ayyy canım evet iyiyki biz yokmusuz bende eve gıdınce yapmaya kalkardım ama yanımda sız olmadıgınız ıcın dıyetı bozamazdım
aa pıknık mı ne guzel yaa havalar duzelse bızde gıtsek cok ozledım havalar ısınınca pazar kahvaltılarına bız bazen sahıle ınerız cok guzel olur esımle beraber kahvaltı cay gazete ooo cımenlere yayılırız vala super olur oglenlerı arkadaslarımız gelır mangal yaparız ayyy yaz gelsın artık yaa
sen dıkkat et yınede canım fazla yorma kendını ayy esın ne bahane bulacak merak ettım sımdıden bızımkılerın espırı anlayısları kuvvetlı baksana gene guzın abladan gırmesın de olaya
ranacımmm sen kalmışın bu sabah nöbette yaptım ben kahvaltımı gönderdim kocişimi keyif yapıorum amaaaa karnım ağrıyo çok yaaa ödüm kopuyo bişey olcak diye bugün 12. gün
canım benım afıyet olsun
hıc takma kafana bak adanınkıde oyleydı cok agrısı vardı ama bebısı geldı senınkıde oyle olacak ınsallah canım
ayyy zaten cok heyecanlıyım nar gun soyleyıp durma
off canım bi de bana sor her gün ağrı oluyordu ama bugün çok şiddetli geçmedide hala valla çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum nede olsa 1.5 yıldır bu ağrıdan sonra he4p kırmızıları gördüm gene öyle olcağını düşünmem normal sanırım
sakın umudunu kaybetme guzelım salı gunu ak mı kara mı bellı olacak guzelım ınsallah pozıtıf olacak sonuc sekerımıkıncı asılamalı annemız sen olacaksın benım bu ayda olmazsa bende 3. olurum herhalde bu arada hıc calısmalara baslamadık bız yaaa neyse bugun baslatayım barı bugun adetımın 11.gunu gercı ne agrım var ne bırsey hıssetmıyorum bu ay kafamda sadece zayıflamak oldugu ıcın pek takmadıgımdan vucudumu dınleyemedım neyse start verelım artık
Eki Görüntüle 178251 Eki Görüntüle 178252
kızlarrr bakın size kimi göstereceğimm elma kurdunuz huzurlarınızda
herkeslere günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun inşallah bugün dışarda güzel bir güneş ve ama biraz soğuk yine
sende koy yıldızcım sende senınkı bıraz daha bellı olunca koyarsın ayyy cok guzel gorunuyor valla
kızlar dun aksam kısırlar yemekler havada ucusmus gene allahtan cıkmısım o yazılarınızı gormeden evet bende kısıra baylırımyaaa yeterkı bulusalım hepbırlıkte yıyelım ben rejım falan bozarım yanı sızın ıcın
bol bol gezın kızlar
günaydın canlarım hepinize iyi hafta sonları
yıldızcım haklısın birde akşam yemeklerimizi söylesek hem kendi kendimizi aşerdirecez hemde biyerlerimizişişireez ama o saate kadar yemek yapmamıştım ne yapacağımıda bulamamıştım hafiftende acıkmaya başlayıca sizden fikir edinim dedim ama kimsecikler kalmamıştı
hoşbulduk ranacım herkese güzel bir haftasonu diliyorum canlarımm güzel geçti dün canım arkadaşımdan sonra akşam gaynanama gittil yimeğeakşam da gelince kocişimle mısır patlatıp film izledik. :97:
ya bu arada hamielyken nası et pişircez ki o zaman anlamadım ben dokunmamak gerektiğini bilmiyordum
bu arada rüyamda doktorumu gördüm pek hatırlamıyorum rüyayı ama onu gördüğümü hatırlyıorum. ya birde biz yarın pikniğe gidicez eşimin ailesiyle kalabalık. eşime de dedim öyle top oynama ip atlama olaylarına giremem ama nası hayır dicem dedim. sen bırak ben söylerim oynama diye sana dedi.bakalım gene ne parlak fikri var
