Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşgeldin cnm, evet walla kuzum pek keyifli bizimkiler ayy ne güzel sen hissedebiliyosun, zaman çabuk geçsin bizde hissedelim babasına nazlı seninki şekerim

oy kuzum zaman çok çabuk geçiyor, başta geçmiyormuş gibi gelsede bi bakmışsın senin uykucu şirinin de tepiklemeye başlamış kesin kesin baştan beri diyordum zaten bizimki babasına nazlanıyor diye eşim hiç hissedemedi henüz o kadar da eli karnımda bekledi

doğru sölüyosun hayatım, zaman çok çabuk geçiyo gerçekten... inş benim uykucu şirin de tepikler beni hemencik
tabi o çok hissedemez daha, sen daha net hissedersin kuzum ee o kadar biz taşıoz, heralde önce biz hissetcez dimi ama

evet dimi ya o kadarcık da torpilimiz olsun, eşim farkında zaten kuzum kıskanıyorum seni oğlumuzu ilk sen hissediyorsun ben hala hissedemiyorum diyor, dün 1 saat elini koydu ama yok hiç tık bile demedi paşam yaa

tabiki canım büyümesi çok normal büyümese tuhaf olurdu yani ama sonrasındaa nolur bende bilmiyorum ilk çocukya başka emzirmediğimiz için belki az bişe sarkma olur bidahakilerde dah fazla olur inan hiç bilmiyorum çaresi varmış sanırım ranacım arkadaşın masaj mı yaptırdı yoksa düzenli olarak kendisimi masaj yaptı bilelimde belkim gerek olur bizlerede
narcım iyi gezmeler hayatım
hepiniz sağolun canlarım güzel haberlerle geldim doktor bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi
tsh 0,35-5,5aralığında benimki 0.74
toxoplazma ıgg 7.2-8.8aralığında benimki <<3 negatif
toxoplazma ıgm 6-8aralığında benimki <<3 negatif
tam kan sayımımda normal dedi kan ilacı kullanıp kullanmadığımız sordu iyi devam et kullanmaya dedi herşy yolunda
buarada bebeklerin babalarına nazlanmaları çok norma heralde önce biz hissedecez onun bütün sıkıntısını bizler çekiyoruz güzelliğinide ilk bizlere yaşamalıyız demi ama
eşimde şimdi hep göbeğimi seviyor napıyor acaba içerde eyip duruyo bide gıdıklıyor karnımı yapma diyorum ama ne fayda yine yapıyor bide diyorki çocukta şimdi ne ciddiyetsiz babam var diye düşünüyodur

evet dimi ya o kadarcık da torpilimiz olsun, eşim farkında zaten kuzum kıskanıyorum seni oğlumuzu ilk sen hissediyorsun ben hala hissedemiyorum diyor, dün 1 saat elini koydu ama yok hiç tık bile demedi paşam yaa

aaa az kıskansınlar tabi şekerim, öncelik bizde her zaman

süper hayatım değerlerin çok güzel çıkmış seninde, hadi gözünaydın ama sende de toxoplasma ıgg negatif, çiğ ete bağışıklığın yok, çiğ etten uzak durman gerekiyo, dr un demiştir gerçide bende hatırlatayım dedim. bide çiğ eti elleme güzelim emi
tabisi önce biz hissetcez kuşum, biz taşıoz onları, babaları daha çok kıskanır bizi ohh canımıza değsin

esincim bişey çıkmamış şükür, evet yıldızın dediği çiğ ete falan dokunma sakın. Birde aklımda bi konu var canlar yapıyorsunuzdurda hatırlatayım dedim. Yeşillik falan yıkarken sirkeli suda bekletiyorsunuz dimi kuzular:26: malum dikkat etmemiz lazım ya:26:

yaaa evet onu bana dr um dedi adacım, yapıyorum ama bazen üşeniyorum, suyun altında çok tutuyorum :26:aslında yapmamam lazım ama napiyim bazen üşeniyorum

yaaa evet onu bana dr um dedi adacım, yapıyorum ama bazen üşeniyorum, suyun altında çok tutuyorum :26:aslında yapmamam lazım ama napiyim bazen üşeniyorum

kuzucum ihmal etme , ne kadar çok suya tutsanda bazı bakteriler suyla yok olmuyor şekerim. Çiğ et, kedi köpek bile dokunmamamız lazım biliyosun, hayvanlar yeşilliğe dokunduysa onlardan bize geçebilir.:26:

o neden canım acaba?

