Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canlarım hepinize iyi hafta sonları iyi gezmeler adacım gördük elma kurdumuzu maşallah nasılda büyümüş çok güzel inşl darısı doğum fotolarını görmeye olsun göbel göğüs gayet güzel bencede vesvese edip durma kendine

yıldızcım haklısın birde akşam yemeklerimizi söylesek hem kendi kendimizi aşerdirecez hemde biyerlerimizişişireez ama o saate kadar yemek yapmamıştım ne yapacağımıda bulamamıştım hafiftende acıkmaya başlayıca sizden fikir edinim dedim ama kimsecikler kalmamıştı

ranacım ucuz atlatmışsın valla dünü obur olmuştuk resmen olsa heralde üçümüz üç yandan saldırırdık heralde kısıra bende ilk fırsatta koymaya çalışırım inşl bebişimin fotosunu

hoşbulduk ranacım herkese güzel bir haftasonu diliyorum canlarımm güzel geçti dün canım arkadaşımdan sonra akşam gaynanama gittil yimeğe akşam da gelince kocişimle mısır patlatıp film izledik. :97:
ayy adaaaa ne güzel göbüşş o öyle inceciksinnnn kızzz rananın dediği gibi göğüsler de gayet dik ayol ne sarkması. maşallah maşallah pek güzel arkadaşımız allahım bizlere de nasip etsin işalllahh
valla rana kuşum iyiki çıkmışız biz ayol yemekler havada uçuşmuş resmen hele ben evdeyken üşenmez yapardım o kısırı heee
ya bu arada hamielyken nası et pişircez ki o zaman anlamadım ben dokunmamak gerektiğini bilmiyordum
esincim bu arada gözün aydın canım iyi çıkmış sonuçlar ama çiğ ete dokunmak yokkkk
rana kuzum hakkaten haftasonu bittimi bişey kalmıyo allahım işallah nasip olur. bu arada rüyamda doktorumu gördüm pek hatırlamıyorum rüyayı ama onu gördüğümü hatırlyıorum. ya birde biz yarın pikniğe gidicez eşimin ailesiyle kalabalık. eşime de dedim öyle top oynama ip atlama olaylarına giremem ama nası hayır dicem dedim. sen bırak ben söylerim oynama diye sana dedi.bakalım gene ne parlak fikri var

ayyy canım evet iyiyki biz yokmusuz bende eve gıdınce yapmaya kalkardım ama yanımda sız olmadıgınız ıcın dıyetı bozamazdım

aa pıknık mı ne guzel yaa havalar duzelse bızde gıtsek cok ozledım havalar ısınınca pazar kahvaltılarına bız bazen sahıle ınerız cok guzel olur esımle beraber kahvaltı cay gazete ooo cımenlere yayılırız vala super olur oglenlerı arkadaslarımız gelır mangal yaparız ayyy yaz gelsın artık yaa

sen dıkkat et yınede canım fazla yorma kendını ayy esın ne bahane bulacak merak ettım sımdıden bızımkılerın espırı anlayısları kuvvetlı baksana gene guzın abladan gırmesın de olaya

aman kuzum espri yapsa iyi tutar çat diye söyler nar sen kalkıp oynama otur der zaten çat diye belli olur herşey neyse canım ben kocişimi kaldırıyım da kahvaltı yapalım artık öldüm açlıktan öptüm seniii

ranacımmm sen kalmışın bu sabah nöbette yaptım ben kahvaltımı gönderdim kocişimi keyif yapıorum amaaaa karnım ağrıyo çok yaaa ödüm kopuyo bişey olcak diye bugün 12. gün

ranacımmm sen kalmışın bu sabah nöbette yaptım ben kahvaltımı gönderdim kocişimi keyif yapıorum amaaaa karnım ağrıyo çok yaaa ödüm kopuyo bişey olcak diye bugün 12. gün

canım benım afıyet olsun
hıc takma kafana bak adanınkıde oyleydı cok agrısı vardı ama bebısı geldı senınkıde oyle olacak ınsallah canım
ayyy zaten cok heyecanlıyım nar gun soyleyıp durma

