anladım kızar bütün çiğ et çeşitlerinden salam sucuk sosistende uzak durmamız geerkiyor yeşillikleri sirkeli suda bekletmeden yemiyoruz misafirliğe gittiğimiz yrlerdede dikkat etmemiz gerekiyor o zaman
adacım haftaya doktora gittiğimde inşl unutmazsam sorarım hayatım ama senin doktorun söylemiş sanırım sana bu durum hamilelik için geçerli yani sadece sen yine bildiğini aktar hayatım bana
anladım kızar bütün çiğ et çeşitlerinden salam sucuk sosistende uzak durmamız geerkiyor yeşillikleri sirkeli suda bekletmeden yemiyoruz misafirliğe gittiğimiz yrlerdede dikkat etmemiz gerekiyor o zaman
adacım haftaya doktora gittiğimde inşl unutmazsam sorarım hayatım ama senin doktorun söylemiş sanırım sana bu durum hamilelik için geçerli yani sadece sen yine bildiğini aktar hayatım bana
ayy inşl bebişimi görünce unutmazda sorarım hayatımya en azından fikir alış verişi yapmış oluruzbana dr um salam,sucuk, sosis yeme, çiğ ete dokunma, yeşillikleri sirkeli suda beklet dedi..
hamilelikte geçerli yada sonrasında da geçerli die bişi demedi, sen yine sor bakalım emin olalım esincim
özellikle dışarda yeşillik yeme (salata falan), eti de iyi pişmiş iste dedi...
evet dikkat et cicim, bende o kadar alıştımki başka bi yerde salata dahi yemek istemiyorum aklıma binbirtürlü şey geliyor:26: drun bu dönemde uzak durmalı mutlaka Allah korusun kendine dikkat etmezse bebeğe bişey olabilir, müdahale etmek zorunda kalırız demiş sadece, hamişlikten sonrasınıbende sormadım cicim ama bi daha gittiğimde soracagım , sende druna sor yinede ,bilgilerden yararlanırız kuzucum. Netten incelemiştim ben hamişlik sonrası çok tehlikeli değilmiş sanırım.:26:
ayy inşl bebişimi görünce unutmazda sorarım hayatımya en azından fikir alış verişi yapmış oluruz
kesinlikle dikkat etmeliyiz ve iyi pişmiş istemeliyiz eti sana katılıyorum
allah korusun canımya başka yerde salata yememmeye dikkat edelim haklısınız bendeşimdi netten araştırıyorum belki bişeyler öğrenebilimiyim diye
elma sirkesi yada üzüm farkedermikiakşama yeşillik lazım üzüm sirkem bittim elma sirkem var
eşim aradıda şu sebze meyvelerin temziliği için birşey varya ondan alalım olmadı dedi reklamlardada dönüyoya oda olabilr aslında
evet dikkat et cicim, bende o kadar alıştımki başka bi yerde salata dahi yemek istemiyorum aklıma binbirtürlü şey geliyor:26: drun bu dönemde uzak durmalı mutlaka Allah korusun kendine dikkat etmezse bebeğe bişey olabilir, müdahale etmek zorunda kalırız demiş sadece, hamişlikten sonrasınıbende sormadım cicim ama bi daha gittiğimde soracagım , sende druna sor yinede ,bilgilerden yararlanırız kuzucum. Netten incelemiştim ben hamişlik sonrası çok tehlikeli değilmiş sanırım.:26:
fark etmez bebişimayy inşl bebişimi görünce unutmazda sorarım hayatımya en azından fikir alış verişi yapmış oluruz
kesinlikle dikkat etmeliyiz ve iyi pişmiş istemeliyiz eti sana katılıyorum
allah korusun canımya başka yerde salata yememmeye dikkat edelim haklısınız bendeşimdi netten araştırıyorum belki bişeyler öğrenebilimiyim diye
elma sirkesi yada üzüm farkedermikiakşama yeşillik lazım üzüm sirkem bittim elma sirkem var
eşim aradıda şu sebze meyvelerin temziliği için birşey varya ondan alalım olmadı dedi reklamlardada dönüyoya oda olabilr aslında
yok güzelim hiç farketmez ne sirkesi olduğu...haa bak dr um bana o sebze meyve temizleyicisinden de kullanabilirsin demişti..
bende dışarda salata yiyemiyorum hayatım yaa, onlar hele nerdeyse hiç yıkamıyolar
kızlar ben yavaştan hazırlaniyim, kuaföre gidicem, kaş aldırmaya, yarın haftasonu bakımlı olalım değil mi amaaa
öpt hepiciğinizi, iyi tatiller
haklısın kuşum ayy benide götür yanındaaa benimde ihtiyacım varrkızlar ben yavaştan hazırlaniyim, kuaföre gidicem, kaş aldırmaya, yarın haftasonu bakımlı olalım değil mi amaaa
öpt hepiciğinizi, iyi tatiller
tmm o zaman elma sirkemden kullanırım
adacım biz her salatayı sirkeli yeriz eşimde bende çok severiz sirkeli salata vedeğişiklik olsun diye arada üzüm sirkesi arad elma sirkesi kullanırım ben salatamda ben dökmeem bile eşim döktümmü diye sorar o derece yani
ayy hakkaten güzel olur yani olsada şimdi yesek
kızlar bızım toplantı vardı bugun basladı ben sımdı toplantıya gıdıyorum optum hepınızı yarın gorusmek uzere:79:
haklısın kuşum ayy benide götür yanındaaa benimde ihtiyacım varrhasta olunca saldım kendimi
ohh ekşili ekşili ayy ağzım sulanıyor valla esincimm kız ortaya yapalım bi salataaayiyelim birlikte yanındada kısırrr, kısır a aş erdim bak şimdide durduk yere kendi kendimi gaza getiriyorum valla.
kızlar bızım toplantı vardı bugun basladı ben sımdı toplantıya gıdıyorum optum hepınızı yarın gorusmek uzere:79:
tamam güzelim, iyi toplantılar sana
gel götüriyim yawru senide
ya adaaaaaaaaaaaaaa ben kısıra bayılırm, canımı istettin yaaaaa:84::84::84: olsa da yesek hakaten
ohh ne iyi olurdu kuzum yaa cidden bana da lazım bakımm, ayy kuzucum benim yaa kıyamam tühh şimdi esinde yazar benimde canım çekti diyee, ne ettim benn:18::18: salatayla ne iyi olurdu dimi yaaa toplanalım da yapıp yiyelim bari tek tadı çıkmaz şimdi
yaa ufffff kesinlikle tek tadı çıkmaz kısırın hep birlikte olsakta yapıp yesek yanına salata birde ayran ohhhh
ya zaten hafiften acıkmaya başladım ben buda üstüne tuzu biberi oldu yani
akşama ne yemek var kızlar söyleyin bakalım
ranacım sana kolay gelsin hayatım bizde çok azıttık şu saatler itibariye sen rejime başladın bizden uzak kalman iyi
Eki Görüntüle 178251 Eki Görüntüle 178252
kızlarrr bakın size kimi göstereceğimm elma kurdunuz huzurlarınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?