dönüyor adacım dönüyor arkadasımın oyle oldu zayıfladıkca gogusler duzeldı bırazda masaj yaptırmıstı o goguslere ozel dımdık oldular yıne
hoşgeldin cnm, evet walla kuzum pek keyifli bizimkilerayy ne güzel sen hissedebiliyosun, zaman çabuk geçsin bizde hissedelim babasına nazlı seninki şekerim
oy kuzum zaman çok çabuk geçiyor, başta geçmiyormuş gibi gelsedebi bakmışsın senin uykucu şirinin de tepiklemeye başlamış kesin kesin baştan beri diyordum zaten bizimki babasına nazlanıyor diye eşim hiç hissedemedi henüz o kadar da eli karnımda bekledi
doğru sölüyosun hayatım, zaman çok çabuk geçiyo gerçekten... inş benim uykucu şirin de tepikler beni hemencik
tabi o çok hissedemez daha, sen daha net hissedersin kuzumee o kadar biz taşıoz, heralde önce biz hissetcez dimi ama
ay canım ne bilim ya ben mi fazla abartıyorum ki, ama eski çamaşırlarım sıkıyor giymiyorum yenisini aldım, ama doluluktan yana baya baya dolular yanii, bi arkadaşıma bahsetmiştim çok normal tabi kilo alıyorsun birde süt oluşuyor eskisi gibi olmaz demişti:26:eskiden daha dik dik duruyordu çamaşırsız bile asla sarkmazdı, hele azcık dekolte falan giydiğim de eşim sürekli uyarırdı o kadar dikti:26: sanırım eskisi gibi olmayacak bi daha:26:
evet dimi ya o kadarcık da torpilimiz olsun,eşim farkında zaten kuzum kıskanıyorum seni oğlumuzu ilk sen hissediyorsun ben hala hissedemiyorum diyor, dün 1 saat elini koydu ama yok hiç tık bile demedi paşam yaa
hepiniz sağolun canlarım güzel haberlerle geldim doktor bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi
tsh 0,35-5,5aralığında benimki 0.74
toxoplazma ıgg 7.2-8.8aralığında benimki <<3 negatif
toxoplazma ıgm 6-8aralığında benimki <<3 negatif
tam kan sayımımda normal dedi kan ilacı kullanıp kullanmadığımız sordu iyi devam et kullanmaya dedi herşy yolunda
buarada bebeklerin babalarına nazlanmaları çok norma heralde önce biz hissedecez onun bütün sıkıntısını bizler çekiyoruz güzelliğinide ilk bizlere yaşamalıyız demi ama
eşimde şimdi hep göbeğimi seviyor napıyor acaba içerde eyip duruyo bide gıdıklıyor karnımı yapma diyorum ama ne fayda yine yapıyor bide diyorki çocukta şimdi ne ciddiyetsiz babam var diye düşünüyodur
esincim bişey çıkmamış şükür, evet yıldızın dediği çiğ ete falan dokunma sakın. Birde aklımda bi konu var canlar yapıyorsunuzdurda hatırlatayım dedim. Yeşillik falan yıkarken sirkeli suda bekletiyorsunuz dimi kuzular:26: malum dikkat etmemiz lazım ya:26:
yaaa evet onu bana dr um dedi adacım, yapıyorum ama bazen üşeniyorum, suyun altında çok tutuyorum :26:aslında yapmamam lazım ama napiyim bazen üşeniyorum
esincim bişey çıkmamış şükür, evet yıldızın dediği çiğ ete falan dokunma sakın. Birde aklımda bi konu var canlar yapıyorsunuzdurda hatırlatayım dedim. Yeşillik falan yıkarken sirkeli suda bekletiyorsunuz dimi kuzular:26: malum dikkat etmemiz lazım ya:26:
kuzucum ihmal etme , ne kadar çok suya tutsanda bazı bakteriler suyla yok olmuyor şekerim. Çiğ et, kedi köpek bile dokunmamamız lazım biliyosun, hayvanlar yeşilliğe dokunduysa onlardan bize geçebilir.:26:
Esincim hoşgeldin neyseki değerlerin gayet iyi çıkmış