Son düzenleme:

off canım bi de bana sor her gün ağrı oluyordu ama bugün çok şiddetli geçmedide hala valla çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum nede olsa 1.5 yıldır bu ağrıdan sonra he4p kırmızıları gördüm gene öyle olcağını düşünmem normal sanırım

sakın umudunu kaybetme guzelım salı gunu ak mı kara mı bellı olacak guzelım ınsallah pozıtıf olacak sonuc sekerım ıkıncı asılamalı annemız sen olacaksın benım bu ayda olmazsa bende 3. olurum herhalde bu arada hıc calısmalara baslamadık bız yaaa neyse bugun baslatayım barı bugun adetımın 11.gunu gercı ne agrım var ne bırsey hıssetmıyorum bu ay kafamda sadece zayıflamak oldugu ıcın pek takmadıgımdan vucudumu dınleyemedım neyse start verelım artık

olsun canım böylesi daha iyi canınız ne zaman isterse o zaman yapın bu ay gün sayma bence madem bir kaç ay sonra aşılama diyosun o zamanda kendini dinlenmeye al kilo ver sıkılaş bakıvermişin aklında gidince geliverir işallah ikinci aşılama annesi ben olurum seninse buna bile gerek kalmaz umarım:81:

narcım yarın pikniklere mi gidilecekmiş bakalım güzelce eğlen böylelikle gününde çabuk geçer ama eşine söylediğin iyi olmuş hoplayıp zıplayamazsın sen şimdi eşin sana otur der kimse bişe diyemez düşünemez canım ağrılarına bencede takılma inşl bebişin gelmiştir tek dileğimiz bu şuan ama rananında dediği gibi adanında çok ağrısı olmuştu gece yatamıyordu bile inşl sende ikincı aşılma annemiz olursun
evet canım testlerim güzel çıktı ama çiğ eti ellemek bile y az dikkat edcez kendimize bu özel bebekler her türlü kendierini belli ediyolar baksana topiğin 3annesde aynı derttn müzdarip
ranacım güle güle hayatım iyi hafta sonları sanada
yıldızcım gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
eşime diyorumki kızlar göbişimizin rsmini görmek istiyor hangi kızlar dedi bende topikteki dedim ama daha pek bişe yokki diyor söyledim ama istiyorlar dedim bir arkadaş koydu dedim kem küm eder diye bekliyordum ama bişe demedi hayret ettim tabi oda anlıyor aramızdaki diyalogu

tünaydınnnnn ayy daha yeni kalkabildim kızlar, akşam arkadaşlar vardı, 4 de yatabildik. beni düşünün 11 de uyuklamaya başladım şehir dışından geldiler ve gece 03:30 da yurtdışına gideceklerdi. ama nasıl oturdum bide bana sorun, dönüşte arabada uyumuşum zaten... sizlerde maşallah yazdıkça yazmışınız ne bu enerjiiiii sabah sabah
bu arada o kadar konuşunca ben kısır yaptım akşam hem arkadaşlarımda gelceği için yapmış olayım dedim, o kadar konuşmadan sonra iyi geldi walla

Eki Görüntüle 178251 Eki Görüntüle 178252

kızlarrr bakın size kimi göstereceğimm elma kurdunuz huzurlarınızda

ayyyy ben onu yerim yerim, bitiririm oyy kuzum ne güzel olmuşun sen ööle, bide dioki göğüslerim sarktı, görmesek inandırcan bizi heee maşallah kuzum size, incecik sadece göbüşü olan bi hamiş olmuşsun sen, darısı başımıza bitanem

günaydın kuzum, ayy ben nasıl koyiyim bende böle göbüş ne gezer az daha büyüsün teyzesi koyarız bizde inş bizden sonrada siz koyarsınız canlarım benm
hava pek güzel walla çıkıcam bende acıktan..
walla ben en sonunda istanbullular günü yapacam ranacım heee, olmucak bööle ayrı gayrı

günaydın esincim, walla o saatte yoktuk olsak fikir verirdik sana kuzucum sana da ödev, en kısa zamanda gidip foto mak. al kuzum, fındık kurdunun resimlerini koy bize

