doktor tavsiyesi

furkanhande

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
34
4
18
35
istanbulda kapalı rinoplastide uzman doktor tavsiyesi arıyorum kızlar .

Ben doktorumdan şimdiye kadar çok memnunum ama çarşamba günü göreceğiz sonucu onun için şimdilik bir şey diyemem sadece kapalı ameliyat yapıyorlar zaten instagramını bir incele istersen bastan yarattıgı cok örnek var doktorum Ozan Balık

kapalımı yaptırdın canım sen birde ne kadar tuttu ?

Öyle büyük kusurun yoksa olma sağlam burun gidiyorsun sonrasında ömür boyu sağlam olmayan aman her an burnuna bir şey olucak korkusu yaşıyorsun aman düştü mü 1 yılda iyileşmesini bekle birde kötü olursa eve kapanır hayattan nefret edersin bin defa düşün bir adım at.

Benim kuzenimin burnuna amerikan futbolu topu gelmisti, bildigim kadarıyla bir sey de olmadı saglam burun da kırılabilir arkadaslar ilk 1 yıldan sonrası kendi burnun gibi olmuyor mu ilk 6 ayda darbe almaman lazım alırsan da mutlaka bize haber ver demisti kız. ilk zamanlar cok dikkat etmen gerekiyor doğru ama sonradan kendi burnundan farksız oluyor benim ablam olalı 4-5 yıl oldu sürekli darbe aldı burnuna yok otobüste birinin kolu carptı yok bebek kafa attı yok dirsek geldi burnun basına gelmeyen kalmadı bir sıkıntı cıkmadı

Ya herkes öyle şanslı değil işte benim burnum kemikli bir burundu doktor kendi sanatını sergiledi ameliyat lik burun bile değildi iste doktor şans lazim. Yani o riske değmez.

Canım kesinlikle selçuk yazan a bak derim.instagram hesabında hasta fotolari da var.incele.ben memnunum.cok ilgili sempatik bir insan
Aa sizde mi Selçuk Yazan'a ameliyat oldunuz :)) Benim ameliyatımı da o yaptı
Nefes alma güçlüğüm de vardı üstelik onu da düzeltti.Tam istediğim gibi doğal, benim yüzüme yakışacak tipte üstelik kalın benim derim
Aynı ameliyatta yüz gençleştirme ve yüzüme yağ dolguları da yaptı benim
Üstüne dr tanımıyorum, zaten işten anlayan instegram hesabını incelesin ne demek istediğimi anlar

Kesinlikle haklısın.muthis bir doktor gerek isinde gerek insanlık olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…