Doktor tavsiyesine ihtiyacim var!

kalplibalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
313
167
23
36
Kizlar merhaba, 2 yillik evliyim 1 yildir korunmuyoruz 3 doktor degistirdim hic birinde istedigim frekansi yakalayamadim beni hic anlamadilar. Simdi Acibadem hastanesinde bir doktor tavsiyesine ihtiyacim var acaba aranizda acibadem hastanesine giden var mi? Bana yardimci olabilir misiniz? Cunku artik sabrimin son sinirindayim kendi icimde cok mutsuzum esime belli etmemeye calisiyorum ama elimden bisey gelmiyor durup dururken agliyorum icimdeki cocuk ozlemini bir turlu dindiremiyorum Allahima dua ediyorum ama yok yok yok olmuyor korkuyorum artik kendimden psikiyatriye felan gitmek istemiyorum bu yuzde artik iyi bir doktor bulup beni anlamasini isticem bana yardimci olmasi icin yalvaricam nerdeyse... insallah bir an once hepimiz bir bebek sahibi oluruz dualarim herkese

27 yasindayim. Rahimde perde vardi onun icin bir operasyon gecirdim. Doktorlar bundan sonra bir engel olmadigini soylediler fakat hala bir durum yok ve cok uzuluyorum artik

27 yasindayim. Rahimde perde vardi onun icin bir operasyon gecirdim. Doktorlar bundan sonra bir engel olmadigini soylediler fakat hala bir durum yok ve cok uzuluyorum artik
Sogan kuru yapin ne kadar oldu oprsyon gecireli??? Rabbim isteyen herkese saglikli HAyirli evlatlar versn.

Allah sifa versin nerdeyse aynı durumdayız bizde 13 aydır istiyoruz bi kimyasala gbelik dışında olumlu sonuç alamadık

İstanbulda mı yasıyorsunuz eğer öyleyse frekansınızın turacağı bir doktor var işinde cook basarılı kadikoy şifa hastanesinde sanırım görev yapıyor furkan kayabasoğlu oldukca da ünlü bir doktor instagram hesabı var oldukca aktif bir arastırın isterseniz.

Back
X