aa pıknık mı ne guzel yaa havalar duzelse bızde gıtsek cok ozledım havalar ısınınca pazar kahvaltılarına bız bazen sahıle ınerız cok guzel olur esımle beraber kahvaltı cay gazete ooo cımenlere yayılırız vala super olur oglenlerı arkadaslarımız gelır mangal yaparız ayyy yaz gelsın artık yaa
sakın umudunu kaybetme guzelım salı gunu ak mı kara mı bellı olacak guzelım ınsallah pozıtıf olacak sonuc sekerımıkıncı asılamalı annemız sen olacaksın benım bu ayda olmazsa bende 3. olurum herhalde bu arada hıc calısmalara baslamadık bız yaaa neyse bugun baslatayım barı bugun adetımın 11.gunu gercı ne agrım var ne bırsey hıssetmıyorum bu ay kafamda sadece zayıflamak oldugu ıcın pek takmadıgımdan vucudumu dınleyemedım neyse start verelım artık
narcım yarın pikniklere mi gidilecekmiş bakalım güzelce eğlen böylelikle gününde çabuk geçer ama eşine söylediğin iyi olmuş hoplayıp zıplayamazsın sen şimdi eşin sana otur der kimse bişe diyemez düşünemez canım ağrılarına bencede takılma inşl bebişin gelmiştir tek dileğimiz bu şuan ama rananında dediği gibi adanında çok ağrısı olmuştu gece yatamıyordu bile inşl sende ikincı aşılma annemiz olursun
evet canım testlerim güzel çıktı ama çiğ eti ellemek bile y az dikkat edcez kendimize bu özel bebekler her türlü kendierini belli ediyolar baksana topiğin 3annesde aynı derttn müzdarip
ranacım güle güle hayatım iyi hafta sonları sanada
yıldızcım gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
eşime diyorumki kızlar göbişimizin rsmini görmek istiyor hangi kızlar dedi bende topikteki dedim ama daha pek bişe yokki diyor söyledim ama istiyorlar dedim bir arkadaş koydu dedim kem küm eder diye bekliyordum ama bişe demedi hayret ettim tabi oda anlıyor aramızdaki diyalogu
ayyy yıldızcım hışın çıkmıştır o saate kadar seni bu kadar uykuya düştün saat 4e kadar beklemek gerçekten çok zor olmuştur neyse bugün geç kalktın iyice dinlenip kendin geldin demek kısırda yaptın canım ohhh afiyet olsun ben geçen hafta içi misafirim geldiğinde yaptığım için yapmayı düşünmemiştim
eşime söyledim canım izin vermeyeceğini sanıyordum neticede fotoyu çekecek olanda o olacağı için ama hiç bişe demedi sevindim o ki beni evden çıkarken kalabalık bir ortama girerken çantamda dualarla üstüme dua okuyarak çıkaran bir insan ama sağolsun bişe demedi bende ilk fırsatta koyarım almışken şöyle güzel kameralı istiyorum o yüzden aceleye getirmeyeyim bebeğimizi doğuncda hareketlerini uzun uzun alırız kameraya diye
olmadı tlfdan çekerim olduğu kadarıyla sizi idare eder heralde
buarada ranacım becede ufaktan başla artık çalışmaya baksana adetinn olalı 11gün olmuş hm bu ay zayıflamayı kafana koyduk bebekten uzaklaştın daha rahat ödevleri yerine getirirsin
kızlar bizimkinin bütün nazı babasına hafta içi 5gündür kusmuyordum bugün yine cee eeee yaptı eşime diyorum bunun bütün nazı sana diye
canım bekliyorum bakalım işallah her aşamamızın benzediği gibi bu ağrılar da adanınkindendir bebekimin geldiğinin işaretidir.narcım yarın pikniklere mi gidilecekmiş bakalım güzelce eğlen böylelikle gününde çabuk geçer ama eşine söylediğin iyi olmuş hoplayıp zıplayamazsın sen şimdi eşin sana otur der kimse bişe diyemez düşünemez canım ağrılarına bencede takılma inşl bebişin gelmiştir tek dileğimiz bu şuan ama rananında dediği gibi adanında çok ağrısı olmuştu gece yatamıyordu bile inşl sende ikincı aşılma annemiz olursun