Yıldızcım hamilelikte üşengeçlik diye bişi olmamalı çünkü ne şartlarda yapıldı o bebiş dimiiiii o yüzden o kadar itinayı hakediyor bebişlerimiz lütfen dikkat edelim
canım evet benimde bağışıklığım yok peki bu sadece hamilelik için mi geçerli yani doğumdan sonra çiğ eti elleyebilirmiyiz şimdi yaparız dikkat ederizde yarın öbür gün eşimize çocuğumuza etli bir yeme yapmak zorunda klırsak felan:26:aaa az kıskansınlar tabi şekerim, öncelik bizde her zaman
süper hayatım değerlerin çok güzel çıkmış seninde, hadi gözünaydın ama sende de toxoplasma ıgg negatif, çiğ ete bağışıklığın yok, çiğ etten uzak durman gerekiyo, dr un demiştir gerçide bende hatırlatayım dedim. bide çiğ eti elleme güzelim emi
tabisi önce biz hissetcez kuşum, biz taşıoz onları, babaları daha çok kıskanır biziohh canımıza değsin
esincim gözünaydın demeyi unuttum sanırım mesajını begenmısım oyle kalmıs
gozunaydın temız cıkmıs degerlerın
ama sendede negatıf cıkmıs cıg ete dokunamayacaksın neysekı sen ben pek sevmıyorum dıyordun zaten zor olmaz senın ıcın
canımyeşillik üzerindeki bakteriler yıkamakla geçmiyor ya limonlu suda ya da sirkeli suda mutlaka bekletilmeli, hatta meyveler bile. Sende dikkat edersin kuzucum, :26:o neden canım acaba?
aferim fıstığıma, onlar pek kıymetli canımhaklısın hayatım, yapmıcam bi daha:26:
haklısın kuzum, ne şartlarda geldiler, yapmıcam bi daha, dikkat edicem merak etme
canım evet benimde bağışıklığım yok peki bu sadece hamilelik için mi geçerli yani doğumdan sonra çiğ eti elleyebilirmiyiz şimdi yaparız dikkat ederizde yarın öbür gün eşimize çocuğumuza etli bir yeme yapmak zorunda klırsak felan:26:
tmm hayatım dokuunmam salam sucuk sosis felan uzak olsun bendende
ya ben sirkeli suda bekletmiyorum sade suda bekletiyorum yada yıldızın dediği gibi çok yıkıyorum ama bundan sonra bekleteyim bari
canım evet benimde bağışıklığım yok peki bu sadece hamilelik için mi geçerli yani doğumdan sonra çiğ eti elleyebilirmiyiz şimdi yaparız dikkat ederizde yarın öbür gün eşimize çocuğumuza etli bir yeme yapmak zorunda klırsak felan:26:
tmm hayatım dokuunmam salam sucuk sosis felan uzak olsun bendende
ya ben sirkeli suda bekletmiyorum sade suda bekletiyorum yada yıldızın dediği gibi çok yıkıyorum ama bundan sonra bekleteyim bari
sağol hayatım iyi çıktı sonuçlar ama bendede negatif çıktı
evet neyseki eti felan sevmiyorum ama bir misafirim geleceği zaman yapardım etli yemek yarın öbür gün çocuğumada etli şeyler yedirmek isterim benim gibi sevmemesini istemem o yüzden bu sadece hamilelik için mi geçerli öğrenmem gerek bide sadece siyah etmi beyaz etidemi ellemeyeceğiz ada yıldız cevap verin bakim
canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepicinizi iyi akşamlar iyi haftasonları
sağol hayatım iyi çıktı sonuçlar ama bendede negatif çıktı
evet neyseki eti felan sevmiyorum ama bir misafirim geleceği zaman yapardım etli yemek yarın öbür gün çocuğumada etli şeyler yedirmek isterim benim gibi sevmemesini istemem o yüzden bu sadece hamilelik için mi geçerli öğrenmem gerek bide sadece siyah etmi beyaz etidemi ellemeyeceğiz ada yıldız cevap verin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?