Esincim hoşgeldin neyseki değerlerin gayet iyi çıkmış

Yıldızcım hamilelikte üşengeçlik diye bişi olmamalı çünkü ne şartlarda yapıldı o bebiş dimiiiii o yüzden o kadar itinayı hakediyor bebişlerimiz lütfen dikkat edelim

kuzucum ihmal etme , ne kadar çok suya tutsanda bazı bakteriler suyla yok olmuyor şekerim. Çiğ et, kedi köpek bile dokunmamamız lazım biliyosun, hayvanlar yeşilliğe dokunduysa onlardan bize geçebilir.:26:

haklısın hayatım, yapmıcam bi daha:26:

haklısın kuzum, ne şartlarda geldiler, yapmıcam bi daha, dikkat edicem merak etme

canım evet benimde bağışıklığım yok peki bu sadece hamilelik için mi geçerli yani doğumdan sonra çiğ eti elleyebilirmiyiz şimdi yaparız dikkat ederizde yarın öbür gün eşimize çocuğumuza etli bir yeme yapmak zorunda klırsak felan:26:

tmm hayatım dokuunmam salam sucuk sosis felan uzak olsun bendende
ya ben sirkeli suda bekletmiyorum sade suda bekletiyorum yada yıldızın dediği gibi çok yıkıyorum ama bundan sonra bekleteyim bari

esincim gözünaydın demeyi unuttum sanırım mesajını begenmısım oyle kalmıs
gozunaydın temız cıkmıs degerlerın
ama sendede negatıf cıkmıs cıg ete dokunamayacaksın neysekı sen ben pek sevmıyorum dıyordun zaten zor olmaz senın ıcın

sağol hayatım iyi çıktı sonuçlar ama bendede negatif çıktı
evet neyseki eti felan sevmiyorum ama bir misafirim geleceği zaman yapardım etli yemek yarın öbür gün çocuğumada etli şeyler yedirmek isterim benim gibi sevmemesini istemem o yüzden bu sadece hamilelik için mi geçerli öğrenmem gerek bide sadece siyah etmi beyaz etidemi ellemeyeceğiz ada yıldız cevap verin bakim

canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepicinizi iyi akşamlar iyi haftasonları

o neden canım acaba?
canımyeşillik üzerindeki bakteriler yıkamakla geçmiyor ya limonlu suda ya da sirkeli suda mutlaka bekletilmeli, hatta meyveler bile. Sende dikkat edersin kuzucum, :26:
haklısın hayatım, yapmıcam bi daha:26:

haklısın kuzum, ne şartlarda geldiler, yapmıcam bi daha, dikkat edicem merak etme
aferim fıstığıma, onlar pek kıymetli canım

canım hamiş olduğumuz için uzak durmamız lazım , hani Allah korusun bi enfeksiyon olsa bişey yapamazlar, ama bebişler dünyaya gelince sıkıntı olmaz diye biliyorum ben. Sadece hamiş olunca hassas o kadar. Sade su maalesef bişey yapmıyor canım sadece gözle görülenleri yok ediyor o kadar

yawrum hamileliktemi geçerli bende bilmiyorum :26: hamile kalınca öğrendik baksana toxoplasmamızın negatif olduğunu... ama düşününce de bu her zaman bizde negatif olacak, hiç ellemicez heralde gibime geliyo ama bilmiom :26:

tüm etler için geçerli cnm, kırmızı yada beyaz et farketmio

canlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepicinizi iyi akşamlar iyi haftasonları

güle güle cnm, iyi haftasonları :79::79:

valla canım sanrm beyaz ette aynı şekilde, gerçi ben bikaç kez ete , tavuk etine dokunmuştum unutmuştum o sıra:26: hatta bi kaç kez sucuğa ve salama da dokunmuştum:84: bişey olurmu bilmiyorum ama sen yinede hiç birine dokunma nasıl yemeyin diyorlarsa dokunmak da öyle , doğumdan sonra sorun olmuyor cicim , istersen sende druna sor, şimdilik hamiş olduğumuz için önlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…