Doktor tavsiyesi

mimumina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
14
2
86
41
Merhaba Kizlar,

Bu forum açma sebebim, doktor tavsiyesi almak, fiyat olarak kriter baz almiyorum, yani bu doktor ucuz ona git falan degil sizden beklentim( 25 bin in üstü olmasin ama ;) , hangi doktor daha dogal sonuç veriyor, hangi doktor daha az sinirleri ligamentleri zarar veriyor, esim için istiyorum deviyasyonlu ve kemerli burun.

Simdiden Tessekkürler

Merhaba Kizlar,

Bu forum açma sebebim, doktor tavsiyesi almak, fiyat olarak kriter baz almiyorum, yani bu doktor ucuz ona git falan degil sizden beklentim( 25 bin in üstü olmasin ama :KK66: , hangi doktor daha dogal sonuç veriyor, hangi doktor daha az sinirleri ligamentleri zarar veriyor, esim için istiyorum deviyasyonlu ve kemerli burun.

Simdiden Tessekkürler
Bence ücrete göre secim yapmayın deneyimi önemli çok sık burun ameliyatı yapan bir doktora olunmalı.ben bir kez ameliyat oldum erzurumda sonuç kötü oldu revizyonu ankarada olacağım.iyi bir doktora ameliyat olunca herşey güzel oluyor aksi durumda revizyon daha zor daha masraflı.

Merhaba Kizlar,

Bu forum açma sebebim, doktor tavsiyesi almak, fiyat olarak kriter baz almiyorum, yani bu doktor ucuz ona git falan degil sizden beklentim( 25 bin in üstü olmasin ama :KK66: , hangi doktor daha dogal sonuç veriyor, hangi doktor daha az sinirleri ligamentleri zarar veriyor, esim için istiyorum deviyasyonlu ve kemerli burun.

Simdiden Tessekkürler
Söyle hiç gitmesin

Bence ücrete göre secim yapmayın deneyimi önemli çok sık burun ameliyatı yapan bir doktora olunmalı.ben bir kez ameliyat oldum erzurumda sonuç kötü oldu revizyonu ankarada olacağım.iyi bir doktora ameliyat olunca herşey güzel oluyor aksi durumda revizyon daha zor daha masraflı.
Ben de çok ameliyat eden doktor pek özenerek etmez diye düsünuyordum

Çükü bütün yüzün ifadesi değişiyor, amelyatlı burunlar birgün düşebiliyor amelyat iyi geçmesse yamukluk çukur vs. Eğerki büyük sorun yoksa yaptımasını tavsiye etmiyorum
upload_2019-2-12_19-27-30.webp

Böyle şeyler olabiliyor

Back
X