günaydın narım<<< dünün güzel geçmiş ne güzel, finalide mısır ve filmle yapmışınız, bayılırım
ayy rüyan hayırlara çıksın kuzum, inş 2. aşılı annemşz olacaksın bitanem, zamanımız gerçekten .çok az kaldı ama stres yapmak yok. herşeyin hayırlısı Allahtan...
ne güzel bayılırım pikniklere... karnım ağrıyo yada başım ağrıyo diyip oynamazsın ama emininim senin kocacığının daha iyi bi fikri olur

bende bayılırım pikniğe

çok kafana takmadan ilerle hayatım bu ay, ama yine de ovu testi yap derim ben ve preseedle devam, ben ööle yaptım geçen ay bilion

iyiyim esincim, az geç kalktım bugün, geç yatınca...ama acıktık minnoşla, kavaltı hazırlayalım, kocişi uyandırcam...

ay bak kocişim kem küm etmemiş, alsın gelsin bi makina adamcıkta anlamış baksana nasıl bi diaoloğumuz olduğunu

narcım, ağrılarına takılma bitanem, aynı ada da olmuştu biliosun, rahat ol, havanın ve güneşin tadını çıkar, takılma belirtilere emi kuzum
çiğ et ellememe toxoplasma ile ilgili hayatım, poziitif çıkarsa sorun yok, bizim 3 ümüzünde negatif olduğundan elleyemioz nazlı anacım bizimkiler

ayyy yıldızcım hışın çıkmıştır o saate kadar seni bu kadar uykuya düştün saat 4e kadar beklemek gerçekten çok zor olmuştur neyse bugün geç kalktın iyice dinlenip kendin geldin demek kısırda yaptın canım ohhh afiyet olsun ben geçen hafta içi misafirim geldiğinde yaptığım için yapmayı düşünmemiştim
eşime söyledim canım izin vermeyeceğini sanıyordum neticede fotoyu çekecek olanda o olacağı için ama hiç bişe demedi sevindim o ki beni evden çıkarken kalabalık bir ortama girerken çantamda dualarla üstüme dua okuyarak çıkaran bir insan ama sağolsun bişe demedi bende ilk fırsatta koyarım almışken şöyle güzel kameralı istiyorum o yüzden aceleye getirmeyeyim bebeğimizi doğuncda hareketlerini uzun uzun alırız kameraya diye
olmadı tlfdan çekerim olduğu kadarıyla sizi idare eder heralde

buarada ranacım becede ufaktan başla artık çalışmaya baksana adetinn olalı 11gün olmuş hm bu ay zayıflamayı kafana koyduk bebekten uzaklaştın daha rahat ödevleri yerine getirirsin

kızlar bizimkinin bütün nazı babasına hafta içi 5gündür kusmuyordum bugün yine cee eeee yaptı eşime diyorum bunun bütün nazı sana diye

kızlar bizimkinin bütün nazı babasına hafta içi 5gündür kusmuyordum bugün yine cee eeee yaptı eşime diyorum bunun bütün nazı sana diye

sorma hayatım accık zor oldu bana ama, senelerdir görmediğim bi arkadaşımdı iyi de oldu geldikleri...
araştırman uzun sürerse, tel ile çekip koyarsın cnm
ayy hakkaten senin oğlanın nazı babaya hayatım yine yapcağını yapmış, bende birazdan hazrılanıp çıkıcam, hava çok güzel

canım bekliyorum bakalım işallah her aşamamızın benzediği gibi bu ağrılar da adanınkindendir bebekimin geldiğinin işaretidir.
ay kuzum okadar kolay olsa ısrar kıyamet gider artık niye kalkmıosun niye oynamıosun neyse bakcaz artık çaresine bende severim pikniği ama izmirde havalar hemen ısındığı için çok kısa bir zaman için gidilebiliyo. sen de helak olmuşun dün uykunu almışındır artık geç kalkınca ama insan da öyle olunca serseme dönüyo düzen bozulduğu için.. kıızzz valla bizsiz buluşursanız saçınızı başınızı yolarım heee :84: ölürüm kıskançlığımdannnnnn itiraz ediyorummmm
evet canım zaten bugün dün evdeydim ya ondan bukadar düşündüm yarın öbür gün çabuk geçer heralde. belirtiden ziyade ağrılar adeti mi getircek onun korkusu yoksa teee aşılamanın 2.gününden beri ağrı var ama artınca bugün gelyiomu didim çok şükür gelmedi ağrı da azaldı
tatlım eşin tahmin etmiştir bu kızlar bu kadar seviolarsa birbirlerini nazarları değmez karıma diye ondan ses etmemiştir aferin ona içimizi biliyo demek o da bekliyoruz bebeğinin fotolarını hayatım

