Doktor yolu gözüktü

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Arkadaşlar sizlere sormak istediğim seyler var ,hepimiz sabırla bişeyler uyguluyoruz bebeklerimizi bekliyoruz binbir umutla..Bende 8 aydır korunmadığım gibi yumurtlama günlerimi takiben de eşimle birliktelik kurdum ama bir türlü tutturamadık ,zaman önemli daha fazla beklemek istemedik bu ay sonu için randevu aldım kadın doğum ve üroloji bölümlerine ,tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum ne gibi testler yapılcak hormon vs sorun yok ise ikinci şık olarak klomen istesem bana bilgi verin lütfen

Canım kan testi hormon testi istiyorlar eğer tedavi istersen Sperm testi de isterler benim bildiğim bu kadar rahim filmini bi süre tedaviden sonra istiyolar benim bu şekilde yani Klomen genelde yumurta tembelligi için veriliyo ama kesin diyemem bu konuda bilgim yok ben bu ay klomene yeni başladım beklemedeyim insallah hepimizin sağlıklı birer bebisi olur

Hormon testi de adetin 3.günü kan yapılıyormuş o zaman ben sadece derdimi anlatcam adetin 3.günü gel diycek off, dermatolojide hormon- troid testi yapıldı sonuçlarım normal çıktı peki ya sorun ne gittikçe üzerimde çevre baskısı bazen kaldıramıyorum

Hormon testi de adetin 3.günü kan yapılıyormuş o zaman ben sadece derdimi anlatcam adetin 3.günü gel diycek off, dermatolojide hormon- troid testi yapıldı sonuçlarım normal çıktı peki ya sorun ne gittikçe üzerimde çevre baskısı bazen kaldıramıyorum

Hormon testin varsa tekrar yaptırmaya gerek yok canım elindeki test sonucunu götür ben öyle yaptım adetlerin duzenlimi

Arkadaşlar sizlere sormak istediğim seyler var ,hepimiz sabırla bişeyler uyguluyoruz bebeklerimizi bekliyoruz binbir umutla..Bende 8 aydır korunmadığım gibi yumurtlama günlerimi takiben de eşimle birliktelik kurdum ama bir türlü tutturamadık ,zaman önemli daha fazla beklemek istemedik bu ay sonu için randevu aldım kadın doğum ve üroloji bölümlerine ,tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum ne gibi testler yapılcak hormon vs sorun yok ise ikinci şık olarak klomen istesem bana bilgi verin lütfen
Merhabalar.. Aslinda bir yila kadar normal sayılıyor bir yildan sonra gidilmesi oneriliyo ama onceden kontrol olsun derseniz siz bilirsiniz tabi ki.. Ultrasonda muayene oluyo hormon testleri falan oluyo bayan icin .. Ama bence esiniz de test versin ikiniz birlikte muayene olun.. Cunku bazen bayanda kucuk bi kist oldugu icin ona tedavi uygulaniyo ama sorun erkekte de cikabiliyo esinizle birlikte gidin bence ..

eşimle birlikte gidicem zaten ,kadın doğum ve üroloji bölümüne aldım randevuyu...benim troit sonuçlarım var yani adetin 3.günü yapılmadı test adetlerim düzenli troitlerim normal çıktı ,kabul edermi bilmiyorum başka hormon testi ister muhtemelen...alttan ultrason ile bakıldı 4 ay önce gittim yine aynı doktora kist ,miyom yok tertemiz yumurtlalıklarında gelişmiş 12mm şu an demişti çok güzel dedi sabret dedi ama bu martla 5 ay olcak hatta yok yok.

doktora da söylücem eşimde duysun tek tük birlikle hamile kalamazsın ,gün aşırı olması şart demişti o zaman.ama biz haftada en fazla 2 kere birliktelik kurabiliyoruz eşimin işi benim işim hayat şartları yüzünden malum :KK43:

Insallah bi sorun cikmaz guzel dusun guzel seyler olsun :)) haftada iki uc birliktelik ideal aslinda.. Ama rabbim ol derse tek bi birliktelik bile yetiyo tek bi hucre...kendine sıkıntı yapma bence daha erken..

Doğru Rabbim istedikten sonra tek birliktelikle bile oluyor ama bizde çabalamamız lazım ..eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum bende yakı takıyorum bu ay da bunları deneyelim bakalım ...hayırlısı ile olsun da bişey istemiyorum

X