evet canım testlerim güzel çıktı ama çiğ eti ellemek bile y az dikkat edcez kendimize bu özel bebekler her türlü kendierini belli ediyolar baksana topiğin 3annesde aynı derttn müzdarip
ranacım güle güle hayatım iyi hafta sonları sanada
yıldızcım gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
eşime diyorumki kızlar göbişimizin rsmini görmek istiyor hangi kızlar dedi bende topikteki dedim ama daha pek bişe yokki diyor söyledim ama istiyorlar dedim bir arkadaş koydu dedim kem küm eder diye bekliyordum ama bişe demedi hayret ettim tabi oda anlıyor aramızdaki diyalogu
ay kuzum okadar kolay olsa ısrar kıyamet gider artık niye kalkmıosun niye oynamıosun neyse bakcaz artık çaresine bende severim pikniği ama izmirde havalar hemen ısındığı için çok kısa bir zaman için gidilebiliyo. sen de helak olmuşun dün uykunu almışındır artık geç kalkınca ama insan da öyle olunca serseme dönüyo düzen bozulduğu içintünaydınnnnnayy daha yeni kalkabildim kızlar, akşam arkadaşlar vardı, 4 de yatabildik. beni düşünün 11 de uyuklamaya başladım şehir dışından geldiler ve gece 03:30 da yurtdışına gideceklerdi. ama nasıl oturdum bide bana sorun, dönüşte arabada uyumuşum zaten... sizlerde maşallah yazdıkça yazmışınız ne bu enerjiiiii sabah sabah
bu arada o kadar konuşunca ben kısır yaptım akşamhem arkadaşlarımda gelceği için yapmış olayım dedim, o kadar konuşmadan sonra iyi geldi walla
ayyyy ben onu yerim yerim, bitiririmoyy kuzum ne güzel olmuşun sen ööle, bide dioki göğüslerim sarktı, görmesek inandırcan bizi heee maşallah kuzum size, incecik sadece göbüşü olan bi hamiş olmuşsun sen, darısı başımıza bitanem
günaydın kuzum, ayy ben nasıl koyiyim bende böle göbüş ne gezeraz daha büyüsün teyzesi koyarız bizde inş bizden sonrada siz koyarsınız canlarım benm
hava pek güzel walla çıkıcam bende acıktan..
walla ben en sonunda istanbullular günü yapacam ranacım heee, olmucak bööle ayrı gayrı
günaydın esincim, walla o saatte yoktuk olsak fikir verirdik sana kuzucumsana da ödev, en kısa zamanda gidip foto mak. al kuzum, fındık kurdunun resimlerini koy bize
günaydın narım<<< dünün güzel geçmiş ne güzel, finalide mısır ve filmle yapmışınız, bayılırım
ayy rüyan hayırlara çıksın kuzum, inş 2. aşılı annemşz olacaksın bitanem, zamanımız gerçekten .çok az kaldı ama stres yapmak yok. herşeyin hayırlısı Allahtan...
ne güzel bayılırım pikniklere... karnım ağrıyo yada başım ağrıyo diyip oynamazsın ama emininim senin kocacığının daha iyi bi fikri olur
bende bayılırım pikniğe
çok kafana takmadan ilerle hayatım bu ay, ama yine de ovu testi yap derim ben ve preseedle devam, ben ööle yaptım geçen ay bilion
evet canım zaten bugün dün evdeydim ya ondan bukadar düşündüm yarın öbür gün çabuk geçer heralde. belirtiden ziyade ağrılar adeti mi getircek onun korkusu yoksa teee aşılamanın 2.gününden beri ağrı var ama artınca bugün gelyiomu didim çok şükür gelmedi ağrı da azaldıiyiyim esincim, az geç kalktım bugün, geç yatınca...ama acıktık minnoşla, kavaltı hazırlayalım, kocişi uyandırcam...