amaninnnnnnnnnnnnn gazan mübarek olsunnn

ayy kuşum benimmm çok sağol hayatım inşallah yakın bi zamanda senin göbüşünü de böyle göreceğiz bitanem yürekten inanıyorum buna. Evet şeker dışardan bile belli oluyor artık, otobüslerde yer veriyorlar alışveriş mağazalarından geçerken görevliler siz şöyle diyorlar bi tuhaf oluyor insan yer verdiklerinde falan Eminim sanada çok yakışacak bitanem hamişlik

Canım göğüs durumuna takmıştım 80 kullanırken 90 oldum kızz hamiş topiklerindekilere sordum da çok normal bizimde öyle ,büyüdüğü için sarkmış gibi hissediyoruz dediler,içim rahatladı şimdiden sarksın istemem çünkü. Ranacım bütün arkadaşlarım göğüslerimi çok beğenirlerdi, o kadar dikki, çamaşır takmasam bile füze gibilerdi şimdi ise hollanda inekleri gibiyim ayy şekercim ya dün kısırlar falan havada uçuştu, kulağını çınlattık zati kız rejimde diye
inşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinde koyarım tabi teyzeleri, az önce babasıyla sohbet ettik zaten oğluşum gelsin bi sürü değişik fotoğraflarını çekeceğim diyorum da eşim ah zavallı bebeğim diyor resim çekmeyi çok seviyorum şöyle değişik değişik pozlar falan sende alınca çekersin bitanem ancak tam büyür zaten.
çok sağol bitanemmm darısı tez zamanda sizlerin başına, inşalalh salı gününden itibaren göbüşlü olacaksın sendeayy soğolun canlarım yaa göğüscüklerime iltifatlar gelmiş

ohh piknik mevsimi başladı demek sizin ordaa ne güzel yaa, bizim burda başlamadı ama yaz sonuna kadarda piknik alanlarımız full olur malum serin olunca , ama sizin kısa süreli oluyordur doğru. Şuan sıcakmı izmir, eşimin akrabasının nikahı vardı başta çok heveslendik gidelim diye ama cesaret edemedik ikide bir çişim geliyor zaten koçiş de Allah korusun bişey olur gitmeyelim dedi, pek heveslenmiştim bende izmiri çok merak ediyordum:26: amannn sakın haa top neyin oynayayım deme, eşin zaten bütün önlemleri alır millet ne derse desin belim tutulmuş de yada ayağımı burkmuştum geçen gün de, yalanmı yok

ayy üşenmezmisin sen maşallah haa, ben de eskiden üşenmezdim ama oğluşum olunca pek üşengeç tembel oldum:26: bi gün kısırı sen yap yanına da börek gelelm biz

ay canım yorulmuşsundur baya nasılda uykusuz kalmışsındır çokk sağol tatlımmm yakında sende böyle göbüşlü olacaksın inşallah. Çok sağolun yaa göğüslerim erken sarktı diye düşünürken moral verdiniz canlarımm inşallah bitanem bakalım hep böylemi devam edecek yoksa şişmeye başlarmıyım bilinmez koyarım öyle fotomuda artık eşim şimdiden dubamm benim diye seviyor ama yataktan kalkman falan zor oluyor artık, hele çorap falan giyerken, resmen çorapla savaşıyorum eşim halime gülüyor sonrada yardım ediyor

Ohh ellerine sağlıkk canımcım yemişsin kısırı afiyet olsun, bende anneme gittim öğleden sonra orda yapacaktık ama başka şeyler girdi araya , eşimle yemek yiyip geldik artık.

yıldızınkide babacı olursa hiç şaşırmayacağım ayy canım son kusman olur sanırım artık bak 5 gün kusmamışsın

Halevcim sen neler yaptın kuşum gezdinmi bakim
Asyacım da kayınvalidesinde umarım sinirlerini bozmamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…