Doktora ask

bir de doktoru küçümseyeceğim diye 160 demişsin de kaç tane 160 lık erkek var kaçı doktor olmuş, yani arkadaşım ondan uzun desen olur da metre ile ölçmüş gibi doktor 160 demek hiç de gerçekçi durmuyor

Bo yapma part time calisiyodum mezun olmadan once simdi defol

iyi de 11 Eylül 2018 de AVM de çalışan 3 kız arkadaş konunuz var

ne ara mezun oldunuz da öğretmen vs oldunuz

yaşınız 21 DGS ile lisansa tamamladım dediniz daha önce, iyi de direkt lisans okuyan bile 21 de mezun olamazken DGS ile ne de kolay tamamlamışsınız öyle

Bence doktor bu davranıştan rahatsız olabilir. Bilemiyorum yani çikolatadan telefon numarası çıkması? Sanki itici bir durum. Bir de adam eklediği yerlerden reddetmiş. Eğer meyili olsa kabul ederdi .Ayrıca evet doktorlar hasta isimlerini unutmuyor :)

Adamın sevgilisi var yada hoşlanmamış ne diye ısrar ediyor arkadasın?
Bir adım atmış adam reddetmiş daha ne yapsın
Valla millette gurur murur kalmamış kusura bakmayın yani
Biri beni reddetse böyle yerin dibine girerim bir daha görmek bile istemem o kişiyi
Birde hastaneye gitmek yani
Çok ilginç

Arkadasiniz anaokulu ögretmeni ama ebep haya usul yol yordam nerde hani??? Bu kadar düsürmesin kendini bence yazik

Ben erkek olsam numarasini yazip birakan bir kadini basit olarak görürdüm. Kendi adıma böyle bisey yapip kendimi küçük düşürmeyi aklimin ucundan bile geçirmem

Bu doktor bey ne doktoru?

Konu da çok fazla falso var ama onlara değinmeyeceğim.Bir kadın olarak uzun boylu,geniş omuzlu,siyah saçlı vb. erkeklerden hoşlanıyor olabiliriz,olabilirsiniz.Ancak tıfıl,kısa o ne ya.. gibi ifadeler pek hoş olmuyor hanımlar.Siz beğenmiyorsanız sevgili olmazsınız.

Bir erkek bir kıza şişman,kısa,çirkin dese,arkadaşlarına böyle bahsetse erkeklerin ne kadar yüzeysel olduğundan dem vurursunuz.Hatta burada taşlar,dururuz.

Kız tırsi
Düşünsene bi avukatla evleniyormuşsun gelip burda hava atıyormuşsun ben size demiştim falan diyorsun
Sonra eşin büyük hatalar yapıp mesleğini kaybediyor iş bulamıyor tezgahtarlık yapmaya başlıyor falan
Dimi? Ne komik olur ama.
Olabilir dikkat et öyle büyük laflar etme istersen

Numara falan yazmalar cok basıtce seyler yazsa bile adamın kabul edecegının ihtimali yuzde sıfır

Olmaz. Adam sosyal medyadan kabul etmemiş, hala yürümeye çalışıyor arkadaşınız, Allah düşürmesin.

Hem ne çikolatası, ne teşekkür notu ya, güldürdünüz valla. Olmadı istemeye giderler oradan.

Şu da çok garip ki; arkadaşınız adamı beğenmemiş ama annesi ısrar edince beğenmeye başlamış. Bunun meali şu: bu adam doktor,tipi kötü olsa da hiç yoktan iyidir. Kaçırmayım. (umarım kaçırır.)

Sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…