ay bak kocişim kem küm etmemiş, alsın gelsin bi makinaadamcıkta anlamış baksana nasıl bi diaoloğumuz olduğunu
narcım, ağrılarına takılma bitanem, aynı ada da olmuştu biliosun, rahat ol, havanın ve güneşin tadını çıkar, takılma belirtilere emi kuzum
çiğ et ellememe toxoplasma ile ilgili hayatım, poziitif çıkarsa sorun yok, bizim 3 ümüzünde negatif olduğundan elleyemioznazlı anacım bizimkiler
tatlım eşin tahmin etmiştir bu kızlar bu kadar seviolarsa birbirlerini nazarları değmez karıma diye ondan ses etmemiştir aferin ona içimizi biliyo demek o da bekliyoruz bebeğinin fotolarını hayatımayyy yıldızcım hışın çıkmıştır o saate kadar seni bu kadar uykuya düştün saat 4e kadar beklemek gerçekten çok zor olmuştur neyse bugün geç kalktın iyice dinlenip kendin geldin demek kısırda yaptın canım ohhh afiyet olsun ben geçen hafta içi misafirim geldiğinde yaptığım için yapmayı düşünmemiştim
eşime söyledim canım izin vermeyeceğini sanıyordum neticede fotoyu çekecek olanda o olacağı için ama hiç bişe demedi sevindim o ki beni evden çıkarken kalabalık bir ortama girerken çantamda dualarla üstüme dua okuyarak çıkaran bir insan ama sağolsun bişe demedi bende ilk fırsatta koyarım almışken şöyle güzel kameralı istiyorum o yüzden aceleye getirmeyeyim bebeğimizi doğuncda hareketlerini uzun uzun alırız kameraya diye
olmadı tlfdan çekerim olduğu kadarıyla sizi idare eder heralde
buarada ranacım becede ufaktan başla artık çalışmaya baksana adetinn olalı 11gün olmuş hm bu ay zayıflamayı kafana koyduk bebekten uzaklaştın daha rahat ödevleri yerine getirirsin
kızlar bizimkinin bütün nazı babasına hafta içi 5gündür kusmuyordum bugün yine cee eeee yaptı eşime diyorum bunun bütün nazı sana diye
ayy kuşum benimmm çok sağol hayatım inşallah yakın bi zamanda senin göbüşünü de böyle göreceğiz bitanem yürekten inanıyorum buna. Evet şeker dışardan bile belli oluyor artık, otobüslerde yer veriyorlarayyyy yer onu teyzesı yer ılk ben gordum kızlar nerdesınız aksamda gırmemıssınız
adacım ayyy cok guzel yaa allah bızede nasıp etsın ınsallah gobusune bak gobusune bellkı oluyor artık kuzum cok guzel hamılelık yakısmıs sana kuzum
Canım göğüs durumuna takmıştım 80 kullanırken 90 oldum kızzherkeslere günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun inşallah bugün dışarda güzel bir güneş ve ama biraz soğuk yine
adacım sözünü tutmuş koymus resmını kuzum kızlar sıra sızde esincim sende hemen bır fotograf makınası edın catlarız yoksa sende koy yıldızcım sende senınkı bıraz daha bellı olunca koyarsın ayyy cok guzel gorunuyor valla adanınkı zayıf ama sadece gobusu var goguslerın de hala dımdık kendıne vesvese yapma yanı sarkmıs halı buysa eskı halını dusunemıyorummasallah tas hatun tas
narcım sen nasılsın nasıl gectı dun aksam kı gezmelerın ayy narcım ya hafta sonundan sonra 1 gun kaldı dıye sayacagız kuzum ınsallah halay cektır bıze bu ay
kızlar dun aksam kısırlar yemekler havada ucusmus gene allahtan cıkmısım o yazılarınızı gormeden evet bende kısıra baylırımyaaa yeterkı bulusalım hepbırlıkte yıyelım ben rejım falan bozarım yanı sızın ıcın
