Ahh sevdemmm valla ne biliyim kuzum keşke 3 yıl dolmadan gelse.. Ama daktır tüp bebek dersede hemen yaptıramayızki evi satmak lazım. Eşime sorsan ben bulurum ayarlarım diyo ama sıkıntıya girmek istemiyorum daha fazla.. Allah büyük belki beklen,medik yerden bişey gelir ona ayırırız.. Zaten bu ay gitsek bile 2 aydan önce bişey yapmıolar anca tetkikler yumoş baskılama falan yapılıomuş bir iki ay.. Bakalım allah kerim..
Ah kuzumm biliyorum insan buruluyo alışınca birbirimize bu kadar hep ilgi bekliyoruz birbirimizden.. Ama kırılma haleve de o da biraz aklından çıkarmaya çalışıo belki buraya girdikçe çok takıodur kafasına ona faydası olcaksa uzak kalsın. Hamiş kalınca gelir tekrardan..
Esinim ayy şu sarımsaklı köfte olayını kapatalım artık yaa vallahi dilim damağım yapıştı gurul gurul oldu midem

ay kız senin eşinde göbek falan yok resimlerde ama olsun iyidir yürüyüş sende eşlik edersin oğluşunla havalar ısınınca. Burası baya sıcak akşamları bile. Deniz kenaı dahi esmiyo çıktığımızda.. Ayol senin fazla kilolarını yerim ben yalebbbiimmmmm

söleme kız herkesin yanında döverler valla :)
kızlar bu arada ben dün gece rüuyamda arkadaşımın oğlunu gördüm.. Zaten çok tatlı gzüzel bir bebek. Aman nasıl tombik olmuş rüyamda.. Diyorum kızım sen ne yedirdin çocuğa yanaklara bak diyorum :) pek tatlıydı..