındakide pipiliyse görürüz seni diye
yıldıza katılıyorum miniklerimiz teyzelerini bilior çoüu vakitlerini onlarla geçiriyolar

evet canım spor salonuna baslayacagım cok yormam canım ama su kıloları vermem lazım artık kendımden utanıyorum valla ye ye ye nereye kadar

kız anlamadım ıslerın yogunlugundan zencı mı nıye sevmıyorsunkı

kız anlamadım ıslerın yogunlugundan zencı mı nıye sevmıyorsunkı

yok zenci diye değil çok tatlı çenesi felan ama çıplak ve erkek bebek pipisi var baya bayada pipi anlayacağın ondan getirmyin sevmiyoum onu deyince karnındakide pipiliyse dediler ve saırım karnımdakide pipili anlayacağın

Ssende boyle dıye dıye ısetcen cocugu ustumuze aaaa

evet evet işetecem pipili olursa, bana prensesiz dersiniz heeee diye işeyecek üstünüze

bildiğin ballıyolar yani çucuğu ööle mi kuzum, yapış yapış ballı oluyo bunu ilk duydum işte...
sen ööle getirme demişin ama seninkide pipili işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…