asyacım sen kayınvalıdendesın, halevcım sende kocısınlesındır hafta sonu gırmezsın bol bol gezın kızlar
inşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinde koyarım tabi teyzeleri, az önce babasıyla sohbet ettik zaten oğluşum gelsin bi sürü değişik fotoğraflarını çekeceğim diyorum da eşim ah zavallı bebeğim diyorgünaydın canlarım hepinize iyi hafta sonları iyi gezmeler adacım gördük elma kurdumuzu maşallah nasılda büyümüş çok güzel inşl darısı doğum fotolarını görmeye olsun göbel göğüs gayet güzel bencede vesvese edip durma kendine
yıldızcım haklısın birde akşam yemeklerimizi söylesek hem kendi kendimizi aşerdirecez hemde biyerlerimizişişireez ama o saate kadar yemek yapmamıştım ne yapacağımıda bulamamıştım hafiftende acıkmaya başlayıca sizden fikir edinim dedim ama kimsecikler kalmamıştı
ranacım ucuz atlatmışsın valla dünü obur olmuştuk resmen olsa heralde üçümüz üç yandan saldırırdık heralde kısıra bende ilk fırsatta koymaya çalışırım inşl bebişimin fotosunu
çok sağol bitanemmmhoşbulduk ranacım herkese güzel bir haftasonu diliyorum canlarımm güzel geçti dün canım arkadaşımdan sonra akşam gaynanama gittil yimeğeakşam da gelince kocişimle mısır patlatıp film izledik. :97:
ayy adaaaa ne güzel göbüşş o öyle inceciksinnnn kızzz rananın dediği gibi göğüsler de gayet dik ayol ne sarkması. maşallah maşallah pek güzel arkadaşımız allahım bizlere de nasip etsin işalllahh
valla rana kuşum iyiki çıkmışız biz ayol yemekler havada uçuşmuş resmen hele ben evdeyken üşenmez yapardım o kısırı heee
ya bu arada hamielyken nası et pişircez ki o zaman anlamadım ben dokunmamak gerektiğini bilmiyordum
esincim bu arada gözün aydın canım iyi çıkmış sonuçlar ama çiğ ete dokunmak yokkkk
rana kuzum hakkaten haftasonu bittimi bişey kalmıyo allahım işallah nasip olur. bu arada rüyamda doktorumu gördüm pek hatırlamıyorum rüyayı ama onu gördüğümü hatırlyıorum. ya birde biz yarın pikniğe gidicez eşimin ailesiyle kalabalık. eşime de dedim öyle top oynama ip atlama olaylarına giremem ama nası hayır dicem dedim. sen bırak ben söylerim oynama diye sana dedi.bakalım gene ne parlak fikri var
ay canım yorulmuşsundur baya nasılda uykusuz kalmışsındırtünaydınnnnnayy daha yeni kalkabildim kızlar, akşam arkadaşlar vardı, 4 de yatabildik. beni düşünün 11 de uyuklamaya başladım şehir dışından geldiler ve gece 03:30 da yurtdışına gideceklerdi. ama nasıl oturdum bide bana sorun, dönüşte arabada uyumuşum zaten... sizlerde maşallah yazdıkça yazmışınız ne bu enerjiiiii sabah sabah
bu arada o kadar konuşunca ben kısır yaptım akşamhem arkadaşlarımda gelceği için yapmış olayım dedim, o kadar konuşmadan sonra iyi geldi walla
ayyyy ben onu yerim yerim, bitiririmoyy kuzum ne güzel olmuşun sen ööle, bide dioki göğüslerim sarktı, görmesek inandırcan bizi heee maşallah kuzum size, incecik sadece göbüşü olan bi hamiş olmuşsun sen, darısı başımıza bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?